joi, 6 decembrie 2012

Retete de Revelion #25


Retete de Revelion:

Cannelloni umplute cu spanac

3 December 2012
Cannelloni_umplute_cu_spanac
Cannelloni umplute cu spanac din: carne tocata, ceapa, usturoi, spanac, sare, oregano, branza telemea, ou, piper, cannelloni, unt, faina, vin, supa, smantana, parmezan si masline. Ingrediente: 400 g carne tocata 1 ceapa 2 catei de usturoi 250 g spanac sare 1 lingura oregano tocat 100 g branza telemea 1 ou piper 12 cannelloni 2 linguri…
Read more »

Somon afumat cu marar si hrean

3 December 2012
Somon_afumat_cu_marar_si_hrean
Somon afumat cu marar si hrean din: ceapa rosie, marar, hrean, zeama de lamaie, smantana si somon afumat. Ingrediente: 1 ceapa rosie mica, tocata marunt 1 legatura mica de marar, tocat grosier 2 lingurite de hrean proaspat ras sau pasta de hrean 1 lingurita zeama de lamaie 100 ml smantana 200 g de somon afumat…
Read more »

Sufleu picant de legume

3 December 2012
Sufleu_picant_de_legume
Sufleu picant de legume din: cartofi, anghinare, ardei grasi, dovlecei, rosii cherry, smantana, bulion, oua, usturoi, sare, piper si cascaval. Ingrediente: 600 g cartofi fierti in coaja cu o zi inainte 250 g funduri de anghinare (din conserva) 3 ardei grasi galbeni 2 dovlecei 125 g rosii cherry 50 g masline negre fara samburi 200…
Read more »

Retete de post: Dovlecei cu vinete şi roşii la cuptor

3 December 2012
Dovlecei_cu_vinete_si_rosii_la_cuptor
Dovlecei cu vinete şi roşii la cuptor din: dovlecei, vinete, rosii, ceapa, ulei, usturoi, sare si marar. Ingrediente: 2 kg dovlecei 1,5 kg vinete 1 kg rosii 250 g ceapa 150 ml ulei 1 capatana usturoi sare 1 legatura marar tocat marunt   Mod de preparare: Tai dovleceii felii, ii sarezi si ii lasi sa…
Read more »

Sufleu de dovlecei

3 December 2012
Sufleu_de_dovlecei
Sufleu de dovlecei din: dovlecei, sare, cartofi, ceapa, unt, oua, patrunjel, branza de vaci, parmezan, piper, nucsoara si kaizer afumat. Ingrediente: 2 dovlecei medii sare 400 g cartofi albi 1 ceapa medie 1 lingura unt 2 oua 1 lingura patrunjel tocat 150 g branza de vaci 50 g parmezan ras piper nucsoara 50 g kaizer…
Read more »

Retete de post: Pizza de post

3 December 2012
Pizza_de_post
Pizza de post din: faina, apa, zahar, drojdie, ulei, sare, cascaval de post, ciuperci, masline, ardei gras, ceapa, rosie si usturoi. Ingrediente: pentru blat: 250 g faina 150 ml apa 1/2 lingurita zahar 1 lingurita de drojdie uscata 3 linguri ulei sare pentru umplutura: 150 g cascaval de post 100 g ciuperci 50 g masline…
Read more »

Sos de coacaze rosii

3 December 2012
Sosuri_2
Intr-un vas pe foc încălzeşte 500 g coacăze roşii, 200g zahăr, 1 foaie de dafin şi 125 ml apă. Fierbe până când scade, amestecând până când zahărul se dizolvă. Micşorează flacăra şi fierbe înăbuşit 15 min. Transferă intr-un bol şi lasă să se răcească 30 min.Adauga 50 ml votca si 50 ml grand Marnier. Da…
Read more »

Curcan rumenit cu glazura de lămâie şi piper negru

3 December 2012
Curcan_rumenit_cu_glazura_de_lamâie_si_piper_negru
Curcan rumenit cu glazura de lămâie şi piper negru din: curcan, unt, ulei de masline, ceapa, costita, usturoi, pesmet, castane, patrunjel, busuioc, zeama si coaja de lamaie, malai, carne tocata, vin, zahar si piper. Ingrediente:  1 curcan de circa 4,5 kg 100 g unt pentru umplutura: 1 lingura ulei de masline 1 ceapa, tocata marunt…
Read more »

Supa cu ceapa, parmezan si cimbru

3 December 2012
Supa_cu_ceapa_parmezan_si_cimbru
Supa cu ceapa, parmezan si cimbru din: unt, ceapa, esalote, sare de telina, zahar brun, faina, vin, supa de legume, lapte, foid e dafin, cimbru, patrunjel, parmezan, ulei de masline si ceapa rosie. Ingrediente: 40 g unt 1 kg ceapa, taiata julien 250 g esalote, taiate julien un praf sare de telina 2 linguri zahar…
Read more »

Paste gratinate cu mere

3 December 2012
Paste_gratinate_cu_mere
Paste gratinate cu mere din: ceapa rosie, mere, cascaval, paste, sare, unt, smantana, supa si amidon. Ingrediente:  2 cepe rosii mijlocii 2 mere acrisoare medii 100 g cascaval Emmentaler 500 g paste scurte sare 2 linguri unt 200 g smantana 100 ml supa 1 lingura amidon   Mod de preparare: Se curăţă ceapa şi se…
Read more »

Retete de post: Sarmale cu fasole alba

3 December 2012
Sarmale_cu_fasole_alba
Sarmale cu fasole alba din: fasole, varza murata, ardei, ceapa, morcovi, orez, suc de rosii, pasta de tomate, cimbru, marar, sare, piper si dafin. Ingrediente: 300 g fasole alba 1 varza murata  1 ardei 1 ceapa 2 morcovi 100 g orez 1 cana suc de rosii 1 lingura pasta de tomate 1 ramura cimbru 1…
Read more »

Reteta zilei: Somon cu legume la cuptor

3 December 2012
Somon_cu_legume_la_cuptor_21
O reteta savuroasa de Somon cu legume la cuptor din: file de somon, zucchini, ceapa de apa, ardei, dovlecel, morcovi baby, andive, vin, ulei de masline, usturoi, sare, piper, cimbru si busuioc. RestauranteDeLux va recomanda produsele zilei: Televizor cu Plasma Samsung, 152 cm Aspirator de mana Philips Blender Philips   Ingrediente: 4 fileuri de somon…
Read more »

Supa de crap cu fenicul

2 December 2012
Supa_de_crap_cu_fenicul
Supa de crap cu fenicul din: crap, dovlecei, fenicul, ceapa, ulei, boia si sare. Ingrediente: 1 kg crap 3-4 dovlecei 1 fenicul 1 ceapa ulei boia sare   Mod de preparare: Taie ceapa mărunt şi căleşte-o uşor în ulei împreună cu feniculul tăiat cubuleţe. Adaugă peştele curăţat şi tăiat în bucăţi şi lasă-l să se…
Read more »

Lasagna cu vita si usturoi

2 December 2012
Lasagna_cu_vita_si_usturoi
Lasagna cu vita si usturoi din: foi de lasagna, carne tocata de vita, unt, ceapa, usturoi, suc de rosii, cascaval, oregano, maghiran, sare, piper si ulei. Ingrediente: 1 cutie foi de lasagna 500 g carne tocata de vita 2 linguri cu unt 1 ceapa 4 catei de usturoi 250 ml suc de rosii 300 g…
Read more »

Retete de post: Borş de pâine uscată cu leustean

2 December 2012
Bors_de_pâine_uscata_cu_leustean
Borş de pâine uscată cu leustean din: paine neagra, ceapa, ardei gras, zarzavat, leusten, pasta de ardei, bors, sare si piper. Ingrediente: 2 paini negre de grau 1 ceapa 1 ardei gras 1 rosie 500 g zarzavat leustean 2 lingurite pasta de ardei sau de tomate bors sare piper   Mod de preparare: Cureti ceapa,…
Read more »

Lasagna cu porc si telemea

2 December 2012
Lasagna_cu_porc_si_telemea
Lasagna cu porc si telemea din: foi de lasagna, carne de porc, telemea, cascaval, pasta de tomate, suc de rosii, ceapa, unt, vin, foi de dafin, saer, piper si ulei. Ingrediente: 1 cutie cu foi de lasagna 500 g carne de porc 400 g telemea 100 g cascaval 100 g pasta de tomate 1 cescuta…
Read more »

Deliciu cu nucă

2 December 2012
Deliciu_cu_nuca
Deliciu cu nucă din: oua, zahar pudra, nuca, faina, sare, zahar vanilat, crema mascarpone, zahar vanilat, cafea, nuca si ornamente. Ingrediente:  pentru foi: 8 oua 8-10 linguri zhar pudra 200 g nuca macinata 4 linguri faina un praf sare un plic zahar vanilat pentru crema: 300 g crema mascarpone 4 galbenusuri 200 g zahar pudra…
Read more »

Macrou cu ardei

2 December 2012
Macrou_cu_ardei
Macrou cu ardei din: macrou, sare, piper, foaie dafin, uleid e masline, vin, ardei, usturoi, ulei de floarea soarelui, cimbru si patrunjel. Ingrediente: 4 bucati macrou sare piper o foaie dafin 3-4 linguri ulei de masline 100 ml vin alb dulce 4 ardei diferite culori un fir praz 3-4 catei usturoi 3 linguri ulei de…
Read more »

Retete de post: Tagliatele cu ciuperci

2 December 2012
Tagliatele_cu_ciuperci
Tagliatele cu ciuperci din: tagliatele, ciuperci, patrunjel, ulei de masline, usturoi, piper si sare. Ingrediente: 300 g tagliatele 500 g ciuperci o legatura patrunjel 4 linguri ulei de masline 6-7 catei de usturoi piper negru macinat sare   Mod de preparare: Se fierb pastele în apă clocotită cu o linguriţă de sare, conform instrucţiunilor de…
Read more »

Ciorba taraneasca cu bacon

1 December 2012
Ciorba_taraneasca_cu_bacon
Ciorba taraneasca cu bacon din: bacon, ceapa rosie, ardei capia, cartofi, ardei, morcovi, telina, sare grunjoasa, piper, suc de rosii, ulei de floarea soarelui si patrunjel. Ingrediente:  150 g bacon 2 cepe rosii 2 ardei capia 2 cartofi un ardei verde 2 morcovi

Chiftele marinate din dovlecei

1 December 2012
Chiftele_marinate_din_dovlecei
Chiftele marinate din dovlecei din: dovlecei, cascaval, faina, pesmet, oua, marar, pasta de rosii, usturoi, foi de dafin, vin, piper, sare, uleri si patrunjel. Ingrediente:  4 dovlecei potriviti 100 g cascaval 3 linguri cu faina 2 linguri cu pesmet 2 oua 2 linguri cu marar verde tocat marunt 400 ml pasta de rosii 3-4 catei…
Read more »

Retete de post: Ghiveci gustos de legume

1 December 2012
Ghiveci_gustos_de_legume
Ghiveci gustos de legume din: cartofi, ceapa, mazare, fasole verde, morcovi, castravete murati, suc de rosii, mar, ulei, foi de dafin, marar, patrunjel si apa. Ingrediente:  500 g cartofi 100 g ceapa 100 g mazare 100 g fasole verde 500 g morcovi 1 castravete murat 1 mar rosu 100 ml suc de rosii 100 ml…
Read more »

Pulpe de pui pe pat de legume

1 December 2012
Pulpe_de_pui_pe_pat_de_legume
Pulpe de pui pe pat de legume din: pulpe de pui, sos pesto cu chilli, sare, piper, unt, usturoi, miere, cartofi, rosii cherry, patrunjel, ceapa, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 8 pulpe de pui o lingura sos pesto cu chilli sare piper 100 g unt 6 catei de usturoi o lingura miere pentru…
Read more »

Prăjitură cu gem de fructe

1 December 2012
Prajitura_cu_gem_de_fructe
O reteta savuoasa de Prăjitură cu gem de fructe din: oua, ulei, zahar pudra, faina de migdale, zahar vanilat, sare, gem de piersici, unt, zeama de lamaie, martipan, migdale si fructe confiate. Ingrediente:  8 oua 4 linguri ulei sau unt topit 10 linguri zahar pudra 2 linguri faina de migdale 5 linguri faina alba un…
Read more »

Retete de post: Sarmale in foi de vita

1 December 2012
Sarmale_in_foi_de_vita
Sarmale in foi de vita din: foi de vita, orez, ceapa, ciuperci, marar, sare, piper, suc de rosii, ulei si rozmarin. Ingrediente: 60 foi de vita mai mici 350 g orez cu bobul lung 3 cepe 300 g ciuperci o legatura marar sare piper negru macinat si boabe un litru suc de rosii 30 ml…
Read more »

Vinete umplute cu mascarpone si feta

1 December 2012
Vinete_umplute_cu_mascarpone_si_feta
Vinete umplute cu mascarpone si feta din: vanata, castravete, dovlecel, rosii, masline, ceapa, branza feta, mascarpone, busuioc verde, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: o vânătă mare un castravete un dovlecel câteva roşii mici, cu pulpa tare câteva măsline o ceapă mică două linguri de mascarpone două felii de brânză feta busuioc verde sare…
Read more »

Iahnie de fasole cu cimbru si patrunjel verde

1 December 2012
Iahnie_de_fasole_cu_cimbru_si_patrunjel_verde
Iahnie de fasole cu cimbru si patrunjel verde din: fasole, ceapa rosie, morcovi, pasta de tomate, foid ed afin, sare, ulei, cimbru si patrunjel. Ingrediente: 600 g fasole alba uscata cu bobul mic 4 cepe rosii 2 morcovi 3-4 linguri pasta de tomate 3-4 foi de dafin sare 2-3 linguri ulei cimbru verde o legatura…
Read more »

Reteta zilei: Carnati cu crutoane la cuptor

1 December 2012
Carnati_cu_crutoane_la_cuptor_06
Carnati cu crutoane de paine de porumb la cuptor din: crutoane, unt, telina, ceapa, carnati, supa de pui si sare de mare. Ingrediente: Crutoane de paine 1 bucata unt nesărat 3 tulpini de telina, cuburi 1 ceapa mica, cuburi 4-5 carnati chorizo 4-5 carnati afumati 4-5 cani supa de pui sare de mare   Mod…
Read more »

Vinete cu porc in sos curry

1 December 2012
Vinete_cu_porc_in_sos_curry
Vinete cu porc in sos curry din: vanata, carne de porc, sos de curry, orez si sare. Ingrediente: o vanata mare 300 g carne de porc slaba sos thailandez curry 150 g orez cu bob lung sare   Mod de preparare: Fierbi orezul în apă sărată, apoi îl scurgi. între timp, tai cubulefe vânătă şi…
Read more »

Praz cu masline (varianta)

1 December 2012
Praz_cu_masline
Praz cu masline din: praz, masline negre, ulei, sare, piper, patrunjel, rosii si lamai. Ingrediente: 5-6 fire praz 350 g masline negre 3-4 linguri ulei sare piper negru macinat si boabe o legatura patrunjel 6 rosii 2-3 lamai   Mod de preparare: Se spală şi se curăţă prazul, se stropeş¬te cu zeamă de lămâie şi…
Read more »

Rulouri cu vinete prajite

1 December 2012
Rulouri_cu_vinete_prajite
Rulouri cu vinete prajite din: vanata, branza feta, sos marinara, seminte de chilli, piper, busuioc si uleid e masline. Ingrediente: o vanata mare, fara seminte doua felii groase de branza feta 3-4 linguri de sos marinara ( suc de rosii, ceapa, usturoi si busuioc) seminte de chilli uscate piper si busuioc verde ulei de masline…
Read more »

Galuste bavareze

1 December 2012
Galuste_bavareze
Galuste bavareze din: cartofi, arpagic, varza, ceapa, unt, sare, piper, faina, oua, nucsoara, smantana, cascaval si patrunjel. Ingrediente:  1 kg cartofi albi 2 linguri arpagic tocat 600 g varza 1 ceapa 2 linguri unt sare piper 250 g faina 4 oua 1 praf nucsoara 200 ml smantana 100 g cascaval ras patrunjel verde   Mod…
Read more »

Ciorba radauteana ca-n Bucovina

1 December 2012
Ciorba_radauteana
Ciorba radauteana din: piept de pui, ceapa, morcovi, ardei, telina, sare, boabe piper, usturoi, oua, smantana, otet de mere si verdeata. Ingrediente: 500 g piept d epui 2 cepe 2 morcovi un ardei o telina radacina sare 3-4 boabe piper o capatana usturoi 4-5 oua 300 g smantana 2-3 linguri otet de mere sau zeama…
Read more »

Croissante cu unt

1 December 2012
Croissante_cu_unt
Croissante cu unt din: drojdie, lapte, unt, sare, zahar, zahar vanilt, faina, unt si ou. Ingrediente: 20 g drojdie 250 ml lapte 3 linguri unt topit o lingurita sare 4 linguri zahar 1-2 pliculete zahar vanilat 440 g faina 150 g unt ou pentru uns   Mod de preparare: Se taie drojdia mărunt sau se…
Read more »

Zacusca gustoasa de dovlecei

1 December 2012
Zacusca_gustoasa_de_dovlecei
Zacusca gustoasa de dovlecei din: dovlecei, ceapa, ardei gras, ulei, pasta de tomate, suc de rosii, zahar, foi de dafin si boabe de piper. Ingrediente: 2 kg dovlecei fragezi 4 kg dovlecei mari 1 kg ceapa 4 kg ardei gras (sau gogosari) 500 ml ulei 200 g pasta de tomate 200 ml suc de rosii…
Read more »

Rulouri umplute cu vişine si cafea

1 December 2012
Rulouri_umplute_cu_visine_si_cafea
Rulouri umplute cu vişine si cafea din: unt, smantana, rachiu, praf de copt, faina, compot de visine, frisca, zahar pudra, cacao, cafea si esenta. Ingrediente: 250 g unt 200 g smantana 2 lingurite rachiu 1 lingurita praf de copt circa 600 g faina (pentru aluat) 3 borcane compot de visine (doar fructele, fara zeama) pentru…
Read more »

Retete de post: Ciorba savuroasa de cartofi

1 December 2012
Ciorba_savuroasa_de_cartofi
Ciorba savuroasa de cartofi din: cartofi, ceapa, ardei, rosii, bors, leustean, morcovi, ulei, sare si piper. Ingrediente:  6 cartofi 2 cepe 2 ardei 4 rosii un litru bors leustean 2-3 morcovi  lingurita ulei de floarea soarelui sare piper negru macinat   Mod de preparare: Se curăţă legumele, se spală şi se taie cubuleţe. Se pun…
Read more »

Minicroissante cu vanilie

1 December 2012
Minicroissante_cu_vanilie
Minicroissante cu vanilie din: lapte, faina, drojdie, sare, zahar pudra, unt, lapte, vanilie, sare, unt si zahar. Ingrediente: 250 ml lapte 450 g faina 20 g drojdie un praf sare 3 linguri zahar pudra 3-4 linguri unt topit 150 g unt pentru intins pentru crema: 500 ml lapte o pastaie vanilie 3 oua un praf…
Read more »

Tocana de pui cu mamaliga

1 December 2012
Tocana_de_pui_cu_mamaliga
Tocana de pui cu mamaliga din: pui, unt, sare, piper, ulei, usturoi, cimbru, ghimbir, ceapa rosie, pasta de rosii, paprika si malai. Ingrediente:  un pui 50 g unt sare piper 2-3 linguri ulei 4-5 catei de usturoi cimbru o lingurita ghimbir ras 2 cepe rosii 3 linguri pasta de rosii o lingurita paprika 300 g…
Read more »

Chiftelute de merluciu

1 December 2012
Chiftelute_de_merluciu
Chiftelute de merluciu din: file de merluciu, usturoi, ceapa, paine, malai, seminte de chimen, oregano, sare, piper, ulei si lamaie. Ingrediente: 700 g file de merluciu 2 catei de usturoi 1 ceapa 5 felii de paine 3 linguri malai 1 lingurita seminte de chimen 1 lin

Cod la gratar cu legume

1 December 2012
Cod_la_gratar_cu_legume
Cod la gratar cu legume din: file de cod, sare de mare, piper, cimbru, rosii cherry, ceapa, ulei de masline, oet balsamic, miere si patrunjel. Ingrediente:  8 bucati file de cos sare de mare piper negru macinat cimbru uscat si macinat 400 g rosii cherry 300 g ceapa mica 3-4 linguri ulei de masline o…
Read more »

Tocana cu fasole, dovlecel si bulgur

1 December 2012
Tocana_cu_fasole_dovlecel_si_bulgur
Tocana cu fasole, dovlecel si bulgur din: fasole, linte, boabe de porumb, bulgur, dovlecei, ceapa, usturoi, zeama de lamaie, patrunjel, ulei de masline, foi de dafin, sare si piper. Ingrediente: 200 g fasole mixta (alba, rosie, patata) 50 g linte 50 g boabe de porumb 70 g bulgur 2 dovlecei 1 ceapa mare, tocata marunt…
Read more »

Cotlet de porc cu ciuperci

1 December 2012
Cotlet_de_porc_cu_ciuperci
Cotlet de porc cu ciuperci din: cotlet de porc, sare, piper, unt, ulei de masline, sparanghel, nucsoara, zeama de portocala, ciuperci, cimbru si usturoi. Ingrediente:  4 bucati cotlet de porc sare piper negru macinat 100 g unt 3-4 linguri ulei de masline 400 g sparanghel un praf nucsoara zeama de la o portocala 300 g…
Read more »

Ardei iuti marinati

1 December 2012
Ardei_iuti_marinati
Ardei iuti marinati: ardei iuti, otet de vin alb, apa, zahar, sare grunjoasa, piper boabe si foi de dafin. Ingrediente:  1 kg ardei iuti 500 ml otet de vin alb 1 l apa 5 linguri zahar 1 lingura si jumatate sare grunjoasa, neiodata 1 lingurita piper boabe 2 foi de dafin   Mod de preparare:…
Read more »

Reteta zilei: Supa cu galuste

1 December 2012
Supa_cu_galuste_15
Supa cu galuste din: ardei, ceapa, cartofi, morcovi, pastarnac, telina, tartita de curcan, sare, oua si gris. Ingrediente: pentru supa: 1 ardei rosu 2 cepe 3 cartofi 2 morcovi 1 pastarnac 1 telina 1 tartita de curcan sare pentru galuste: 2 oua 13-14 linguri gris in functie de marimea oualor sare   Mod de preparare:…
Read more »

Cuscus cu alune rumenite

1 December 2012
Cuscus_cu_alune_rumenite
Cuscus cu alune rumenite din: ulei, cuscus, semine de chimen, curry, ardei gras, alune de padure, stafide, seminte de floarea soarelui, zeama de lamaie, menta si sare. Ingrediente: 2 linguri ulei 200 g cuscus 1/2 lingurite seminte de chimen putin curry, optional 1 ardei gras rosu 1 ardei gras verde 70 g alune de padure…
Read more »

Tortulete cappucino cu umplutura de Amarettini

1 December 2012
Tortulete_cappucino_cu_umplutura_de_Amarettini
Tortulete cappucino cu umplutura de Amarettini din: ciocolata alba, foi de gelatina, oua, zahar, cafea, frisca, espresso, cacao, bicuiti, bezele, arahide si nuga. Ingrediente: 175 g ciocolata alba 3 foite de gelatina 3 oua 2 linguri zahar 2 linguri de cafea 250 g frisca 4 linguri espresso racit 1 lingurita cacao 50 g biscuiti Amarenttini…
Read more »

Retete de post: Burritos cu legume

1 December 2012
Burritos_cu_legume
Burritos cu legume din: foi pentru buritto, ardei, cartofi, sare, cimbru, piper, ulei de masline, usturoi, otet balsamic, branza tofu si ulei. Ingrediente: 8 foi pentru buritto 8-10 ardei diferite sortimente 8 cartofi sare cimbru piper negru macinat 2-3 linguri ulei de masline 4-5 catei usturoi 2 lingurite otet balsamic 200 g branza tofu ulei…
Read more »

Mozzarella pane

1 December 2012
Mozzarella_pane
O reteta de Mozzarella pane din: mozzarella, ulei de masline, oua, smantana, busuioc, pesmet, unt, nuci, sare, piper, ulei, piure de rosii, busuioc, otet balsamic, ulei de masline si zahar. Ingrediente: 500 g mozzarella 3-4 linguri ulei de masline 4-5 oua 100 g smantana busuioc 350 g pesmet 75 g unt 100 g nuci sare…
Read more »

Pâine în straie de sărbătoare

1 December 2012
Pâine_în_straie_de_sarbatoare
Pâine în straie de sărbătoare din: oua, faina, zahar, sare, drojdie, unt, lapte, ulei si ou. Ingrediente: 4 oua un kg faina 4 linguri zahar o lingurita sare 50 g drojdie 200 g unt 300 ml lapte 60 ml ulei de floarea soarelui un ou pentru uns   Mod de preparare: Se cerne făina într-un…
Read more »

Croissante cu gem

30 November 2012
Croissante_cu_gem
Croissante cu gem din: drojdie, sare, oua, lapte, faina, coaja de lamaie, zahar, unt, gem, nuci, si galbenus. Ingrediente: 50 g drojdie o lingurita sare 2 oua 300 ml lapte 500 g faina coaja de la o lamaie 4 linguri zahar 125 g unt topit 1-2 pliculete zahar vanilat pentru umplutura: 200 g gem 100…
Read more »

Cordon bleu de pui

30 November 2012
Cordon_bleu_de_pui
Cordon bleu de pui din: piept de pui, cascaval, sare, piper, cimbru, usturoi, patrunjel, oua, unt, morcovi, ulei, mustar cu hrean si pesmet. Ingrediente: 600 g piept de pui 10-12 felii cascaval sare piper negru macinat cimbru uscat si verde 4-6 catei usturoi patrunjel 6 oua 100 g unt 8 morcovi ulei pentru prajit o…
Read more »

Retete zilei: Gem de prune uscate

30 November 2012
Gem_de_prune_uscate_08
O reteta de Gem de prune uscate din: prune uscate, zahar, apa si vanilie. Ingrediente: 300g prune uscate fara samburi 100g zahar 150 ml apa vanilie   Mod de preparare: Intr-o cratita se amesteca prunele cu zaharul, iar apoi se adauga apa. Se fierb 30 minute pana cand compozitia se ingroasa. In tot acest timp…
Read more »

Supă savuroasa de mere

30 November 2012
Supa_savuroasa_de_mere
Supă savuroasa de mere din: mere, faina, zahar, otet de miere cu miere, ulei, sare si crutoane. Ingrediente: 1 kg mere 2-3 linguri de faina 2-3 lingurite de zahar 2 linguri de otet de mere cu miere putin ulei sare crutoane   Mod de preparare: Se pun la fiert merele cură­ţate de coajă şi tăiate…
Read more »

Pane de legume

30 November 2012
Pane_de_legume
Pane de legume din: dovlecei, vinete, oua, pesmet, ulei de masline, sare, marar, piper, patrunjel, cascaval, usturoi si ulei. Ingrediente: 3-4 dovlecei 2 vinete 3-4 oua 300 g pesmet 2-3 linguri ulei de masline sare marar piper patrunjel 150 g cascaval 4 catei usturoi ulei pentru prajit   Mod de preparare: Se spală vinetele si…
Read more »

Supă de pui cu tăiţei de casă

30 November 2012
Photographer F. Provaznik above, is the owner of the copyright of this picture
Supă de pui cu tăiţei de casă din: pui, apa, ceapa, usturoi, piper, legume deshidratate, sare, radacinoase, praz, faina, sare si ou. Ingrediente: 1 pui 1800 ml apă 1 ceapă 2 căței de usturoi 8 boabe de pipe 2 lingurițe legume 
deshidratate pentru supă 2 fire pătrunjel sare 250 g rădăcinoase 
(morcovi, țelină, pătrunjel) 100…
Read more »

Sparanghel alb cu sos

30 November 2012
Sparanghel_alb_cu_sos
Sparanghel alb cu sos din: sparanghel, margarina, zahar, sare, piper, ulei de floarea soarelui, frunze de roinita, margarina, faina, apa si patrunjel verde. Ingrediente: 1,5 kg sparanghel 50 g margarina 1/2 lingurita zahar sare piper 1 lingura ulei de floarea soarelui cateva frunze de roinita pentru sos: 30 g margarina 1 lingura de fain cateva…
Read more »

Ardei umpluti cu varza

30 November 2012
Ardei_umpluti_cu_varza
Ardei umpluti cu varza din: ardei gras, varza alba, morcov, frunze de telina, hrean, boabe de piper, apa si sare grunjoasa. Ingrediente: 7 kg ardei gras 6 verze albe 1 kg morcov frunze de telina hrean boabe de piper apa dupa necesitate sare grunjoasa, neiodata (in proportie de 1 lingura la 1 litru de apa)…
Read more »

Chec cu cremă

30 November 2012
Chec_cu_crema
Chec cu crema din: cafea, amaretto, piscoturi, oua, zahar, mascarpone, branza de vaci, frisca si ciocolata amaruie. Ingrediente: 300 ml cafea tare, rece 50 ml Amaretto 400 g piscoturi 4 oua 100 g zahar 500 g mascarpone 250 g branza de vaci 200 g frisca 75 g ciocolata amaruie   Mod de preparare: Se amestecă…
Read more »

Ciuperci la tigaie cu sos de smantana

30 November 2012
Ciuperci_la_tigaie_cu_sos_de_smantana
O reteta savuroasa de Ciuperci la tigaie cu sos de smantana din: ciuperci, ceapa, usturoi, ulei, sare, piper, vin, smantana si patrunjel. Ingrediente: 1 kg ciuperci proaspete amestecate 1 ceapa 1 catel de usturoi 3 linguri ulei sare piper 50 ml vin alb

Omletă cu paste presărată cu ciuperci

30 November 2012
Omleta_cu_paste_presarata_cu_ciuperci
Omletă cu paste presărată cu ciuperci din: taitei, sare, ciuperci, ceapa verde, usturoi, oua, smantana, patrunjel, parmezan, piper si ulei de masline. Ingrediente: 200 g taitei lati sare 200 g ciuperci champignon 4 cepe verzi 1 catel de usturoi 5 oua 50 g smantana 1 lingura patrunjel tocat 2 linguri parmezan ras piper 3 linguri…
Read more »

Retete pentru iarna: Muraturi asortate

30 November 2012
Muraturi_asortate
Muraturi asortate din: gogonele, ardei capia, morcovi, ardei iuti, telina, usturoi, hrean, marar, seminte de mustar, cimbru si sare grunjoasa. Ingrediente: 4 kg gogonele (verzi, usor parguite sau copate) 1 kg ardei capia sau gra (de mici dimensiuni) 2-3 morcovi 2-3 ardei iuti 1 bulb mare de telina 4-5 catei de usturoi 2 radacini de…
Read more »

Ne cerem scuze pentru lipsa pozelor

30 November 2012
Retete_1
In urma ultimelor evenimente petrecute, a aparut si problema  lipsei pozelor. Ne cerem scuze pentru acest inconvenient. Se pare ca le vom recupera, dar va dura ceva timp.  Apreciem vizitele dumneavoastra si  va asteptam in continuare pe restaurantedelux pentru a va delecta cu noile retete! Explicatii: aici, aici si aici.  
Read more »

Muschi umplut cu morcovi

7 November 2012
Muschi_umplut_cu_morcovi
O reteta savuroasa de Muschi umplut cu morcovi din: muschi de porc, sare, morcovi, piper, unt, ulei de masline, cimbru, pesmet, dovlecei, ceapa, sare, piper, ulei de floarea soarelui, otet balsamic si rosii cherry. Ingrediente: 800 g muschi de porc sare 4 morcovi piper 50 g unt ulei de masline cimbru uscat 3-4 linguri pesmet…
Read more »

Omleta cu dovlecei si branza

4 November 2012
Retete_1
Omleta cu dovlecei si branza din: dovlecei, ulei, oua, telemea de oaie, marar, sare si piper. Ingrediente: 2 dovlecei mici 2 lingurite ulei 8 oua 150 g telemea de oi mai dulce 1 legatura marar verde sare si piper   Mod de preparare: Dai dovleceii prin răzătoarea mare şi îi storci în palmă, să se…
Read more »

Supă de găluşte cu verdeţuri

3 November 2012
Supa_de_galuste_cu_verdeturi
Supă de găluşte cu verdeţuri din: antricot de vita, ceapa rosie, usturoi, rosii, sare de mare, ulei de masline extravirgin, supa de legume, faina, unt, parmezan, ceapa verde, patrunjel si lapte. Ingrediente: 500 g antricot de vita 1 ceapa rosie4 catei de usturoi 1kg rosii 1 lingurita sare de mare 2 linguri ulei de masline…
Read more »

Omletă cu cartofi şi parmezan

3 November 2012
Retete_1
Omletă cu cartofi şi parmezan din: oua, parmezan, patrunjel, cartofi, sare, piper si ulei. Ingrediente: 5 oua 3 linguri parmezan ras 1 legatura patrunjel verde 5 cartofi sare piper ulei pentru prajit   Mod de preparare: Cureţi, speli şi tai cât mai sub­ţiri cartofii. într-un castron baţi ouăle, adaugi sare şi piper după gust şi…
Read more »

Ochiuri pe rosii

3 November 2012
Retete_1
Ochiuri pe rosii din: rosie, oua, branza, sare si piper. Ingrediente: 1 rosie 4 oua 2 linguri branza rasa sare piper   Mod de preparare: Tai roşia felii (dacă vrei poţi s-o cureţi de pieliţă), pui feliile de roşii în tigaie cu puţin ulei (gata încins) şi le prăjeşti câte un pic pe o parte…
Read more »

Gogoşari în oţet

3 November 2012
Gogosari_în_otet
O reteta delicioasa de Gogoşari în oţet din: gogosari, otet, apa, sare, zahar, ienibahar, piper si foi de dafin. Ingrediente: gogoşari oţet apă sare zahăr ienibahar piper foi de dafin   Mod de preparare: Se spală gogoşarii, se taie codiţele, se înţeapă şi se pun în borcane. Oţetul se diluează cu apă, în felul următor:…
Read more »

Zacuscă cu morcovi si vinete

3 November 2012
Zacusca_cu_morcovi_si_vinete
O reteta savuroasa de Zacuscă cu morcovi si vinete din: vinete, ardei grasi, ceapa, morcovi, rosii, ulei, sare si piper. Ingrediente: 6 vinete 50 ardei grasi un kg ceapa 100 g morcovi doua kg rosii 500 ml ulei sare piper   Mod de preparare: Se coc vinetele şi ardeii. Ardeii se taie fîşii. Ceapa se…
Read more »

Supa rece de fructe

3 November 2012
Supa_rece_de_fructe
Supa rece de fructe din: caise, pere, prune, frisca, budinca de vanilie, zahar vanilat, zahar, scortisoara, sare, cuisoare, coaja de lamaie si zeama de lamaie. Ingrediente: 15 caise 6 pere aromate 10 prune 2 dl frisca 20 g budinca de vanilie zahar vanilat 2 linguri zahar scortisoara sare praf de cuisoare (dupa gust) coaja si…
Read more »

Budincă de cafea

3 November 2012
Budinca_de_cafea
O reteta savuroasa de Budincă de cafea din: unt, faina, amidon, lapte, cafea, oua, zahar si frisca. Ingrediente: 120 g unt 3-4 linguri faina 1 lingura amidon 500 ml lapte 600 ml cafea concentrata 6 oua 10 linguri de zahar 100 ml frisca lichida   Mod de preparare: Se topeşte untul, se presară făina şi…
Read more »

Mic dejun cu praz şi vinete

3 November 2012
Retete_1
Mic dejun cu praz şi vinete din: praz, vanata, dovlecel, oua, sare, piper si ulei. Ingrediente: 1 praz mare 1 vanata 1 dovlecel 2 oua sare si piper ulei   Mod de preparare: Prazul il tai rondele si il calesti in ulei. Vanata si dovlecelul le tai cubulete si le pui peste praz. Potrivesti de…
Read more »

Macaroane cu sos tomat şi ficăţei de pasăre

3 November 2012
Retete_1
Macaroane cu sos tomat şi ficăţei de pasăre din: margarina, ficat de pasare, unt, pasta de rosii, morcovi, telina, ceapa, cascaval, zahar si sare. Ingrediente: 400 g margarina 250 g ficat de pasare 100 g unt 75 g pasta de rosii 75 g morcovi 25 g telina 25 g ceapa 100 g cascaval 25 g…
Read more »

Paste cu scoici şi parmezan

2 November 2012
Paste_cu_scoici_si_parmezan
Paste cu scoici şi parmezan din: spaghete, scoici, ceapa, usturoi, parmezan, vin, frunza de dafin, otet, sare, piper, unt, patrunjel, pudra de chilli si pasta de tomate. Ingrediente: 400 g spaghete 400 g scoici în cochilie o ceapă un căţel de usturoi 400 g parmezan 500 ml vin alb o frunză de dafin o lingură…
Read more »

Retete de post: Pastă dulce cu ţelină, morcov şi mere

1 November 2012
Pasta_dulce_cu_telina_morcov_si_mere
Pastă dulce cu ţelină, morcov şi mere din: telina, morcovi, mere, miere si chimen. Ingrediente: 250 g telina 250 g morcovi 250 g mere 4-5 linguri miere 1/2 lingurita chimen macinat   Mod de preparare: Curăţaţi legumele şi merele şi radeţi-le pe răzătoarea cea mai fină, eventual pe o râzătoare de sticlă. Adăugaţi mierea şi…
Read more »

Salată de vinete cu rodii şi telemea

1 November 2012
Salata_de_vinete_cu_rodii_si_telemea
Salată de vinete cu rodii şi telemea din: vinete, branza feta, salata, telina, morcov, varza, rodie, sare, piper, ulei de masline si marar. Ingrediente: 2 vinete 250 g brânză feta o salată o ţelină un morcov un sfert de varză albă o rodie sare piper ulei de măsline mărar   Mod de preparare: Vinetele se…
Read more »

Tartă de brânză cu legume şi ciuperci

1 November 2012
Tarta_de_brânza_cu_legume_si_ciuperci
Tartă de brânză cu legume şi ciuperci din: branza de vaci, branza telemea, cartofi, ardei grasi, ceapa, usturoi, rosii cherry, oua, ciuperci, salata verde, ulei, sare si piper. Ingrediente: 500 g brânză de vaci 100 g brânză telemea 300 g cartofi 2 ardei graşi 2 cepe 4 căţei de usturoi 200 g roşii cherry 4…
Read more »

Ciorbă à la grec

1 November 2012
Ciorba_a_la_grec
O reteta savuroasa de Ciorbă à la grec din: carne, orez, oua, lamaie, sare si piper. Ingrediente: 250 g carne de curcan, vită, miel și porc 1 ½ ceașcă orez 3 ouă 3 lămâi sare piper   Mod de preparare: Speli carnea și o tai în cuburi mari. Într-o oală cu 2 litri de apă,…
Read more »

Cuiburi de cartofi cu peşte

1 November 2012
Cuiburi_de_cartofi_cu_peste
Cuiburi de cartofi cu peşte din: cartofi, fileuri de peste, capere murate, rosii, ceapa, ardei gras, foaie de dafin, ulei de masline, sare, piper, patrunjel si marar. Ingrediente: un kilogram de cartofi 500 g fileuri de peşte proaspăt două linguri cu capere murate o conservă de roşii o

Reteta zilei: Frittata cu legume si branza feta

1 November 2012
Frittata_cu_legume_si_branza_feta_9
O reteta savuroasa de Frittata cu legume si branza feta din: rosii, zucchini, ulei de masline, usturoi, busuioc, oregano, piper, oua, mozzarella, branza feta si lapte. RestauranteDeLux va recomanda produsul zilei: Laptop HP Compaq Presario Ingrediente: 1cutie rosii cubulete 1 zucchini taiat cubulete 1 lingura ulei de măsline 2 cătei de usturoi, tocat fin 1/2…
Read more »

Legume cu smântână la cuptor

1 November 2012
Legume_cu_smântâna_la_cuptor
Legume cu smântână la cuptor din: dovlecei, praz, conopida, cartofi, usturoi, oua, branza de vaci, smantana, cimbru, unt, pesmet, sare, piper si sfecla rosie. Ingrediente: 2 dovlecei un fir de praz o conopidă mică 4 cartofi 2  căţei de usturoi 3  ouă 300 g brânză de vaci 300 ml smântână o lingură cu cimbru 50…
Read more »

Porumb cu prosciutto

1 November 2012
Porumb_cu_prosciutto
Porumb cu prosciutto din: porumb, prosciutto, unt, ardei capia, ardei iute, rosii, boia dulce, ulei, zahar, sare, piper si patrunjel verde. Ingrediente: 8 știuleți de porumb tânăr 200 g prosciutto feliat sau șuncă 50 g unt 1 ardei capia 1 ardei iute mic 2-3 roșii 1 linguriță boia dulce 2-3 linguri ulei 1 linguriță zahăr…
Read more »

Retete de post: Pasta de masline cu telina

1 November 2012
Pasta_de_masline_cu_telina
Pasta de masline cu telina din: masline, telina, ulei de masline, ceapa rosie, usturoi, patrunjel, ardei gas si pesmet. Ingrediente: 250 g masline 400 g telina 4 linguri ulei de masline 1 ceapa rosie 2 catei de usturoi 1 legatura patrunjel 1 gogosar sau ardei gras rosu 1 lingura pesmet obtinut din fulgi de cereale…
Read more »

Varza calita cu carnati

1 November 2012
Varza_calita_cu_carnati
O reteta savuroasa de Varza calita cu carnati din: varza, marar, ceapa, ulei de floarea soarelui, sare, piper si carnati. Ingrediente: o varza mare o legatura marar verde o legatura marar uscat o ceapa alba mare 30 ml ulei de floarea soarelui sare piper 6-8 carnati   Mod de preparare: Se îndepărtează foile de varză…
Read more »

Salata de ridichi cu castane

1 November 2012
Salata_de_ridichi_cu_castane
O reteta savuroasa de Salata de ridichi cu castane din: ridichi, castane, ardei gras, patrunjel, lamaie, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 4 ridichi de iarna 300 g castane coapte si curatate 1 ardei gras rosu 1 legatura patrunjel 1 lamaie 3-4 linguri ulei de masline sare piper   Mod de preparare: Curăţaţi ridichile…
Read more »

Bulete de branza cu legume

1 November 2012
Bulete_de_branza_cu_legume
Bulete de branza cu legume din: dovlecei, ardei capia, ceapa, usturoi, branza de vaci, smantana, fulgi de porumb, ulei, rosii, piper, sare, patrunjel si vanata. Ingrediente: 2 dovlecei 2 ardei capia 2 cepe albe 2 catei de usturoi 500 g branza de vaci 100 g smantana 50 g fulgi de porumb 100 ml ulei 3…
Read more »

Salată de vinete albe

1 November 2012
Retete_1
Salată de vinete albe din: vinete, maioneza si ceapa. Ingrediente: 1 kg de vinete 3-4 linguri maioneza 1 ceapa   Mod de preparare: Vinetele coapte pe flacăra de la aragaz, le cureţi şi le pui într-o sită să se scurgă. Pasezi vinetele cu blenderul vertical, apoi le amesteci cu maioneza, ceapa curăţată şi tocată fin.…
Read more »

Pulpa de vitel cu spanac

1 November 2012
Pulpa_de_vitel_cu_spanac
O reteta savuroasa de Pulpa de vitel cu spanac din: pulpa de vitel, coniac, ulei de masline, sare grunjoasa, piper, cimbru, faina, albusuri si spanac. Ingrediente: 800 g pulpa de vitel 100 ml coniac 50 ml ulei de masline 200 g sare grunjoasa piper negru si boabe macinat cimbru uscat 6-8 linguri faina integrala 4…
Read more »

Frigarui de carnati cu mere si pui

1 November 2012
Frigarui_de_carnati_cu_mere_si_pui
Frigarui de carnati cu mere si pui din: carnati, piept de pui, mere, rosii, sare, piper, ulei de masline, cimbru si ciuperci. Ingrediente: 300 g carnati pentru bere 2 piepturi de pui 3 mere acrisoare 2 cutii de rosii in suc propriu sare piper ulei de masline cimbru ciuperci   Mod de preparare: încingeţi cuptorul.…
Read more »

Gulii umplute cu carne de vita

1 November 2012
Gulii_umplute_cu_carne_de_vita
O reteta savuroasa de Gulii umplute cu carne de vita din: gulii, carne tocata de vita, ceapa, orez, pasta de tomate, patrunjel, supa de legume, sare si piper. Ingrediente: 4 gulii mari 400 g carne tocata de vita 2 cepe 70 g orez 2 linguri pasta de tomate 1 legatura patrunjel 1 litru supa de…
Read more »

Salată cu ciuperci şi maioneză

1 November 2012
Salata_cu_ciuperci_si_maioneza
O reteta de Salată cu ciuperci şi maioneză din: ulei, ciuperci, ardei, telina, morcovi, rosii cherry, salata verde, busuioc, oua, mustar, suc de lamaie, sare, piper si tarhon. Ingrediente: 150 ml ulei 500 g ciuperci 2 ardei capia o jumatate de telina 2 morcovi 250 g rosii cherry o salata verde o lingurita de busuioc…
Read more »

Spaghete cu perisoare

1 November 2012
Spaghete_cu_perisoare
O reteta savuroasa de Spaghete cu perisoare din: spaghete, sare, ulei, pulpa de porc, ceapa rosie, ou, cimbru, busuioc, piper, unt, rosii si zahar. Ingrediente:  un pachet spaghete sare ulei 400 g pulpa de porc tocata 2 cepe rosii un ou cimbru busuioc verde si uscat piper 50 g unt 400 g rosii o lingurita…
Read more »

Baghete cu crema de branza de vaci

1 November 2012
Baghete_cu_crema_de_branza_de_vaci
O reteta delicioasa de Baghete cu crema de branza de vaci din: branza de vaci, masline, castraveti, rosii, faina, drojdie, lapte, ulei de masline, marar, sare si piper. Ingrediente: 300 g brânză de vaci 200 g măsline 3 castraveţi verzi 3 roşii 325 g făină 15 g drojdie 125 ml lapte 50 ml de ulei…
Read more »

Chiftele cu patrunjel in sos de rosii

1 November 2012
Chiftele_cu_patrunjel_in_sos_de_rosii
O reteta savuroasa de Chiftele cu patrunjel in sos de rosii din: patrunjel, carne tocata, franzela, rosii in bulion, pasta de tomate, boia de ardei dulce, ceapa, foi de dafin, usturoi, sare si piper. Ingrediente: 500 g radacina de patrunjel 500 g carne tocata (amestec vita, porc) 3-4 felii de franzela 800 g rosii in…
Read more »

Porc cu pere si rădăcinoase

1 November 2012
Porc_cu_pere_si_radacinoase
O reteta savuroasa de Porc cu pere si rădăcinoase din: muschi de porc, ulei de masline, vin, pere, morcovi, pastarnac, patrunjel, unt, frunze de salvie, sare, piper si nucsoara. Ingrediente: 1,5 kg muschi de porc, bucata intreaga 5 linguri ulei de masline 250 ml vin alb 3 pere 3 morcovi 2 radacini de pastarnac 2…
Read more »

Rasol de vitel cu morcovi

1 November 2012
Rasol_de_vitel_cu_morcovi
Rasol de vitel cu morcovi din: rasol de vitel, morcovi, ceapa, telina, patrunjel, marar, cimbru, usturoi, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 4 felii groase rasol de vitel (circa 250 g/buc) 600 g morcovi 1 ceapa 1 telina mica 1 legatura patrunjel 1 legatura marar 4-5 fire de cimbru verde 2-3 catei de usturoi…
Read more »

Porumb cu linte şi costiţă

1 November 2012
Porumb_cu_linte_si_costita
Porumb cu linte şi costiţă din: linte, boabe de porumb, costita, ulei, supa de legume, otet de mere, sare, piper, boia de ardei iute si patrunjel. Ingrediente: 100 g linte de preferință roșie 200 g boabe de porumb din conservă 300 g praz 100 g costiță sau slănină afumată 2 linguri ulei 500 ml supă…
Read more »

Retete de post: Pastă din nuci, alune şi ceapă

1 November 2012
Pasta_din_nuci_alune_si_ceapa
Pastă din nuci, alune şi ceapă din: nuci, alune de padure, lamaie, ulei de masline, ceapa rosie si hrean. Ingrediente: 200 g nuci 100 g alune de padure 1 lamaie 4-5 linguri ulei de masline sau de seminte de struguri 2 cepe rosii 1 lingurita hrean ras   Mod de preparare: Puneţi cu o seară…
Read more »

Salată de sfeclă roşie cu cartofi

1 November 2012
Salata_de_sfecla_rosie_cu_cartofi
O reteta savuroasa de Salată de sfeclă roşie cu cartofi din: sfecla rosie, cartofi, patrunjel, coriandru, ulei de masline, otet balsamic, sare si piper. Ingrediente: 4 sfecle rosii 3 cartofi 1 legatura patrunjel 1 lingurita rasa coriandru macinat 50 ml ulei de masline otet balsam

Retete, Reteta zilei, Retete Ciorbe, Retete Supe, Retete Salate, Retete Paste, Retete Pizza, Retete Peste, Retete Vita, Retete Vitel, Retete Porc, Retete Pui, Retete Oaie, Retete Miel, Retete Berbec, Retete de post, Desert, Diete

Sursa:www.restaurantedelux.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu