joi, 29 decembrie 2011

15 Cocktailuri pentru Revelion

15 Cocktailuri pentru Revelion

Pentru ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de 15 Cocktailuri pentru Revelion pe care le puteti incerca pentru a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste minunate 15 Cocktailuri pentru Revelion.

15 Cocktailuri pentru Revelion

Cocktail Guadalupa

15 Cocktailuri pentru RevelionO reteta simpla de Cocktail Guadalupa din: tequila, lichior de coacaze, siropd e zahar, coacaze, gheata si lime. Ingrediente: 50 ml tequila 30 ml lichior de coacăze 10 ml sirop de zahăr 1 ciorchine de coacăze 4 cuburi de gheaţă pentru decor: 1 lime 1 ciorchine de coacăze Mod de preparare: Sparge cuburile…Read more »

Cocktail Tabu

14 May 2011

15 Cocktailuri pentru RevelionO reteta simpla de Cocktail Tabu din: rom, zahar, zeama de lamaie si felii de limeta. Ingrediente: 4,5 cl rom 1 cl zahar 1,5 cl zeama de lamaie felii de limeta Mod de preparare: Amestecam ingredientele cu gheata in shaker, apoi servim bautura intr-un pahar decorativ. Pe marginea paharului asezam o felie de…Read more »

Cocktail Captain’s Strawberry

15 Cocktailuri pentru RevelionO reteta simpla de Cocktail Captain’s Strawberry din: rom brun, zahar, zeama de lamaie, piure de capsuni si capsuni. Ingrediente: 4,5 cl rom brun 1 cl zahar 1,5 cl zeama de lamaie 2 linguri de piure de capsuni capsuni Mod de preparare: Ingredientele se amesteca cu gheata zdrobita in mixer. Apoi se toarna…Read more »

Cocktail Eye Opener

15 Cocktailuri pentru RevelionO reteta simpla de Cocktail Eye Opener din: rom brun, creme de cacao, anisette, galbenus, zahar pudra, suc de piersici si felii de piersici. Ingrediente: 3 cl rom brun, 12 cl Creme de Cacao 1 cl Anisette 1 galbenus 1 lingurita zahar pudra 6 cl suc de piersici felii de piersici Mod de…Read more »

Cocktail Zombie

15 Cocktailuri pentru RevelionO reteta simpla de Cocktail Zombie din: rom alb, rom brun, apricot brandy, sirop de grenadine, zeama de lamaie sau limeta, cirese si menta. Ingrediente: 4 cl rom alb 4 cl rom brun 1 cl Apricot Brandy 1 cl sirop de grenadine 2 cl suc de ananas 2 cl zeama de lamaie sau limeta…Read more »

Cocktail Sombrero Cooler

15 Cocktailuri pentru RevelionO reteta simpla de Cocktail Sombrero Cooler din: rom alb sau brun, suc de ananas, suc de grapefruit si delii de portocale sau lamaie. Ingrediente: 4 cl rom alb sau brun 6 cl suc de ananas (fara zahar) 6 cl suc de grapefruit felii de portocale sau lamaie Mod de preparare: Turnam ingredientele…Read more »

Cocktail Pineapple Daiquiri

15 Cocktailuri pentru RevelionO reteta simpla de Cocktail Pineapple Daiquiri din: rom alb sau brun, ananas, lamaie si sirop de ananas. Ingrediente: 4 cl rom alb sau brun o felie de ananas zeama unei jumatati de lamaie 1 lingurita sirop de ananas 1 felie de ananas Mod de preparare: Amestecam felia de ananas, romul, zeama de…Read more »

Cocktail Carmencita

15 Cocktailuri pentru RevelionO reteta simpla de Cocktail Carmencita din: rom brun, zeama de limeta, lichior de visine, ginger ale si menta. Ingrediente: 3 cl rom brun 2 lingurite de zeama de limeta 4 cl lichior de visine Ginger Ale menta proaspata Mod de preparare: Se amesteca romul, zeama de lamaie si lichiorul si se toarna…Read more »

Cocktail Daiquiri

15 Cocktailuri pentru RevelionO reteta de Cocktail Daiquiri din: rom, zeama de lamaie, sirop de zahar, felii de lamaie si balsam Ingrediente: 5 cl rom 3 cl zeama de lamaie 2 cl sirop de zahar felii de lamaie lamaita Mod de preparare: Mixam bine cu multa gheata romul, zeama de lamaie si siropul in shaker, apoi…Read more »

Cocktail Wild Kiwi

15 Cocktailuri pentru RevelionO reteta simpla de Cocktail Wild Kiwi din: lichior de kiwi, rom alb, tonic, felii de lamaie, felii de portocala si felii de limeta. Ingrediente: 4 cl lichior de kiwi 1 cl rom alb tonic felii de lamaie felii de portocala felii de limeta Mod de preparare: Turnam ingredientele intr-un pahar de cocktail…Read more »

Cocktail Rumba

15 Cocktailuri pentru RevelionO reteta simpla de Cocktail Rumba din: rom brun, zeama de lamaie, sirop de maracuja, nectar de ananas si curacao albastru. Ingrediente: 4 cl rom brun 2 cl zeama de lamaie 2 cl sirop de maracuja nectar de ananas 1 cl curacao albastru Mod de preparare: Se pun doua cuburi de gheata intr-un…Read more »

Cocktail Sour Rom

15 Cocktailuri pentru RevelionO reteta simpla de Cocktail Sour Rom din: rom brun, zeama de lamaie, sirop de zahar, suc de portocale, angostura amaruie, felii de portocale si cirese. Ingrediente: 4 cl rom brun 2 cl zeama de lamaie 1 lingurita sirop de zahar 1 lingurita suc de portocale 1 strop Angostura amaruie felii de portocale cirese…Read more »

Cocktail Nevada

15 Cocktailuri pentru RevelionO reteta simpla de Cocktail Nevada din: rom alb, lichior de piersici, lichior de zmeura, suc de ananas, suc de porocale, sirop de grenadine, kiwi si capsuni. Ingrediente: 2 cl rom alb 2 cl lichior de piersici 2 cl lichior de zmeura 3 cl suc de ananas 2 cl suc de portocale 1 cl…Read more »

Cocktail Banana Dream

15 Cocktailuri pentru RevelionO reteta simpla de Cocktail Banana Dream din: rom alb, suc de banana, nectar de maracuja, frisca si coaja de portocala. Ingrediente: 4 cl rom alb 6 cl suc de banana 6 cl nectar de maracuja 3 cl frisca lichida coaja de portocala Mod de preparare: Ingredientele se mixeaza cu gheata in shaker,…Read more »

Cocktail Grasshopper

15 Cocktailuri pentru RevelionO reteta simpla de Cocktail Grasshopper din: rom alb, lichior de menta verde si frisca. Ingrediente: 3 cl rom alb 3 cl lichior de menta verde 3 cl frisca lichida Mod de preparare: Ingredientele se mixeaza cu gheata in shaker, apoi se toarna bautura in paharul de cocktail.Read more »

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu