joi, 15 martie 2012

Trei Retete cu carne de miel

Trei Retete cu carne de miel

Mielul sau iedul intra la categoria carne rosie si este o sursa foarte buna de proteine de calitate. Pentru persoanele sanatoase si active fizic este o optiune sanatoasa, insa pentru cele cu anumite probleme (dislipidemie, trigliceridemie, hipertensiune arteriala, hepato-renale, obezitate) este indicat sa se consume carne de miel in cantitati mici si doar bucatile foarte slabe. Trei retete cu carne de miel:

Trei Retete cu carne de miel

Tăiţei picanţi cu miel crocant

O reteta de taitei picanti cu miel crocant din: ulei de masline, file de miel, ulei de susan, tagliolini, coriandru, patrunjel, ardei iute, usturoi, suc de lamaie verde, sare, piper si sos tabasco. Tăiţei fini aromatizaţi cu mirodenii thailandeze – un partener grozav pentru feliile de friptură de miel fraged.

Trei Retete cu carne de miel

Frigarui de miel cu sos

O reteta simpla de frigarui de miel cu sos din: carne de miel, ulei de masline, rosii, mustar dulce, usturoi, otet de vin, otet de mere, ardei iute, rodii, zahar, cimbru, curry, sare, piper, orez si cartofi.

Trei Retete cu carne de miel

Arpagic cu miel

O reteta delicioasa de arpagic cu miel din: pulpa de miel, lamaie, rosii, boia dulce, tarhon, busuioc, usturoi si ulei de masline.

Trei Retete cu carne de miel

Retete, Reteta zilei, Retete Ciorbe, Retete Supe, Retete Salate, Retete Paste, Retete Pizza, Retete Peste, Retete Vita, Retete Vitel, Retete Porc, Retete Pui, Retete Oaie, Retete Miel, Retete Berbec, Retete de post, Desert, Diete

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu