luni, 21 noiembrie 2011

6 cocktailuri delicioase

Cocktail Whiskey Sling

Cocktail Whiskey Sling

Calitate – alcoolic Bază alcoolică – blended whiskey Pahar – tumbler mijlociu Categoria – Whiskey drinks Decoraţiune – o felioară de lămâie, o cireaşă roşie şi paie Se serveste la orice oră Ingrediente: 5-6 cl blended whiskey o linguriţă de zahăr pudră sucul de la o lămâie sifon După Singapore...
Citeste tot »

Cocktail cu 3 arome

Cocktail cu 3 arome

Ingrediente: 20 ml lichior de cafea 40 ml cafea la filtru 20 ml whisky 100 ml frişcă lichidă 2-3 linguriţe cremă de whisky 40 ml lichior de curacao Mod de preparare: In două pahare de coniac se toarnă whisky, lichiorul de cafea şi cafeaua caldă cam până la jumătatea paharelor, dar cu...
Citeste tot »

Cocktail englezesc

Cocktail englezesc

Ingrediente: 50 ml ceai de portocale 50 ml vin rosu dulce 100 ml sampanie zeama de la o jumatate de lamaie verde 2 felii de lamaie pentru ornat 3 lingurite miere Mod de preparare: Se amestecă ceaiul de portocale cu vinul, şampania, zeama de lămâie şi mierea. Se lasă câteva minute să...
Citeste tot »

Cocktail Fruit Frappe

Cocktail Fruit Frappe

Ingrediente: gheaţă pisată cafea îngheţată de vanilie sirop de fructe frişcă zahăr brun Mod de preparare: Se amestecă în blender cafeaîua, îngheţata, frişca, siropul de fructe şi zahărul. Se ornează ipaharul cu topping de fructe, se toarnă conţinutul, se adauigă frişcă. Se decorează cu o felie de lime şi una de portocală.
Citeste tot »

Cocktail Ramos Fizz

Cocktail Ramos Fizz

Pahar: old-fashioned Decor: felie de lime Ingrediente: 75 ml gin 10 ml lapte 10 ml double cream (frişca lichidă) 15 ml fresh limejuice 15 ml fresh lemon juice 15 ml sugar syrup 1/2 albuş de ou Top-up soda (apă gazoasă) Mod de preparare: Amestecaţi puternic toate ingredientele, excluzând apa gazoasă, în...
Citeste tot »

Cocktail Mint Latte

Cocktail Mint Latte

Ingrediente: Sirop de mentă Lapte Spumă de lapte Cafea Mod de preparare Se pune laptele rece într-un pahar, se adaugă siropul de mentă şi apoi spu­ma de lapte. La sfârşit se toarnă cafeaua, care se va strecura sub spuma de lapte. Se ornează cu o frunză proaspătă de mentă.
Citeste tot »

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu