sâmbătă, 9 iunie 2012

10 retete culinare


10 retete culinare:

10 retete culinare

Paste fusilli cu cârnati

O reteta de paste fusilli cu carneti din: seminte de fenicul, ardei iute, ulei de masline, carnati, oregano, vin alb, coaja si zeama de lamaie, paste fusilli, sare de mare, piper, unt, parmezan si patrunjel.

Restul il gasiti aici.

10 retete culinare

Pui cu măsline şi cartofi

O reteta delicioasa de pui cu masline si cartofi din: pui, usturoi, sare, piper, foi de dafin, ulei de masline, vin, cartofi si masline verzi.

Restul il gasiti aici.

10 retete culinare

Spaghete cu pesto pe bază de pătrunjel

O reteta de spaghete cu pesto pe baza de patrunjel din: spaghete, sare, usturoi, samburi de pin, patrunjel, ulei de masline, parmezn si suc de lamaie.

Restul il gasiti aici.

10 retete culinare

Ciorba de vita cu ardei iute

O reteta de ciorba de vita cu ardei iute din: ardei capia, ceapa rosie, morcovi, telina, suc de rosii, fasole alba, ulei de masline, ardei iute, sare si piper.

Restul il gasiti aici.

10 retete culinare

Reteta zilei: Salata de vinete

O reteta de Salata de vinete din: vinete, ulei de masline, ardei, usturoi, chimen, sare, zahar, fulgi de ardei si piper.

Restul il gasiti aici.

10 retete culinare

Pulpa de miel la cuptor cu verdeata si usturoi

O reteta de pulpa de miel la cuptor cu verdeata si usturoi din: pulpa de miel, faina, ulei de masline, ceapa, rozmarin, patrunjel, usturoi, vin alb, supa de pui si sirop de rodie.

Restul il gasiti aici.

10 retete culinare

Retete delicioase: Ghiveci ardelenesc

O reteta delicioasa de ghiveci ardelenesc cu: carnati picanti, rosii, fasole verde, ardei, usturoi, ceapa, sare, piper, marar, patrunjel, ulei.

Restul il gasiti aici.

10 retete culinare

Sufleu cu morcovi si carne tocată

O reteta de sufleu cu morcovi si carne tocata din: chifle, oua, morcovi, ceapa, usturoi, patrunjel, amestec de carne tocata, sare si piper.

Restul il gasiti aici.

10 retete culinare

Cod la cuptor cu legume in stil provensal

O reteta de cod la cuptor cu legume in stil provensal din: ardei gras, ceapa rosie, dovlecei, vanata, ulei de masline, vin alb sec, rosii, masline, busuioc, oregano, boia dulce, ulei de masline, patrunjel, coaja de lamaie si bagheta de paine.

Restul il gasiti aici.

10 retete culinare

Supa Tortellini in brodo

Provincia italiană Emilia-Romagna, locul de baştină a şuncii prosciutto, a mortadellei şi a brânzei Parmigiano Reggiano, este considerată centrul gastronomic al Italiei. In Bologna se prepară o supă legendară în care se regăsesc toate cele trei ingrediente de mai sus.

Restul il gasiti aici.

10 retete culinare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu