luni, 27 mai 2013

Retete SUPE #3

Retete Supe:

Supa crema de conopida cu chorizo

 
Supa_crema_de_conopida_cu_chorizoSupa crema de conopida cu chorizo din: conopida, unt, ceapa, cartofi, lapte, supa de legume, smantana, ulei de masline, carnati chorizo si coriandru. Ingrediente: 1 conopida mare, taiata marunt 25 g de unt 2 cepe mici, tocate 2 cartofi de marime medie, tocati 500 ml de lapte 500 ml supa de legume 150 ml de…
Read more »





Reteta zilei: Supa crema de morcovi, pasta tahini si naut

 
Supa_crema_de_morcovi_pasta_tahini_si_naut_10Supa crema de morcovi, pasta tahini si naut din: ulei de masline, morcovi, ceapa, usturoi, coriandru, chimen, sare, piper, supa de legume, patrunjel, naut, sare grunjoasa, pasta tahini, suc de lamaie si apa. 2 linguri de ulei de măsline 1kg morcovi,curatati si taiati cubulete 1 ceapa, tocata fin 4-6 catei de usturoi, curatati pisati 1/4…
Read more »





Cartof şi gulie piure cu friptura si ceapa caramelizata

 
Cartof_si_gulie_piure_cu_friptura_si_ceapa_caramelizataCartof şi gulie piure cu friptura si ceapa caramelizata din: ulei de masline, carne pentru friptura, sare, piper, gulie, cartofi, foaie de dafin, ceapa verde, supa, smantana, ceapa, unt si zahar. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 4 bucati de carne (1 150 g) pentru friptura sare piper 1 gulie (800 g) 500 g cartofi…
Read more »





Supa cu spanac si carnati

 
Supa_cu_spanac_si_carnatiSupa cu spanac si carnati din: supa de pui, ceapa, usturoi, naut, ardei iute, spanac si carnati chorizo. Ingrediente: 750ml supă de pui 1 ceapă, tocată 2 căţei de usturoi, tocaţi 2 conserve de năut a câte 400g, scurs 1 ardei iute uscat 150g de spanac proaspăt 4 felii de chorizo, rupte în fâşii  …
Read more »





Sufleu cu varză de Bruxelles si brânză

 
Sufleu_cu_varza_de_Bruxelles_si_brânzaSufleu cu varză de Bruxelles si brânză din: varza de bruxelles, supa, rosii, sare, piper, nucsoara, oregano, branza gouda si bacon. Ingrediente: 750 g varza de bruxelles 125 ml supa 300 g rosii sare piper nucsoara macinata 1/4 legatura oregano 100 g branza gouda 150 g bacon taiat rondele   Mod de preparare: Se pregăteşte…
Read more »





Supă de curcan cu tăieţei cu ou

 
Supa_de_curcan_cu_taietei_cu_ouSupă de curcan cu tăieţei cu ou din: supa de pui, morcovi, taitei cu ou, carne de curcan, mazare si ceapa verde. Ingrediente: 1,2 litri supa de pui 4 morcovi mici, curatati si tocati 140 g taitei medii cu ou 200 g carne de curcan gatita, rupta in bucati 200 g mazare congelata 1 legatura…
Read more »





Reteta zilei: Supa de varza cu rosii si carnati

 
Supa_de_varza_cu_rosii_si_carnati_6Supa de varza cu rosii si carnati din: varza tocata, ceapa, telina, rosii, supa de vita, cimbru, fenicul, piper, carnati, ulei de masline si parmezan. 6 cani de varza tocata 1 ceapa, tocata 1 ceasca telina, cuburi mici 2 cutii roșii 6 cani supa de vita 2 lingurite cimbru uscat 1 lingurița fenicul piper 4-6…
Read more »





Retete de post: Supa cu varza de bruxelles

 
Supa_cu_varza_de_bruxellesSupa cu varza de bruxelles din: varza de bruxelles, ceapa, ardei capia, ceapa verde, cartofi, sare, piper, ulei de masline si patrunjel verde. Ingrediente: 400 g varza de Bruxelles 4 morcovi 2 cepe 1-2 ardei capia 2 fire ceapa verde 4-5 cartofi sare piper negru macinat 2 linguri ulei de masline o legatura patrunjel verde…
Read more »





Reteta zilei: Supa cu carne de porc si legume

 
Supa_cu_carne_de_porc_si_legume_15Supa cu carne de porc si legume din: apa, mazare, carne de porc, cartofi, morcovi, ceapa, ulei, usturoi, marar, sare, piper si condimente. 4 litri de apa 1 cana de linte carne de porc 5 cartofi 2 morcovi 1 ceapa 3 linguri de ulei 3-4 catei de usturoi 2 linguri marar proaspat 1 ½ lingurita…
Read more »





Reteta zilei: Supa de linte cu rosii, spanac si branza feta

 
Supa_de_linte_cu_rosii_spanac_si_branza_feta_6Supa de linte cu rosii, spanac și branza feta din: linte, supa de pui, ceapa, telina, condimente, cimbru, oregano, usturoi, piper, rosii, spanac, suc de lamaie si branza feta. Ingrediente: 2 cesti de linte maro 8 cesti supa de pui 1 ceapa medie, taiata cuburi mici 1 ceasca telina tocata, tocata 1 lingura condimente 1…
Read more »





Gazpacho (Spania)

 
GazpachoRoşiile, ardeii, ceapa, prazul şi pâinea se pun pe grătar. Roşiile şi ardeiul se ameste­că în blender cu ulei de măsline. Adău­găm ceapa, prazul, lămâia, busuiocul şi pătrunjelul, oţetul de vin şi restul din ulei. Se adaugă pâine prăjită şi se amestecă. Se lasă la rece 5 ore. Gazpacho Pofta buna!   Incoming search terms:retete…
Read more »





Supă de linte (Bulgaria)

 
Supa_de_linteLintea se fierbe în apă cu sare timp de 20-25 de minute. Uleiul se încinge într-o tigaie, adăugăm ţelina, ceapa şi morcovii şi se ţine pe foc 10 minute. Adăugaţi lintea, roşiile, usturoiul, asezonaţi cu sare, piper şi chubritsa (condimente specifice). Supă de linte Pofta buna!
Read more »





Reteta zilei: Supa de pui cu legume, orez si ghimbir

 
Supa_de_pui_cu_legume_orez_si_ghimbir_4Supa de pui cu legume, orez si ghimbir din: supa de pui, orez, morcovi, suc de lamaie, ghimbir, sare si ou. 1 l supa de pui 2 – 3 linguri de orez alb 2 morcovi medii, curatati si taiati rondele Sucul de la 1 lamaie 1 – 2 lingurite ghimbir fin tocat Sare dupa gust…
Read more »





Reteta zilei: Supa de ciuperci cu orz

 
Supa_de_ciuperci_cu_orz_12Supa de ciuperci cu orz din: supa de pui, orz, frunze de dafin, ceapa, ulei de masline, telina, morcovi, usturoi, ciuperci, sare si piper. 12 cupe supa de pui sau ciuperci 1 1/4 cupe orz 2 frunze de dafin 6 ciuperci Shiitake uscate 1/4 ceasca ulei de masline 1 ceapa mare, tocata 1 ceasca telina…
Read more »





Supă din zeamă de varză cu cârnati afumaţi

 
Supa_din_zeama_de_varza_cu_cârnati_afumatiSupă din zeamă de varză cu cârnati afumaţi  din: carnati afumati, varza acra, untura, faina, ceapa, boia dulce, smntana si zeama de varza. Ingrediente: 300 g carnati afumati 1 ceasca mare cu varza acra taiata fideluta 1 lingura untura 1 lingura faina 1 ceapa 1 varf cutit boia dulce 3 lingura smantana zeama de varza…
Read more »





Friptura de vita cu rosii

 
Friptura_7Friptura de vita cu rosii din: carne de vita, rosii, supa, vin rosu, piper, sare, unt, ulei, patrunjel verde si ceapa. Ingrediente: 1 kg de carne de vita sau vitel (pulpa sau snitele gata portiaonate) 500 gr de rosii bine coapte sau 1 cutie de rosii in bulion decojite 200 ml supa 100 ml vin…
Read more »





Supa crema de telina

 
Supa_crema_de_telinaSupa crema de telina din: telina, dovlecei, cartofi, patrunjel, praz, ceapa alba, patrunel verde, frunze de telina, sare, piper, ulei de masline, unt si crutoane aromate. Ingrediente: o telina mare 2 dovlecei 3 cartofi o radacina patrunjel un fir de praz 2 cepe albe o legatura patrunjel verde o legatura frunze de telina sare piper…
Read more »





Supa crema de broccoli cu crutoane

 
Supa_crema_de_broccoli_cu_crutoaneSupa crema de broccoli cu crutoane din: broccoli, telina, ardei, ceapa rosie, patrunjel, smantana, unt, sare, piper, nucsoara, crutoane, zeama de lamaie si branza cedar. Ingrediente: 800 g broccoli o telina mare 2 ardei o ceapa rosie mare o radacina patrunjel 250 ml smantana pentru gatit un cubuet unt sare piper alb macinat un praf…
Read more »

Supa de peste cu paine prajita cu maioneza cu usturoi

 
Supa de peste cu paine prajita cu maioneza cu usturoi din: peste, capete de peste, paine, ceapa, usturoi, patrunjel, foi de dafin, cimbru, coaja de lamaie, sare, piper, galbenusuri, usturoi, masline, sare si piper. Ingrediente: 500 g peste marunt 1-2 capete de peste 12 felii de paine 2 cepe 4 catei de usturoi patrunjel 2…
Read more »

Supa crema cu piept de pui

 
Supa crema cu piept de pui din: piept de pui, cartofi, morcovi, pastarnac, ardei, smantana, dovlecel, patrunjel, telina, piper, condiment si sare. Ingrediente: 200 g piept de pui 2 cartofi 2 morcovi 2 pastarnaci 4 ardei (verzi si rosii) 200 g smantana 1 dovlecel 1 radacina de patrunjel 1 radacina de telina 1 legatura de…
Read more »

Supă Shanghai cu pui si ciuperci

 
Supă Shanghai cu pui si ciuperci din: pui, praz, telina, morcovi, ceapa, usturoi, ceapa verde, ciuperci, boabe de piper, germeni de soia, fidea, sos de soia si sare. Ingrediente: 1 pui 1 fir praz 200 g telina 4 morcovi 1 ceapa 2 catei de usturoi 6 cepe verzi 150 g ciuperci shiitake 1 lingurita boabe…
Read more »





Supă de cartofi – servită cu crutoane

 
Supă de cartofi din: cartofi, telina, patrunjel, ceapa, usturoi, unt, supa, sare, covrigi, ceapa verde si smantana. Ingrediente: 400 g cartofi albi 100 g radacina de telina 100 g radacina de patrunjel 1 ceapa 1 catel de usturoi 5 linguri unt 800 ml supa sare piper 2 covrigi vechi de o zi 2 cepe verzi…
Read more »

Supa dietetica de sfecla

 
Supa dietetica de sfecla din: sfecla, morcovi, ceapa, telina, rosii, ardei gras, ulei de masline, patrunjel, sare si apa. Ingrediente: 3 sfecle mici 2 morcovi medii 1 ceapa 1 tulpina de telina 3 rosii 1 ardei gras rosu 3 linguri ulei de masline patrunjel sare apa   Mod de preparare: Curăţăm morcovii, ceapa, ardeii şi…
Read more »

Supa vegetariana

 
Supa vegetariana din: cartofi, telina, ardei, patrunjel, praz, ceapa, morcovi, patrunjel, sare, piper, ulei de floarea soarelui, zeama de lamaie si crutoane. Ingrediente: 4 cartofi o telina mare 2-3 ardei o radacina patrunjel un fir praz o ceapa mare 2-3 morcovi 1-2 legaturi patrunjel sare piper alb macinat si boabe 10 ml ulei de floarea…
Read more »

Supa de papadie

 
SupeSupa de papadie din: frunze de papadie, smantana, pastarnac, ceapa, morcovi, cartofi, orez, sare si verdeata. Ingrediente: 250 g frunze de papadie 2-3 linguri smantana 1 pastarnac 2 cepe 2 morcovi 2 cartofi 2 linguri orez sare verdeata tocata   Mod de preparare: Zarzavatul curăţat şi spălat îl pui să fiarbă într-un litru de apă…
Read more »

Supă de morcovi si coriandru

 
Ingrediente: l lingură de ulei vegetal l ceapă, tăiată mărunt l linguriţă de coriandru măcinat 1 cartof, tăiat în bucăţi 450g morcovi, curăţaţi şi tăiaţi 1,21 supă de legume sau pui l mână de coriandru Mod de preparare: Se încinge uleiul într-un vas mare, se adaugă ceapa si se căleşte timp de 5 minute, până…
Read more »





Cod cu piure din boabe de soia, busuioc si lamaie

 
Ingrediente: 2 legături mici de roşii cherry pe ciorchine 1 lingură de ulei de măsline 2x 140g bucăţi de cod fără piele sau alt file de peşte alb coaja unei lămâi, plus zeama a ½ lamaie ½ de pachet de 480g de boabe de soia congelate 1 căţel de usturoi 1 legătură de busuioc, frunzele…
Read more »





Supa cu usturoi

 
  Ingrediente: 24 catei usturoi 10 felii subtiri piine neagra 100 gr. brinza telemea 2 linguri ulei de masline cimbru, cuisoare, sare, piper   Mod de preparare: Curatati si zdrobiti cateii de usturoi. Caliti-i 2 minute in untura de gasca sau unt. Varsati deasupra 2 litri de apa clocotita. Faceti un buchet garni din cimbru…
Read more »





Supa de orez cu legume

 
Ingrediente: 250 gr. orez cu bobul lung 200 gr. fasole verde 3 rosii 2 morcovi 1 ardei rosu mic 1 dovlecel mic o bucata mica de praz 100 gr. mazare din conserva (sau congelata) 6 linguri de untdelemn de masline (sau altul fin) 1 ceapa 1 cub de concentrat de legume sau vita 2 catei…
Read more »





Chefal rosu cu cartofi si scoici

 
Ingrediente: 6 cartofi mari 500 g scoici inchise 4 fileuri de chefal rosu 2 catei usturoi 1 lingura ulei 300 ml zeama peste 300 ml supa de legume 300 ml vin alb 1 legatura patrunjel 1 conserva fasole alba 2 lamai Sare, piper, boia de ardei Mod de preparare: Jumatate din zeama de peste o…
Read more »





Supa de somon si praz

 
Ingrediente: 2 fire de praz 500 g cartofi 2 linguri de unt Sare,piper proaspat macinat Nucsoara 1 l supa de legume 250 g file de somon 100 g smantana 1 lingura de marar tocat fin Zeama de la 1 lamaie Frunzulite de patrunjel pentru ornat Mod de preparare: Cureti prazul si-l speli, apoi il tai…
Read more »





Supa de legume cu usturoi

 
Gazpacho espresso Ingrediente:   5 rosii mari si coapte 1 castravete 1 ardei verde 1 ceapa 1 catel de usturoi 200 gr. miez de paine uscata (pesmet intreg) 2 linguri de untdelemn fin 2 linguri de otet de vin sare, piper.   Mod de preparare: Inmuiati feliile de pesmet (fara coaja) in apa si lasati-le…
Read more »





Salata cu paste si ton

 
Ingrediente: 250 g paste spiralate, sare 1 ceapa rosie 250 g rosii cherry Sucul de la 1 lamaie 50 ml supa Piper 6 linguri ulei de masline 1 legatura rucola 6 crengute busuioc 2 cutii ton Mod de preparare: Fierbeti pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet, puneti-le intr-o strecuratoare, turnati apa…
Read more »





Supa crema de pui si lamaie cu spaghete

 
Ingrediente: 4 linguri de unt 8 fire de arpagic taiate feliute subtiri 2 morcovi taiati rondele subtiri 2 tulpini de telina taiate felii subtiri 250 gr. piept de pui dezosat taiat feliute fine 3 lamaii 1,125 l supa de pui din concentrat 250 gr. spaghete subtiri rupte in bucati relativ mici 150 gr. smintina dulce…
Read more »





Supa de peste

 
Ingrediente: Pentru supa: 1,5 kg peste marunt 1,5 kg peste mare bucati 1-2 capete de peste 18 felii de franzela 2 rosii 2 cepe 4 catei de usturoi 10 fire de patrunjel 2 foi de dafin o crenguta de cimbru o bucata coaja de lamaie, sare, piper Pentru maioneza cu usturoi 4 galbenusuri 4 catei…
Read more »





Orez cu parmezan

 
Ingrediente: 1 ceapa medie 60 g unt 450 g orez 1 l supa Sofran 6 linguri de parmezan ras Mod de preparare: Ceapa se toaca si se pune intr-o cratita la calit in jumatate de cantitate de unt, pana cand devine sticloasa. Se adauga orezul si se caleste 2 minute, amestecandu-se incontinuu. Se adauga din…
Read more »





Supa de cartofi aromata

 
Ingrediente: 750 g cartofi 4.5 dl de supa de pui 4.5 dl de lapte 15 g de unt 4 linguri de ierburi aromatice 3 linguri de smantana patrunjel, sare, piper   Mod de preparare: Se spala cartofii, se curata si se taie cubulete. Se topeste untul intr-o tigaie marisoara, se adauga cartofii si se lasa…
Read more »





Supa Minestra di Cavalfiore

 
O reteta de supa minestra di cavalfiore din: conopida, otet de vin, ulei de masline, usturoi, ardei iute, supa de carne, patrunjel, branza de oaie. Ingrediente: o conopida 2 lingurite otet de vin o cescuta ulei de masline 4-6 catei de usturoi un sfert de lingurita de ardei iute tocat marunt 3 cani supa de…
Read more »

Minestrone

 
  Ingrediente: 150 g boabe de fasole 3 frunze de salvie 2 cepe 2 căţei de usturoi 5 morcovi 3 tulpini de ţelină 2 dovlecei 3 cartofi mari 3 roşii 200 g varză 2 linguri ulei circa 3 linguriţe supă instant 200 g paste mici sare, piper Preparare: Acoperiţi fasolea cu apă. Adăugaţi salvia şi…
Read more »





Penne cu sos picant de roşii

 
Ingrediente: 1 ceapă 3 căţei de usturoi 2-3 ardei iuţi 1 ardei gras roşu 1/2 legătură pătrunjel 2 linguri ulei de măsline 500 g roşii bucăţi 200 ml supă 500 g penne sare, piper,zahăr Preparare: Curăţaţi ceapa şi usturoiul şi tocaţi-le mărunt. Tăiaţi ardeii iuţi pe lung, îndepărtaţi-le seminţele, spălaţi-i şi tăiaţi-i inele fine. Pregătiţi…
Read more »





Supa de iaurt cu castraveti cruzi

 
  Ingrediente: 8 cutii de iaurt 1/2 pahar de apă 4 linguri mărar tocat fin 1 usturoi 3 linguri ulei de măsline extravirgin 8 castraveţi potriviţi Sare 100 g nuci tocate mare. Preparare: Se dizolvă iaurtul cu apă rece, se adaugă uleiul, usturoiul zdrobit, mărarul, sarea şi se amestecă bine totul. Se pune supa în…
Read more »





Sufleu cu paste, branza si rosii

 
  O reteta delicioasa de sufleu cu paste, branza si rosii din: rosii, spanac, sare, penne, smantana, supa, piper, branza, si mozzarella Ingrediente: 4 roşii 250 g spanac Sare 400 g penne 300 ml smântână 400 ml supă piper 100 g brânză rasă 1 buc. mozarella(125g) Preparare: Opăriţi roşiile, îndepărtaţi-le coaja, tăiaţi-le în patru, îndepărtaţi-le…
Read more »





Salata cu pui si porumb

 
Ingrediente 4 ouă câte 200 g salată (la alegere) 200 g roşii cherry 100 g boabe de porumb (cutie) 200 g piept de pui afumat 4 felii pâine toast 2 linguri unt 1 lingură ulei 100 ml supă 2 linguri iaurt natural 2 linguri ulei de măsline 2 linguri oţet din vin alb sare, piper…
Read more »





Supă de linte cu farfaline

 
Ingrediente: 350 g farfaline 700 g linte 3 căţei de usturoi 2 bucăţi de praz 5 frunze de dafin 250 g de jam­bon 1 legătură de pătrunjel ulei de măsline sare, piper Preparare: Curăţă prazul şi taie-l. Curăţă usturoiul. Pune lintea într-o oală, adaugă frunzele de dafin si usturoiul. Acope­ră cu apă şi dă la…
Read more »





Crema de sparanghel

 
Crema de sparanghelIngrediente: 400 g sparanghel 1 anghinare 1 lamaie 100 g unt 200 g smantana 3 galbenusuri Sare Preparare: Curăţă sparanghelul de coajă şi fierbe-l în apă cu sare şi puţină zeamă de lămâie. Separat, fierbe anghinarea. Trece apoi legumele fierte bine printr-o sită deasă. Subţiază cu gălbenuşurile amestecate cu smântână. Dacă în continuare este prea…
Read more »





File de pui umplut

 
Ingrediente: 1 file din piept de pui (cea. 150 g) sare, piper 1 felie prosciuto crudo sau costiţă afumată 1 linguriţă capere 2 crenguţe pătrunjel 1 căţel de usturoi 1 linguriţă parmezan ras 1 vârf cuţit de coajă rasă de portocale 1 lingură ulei de măsline 75 ml supă 1 linguriţă cremă de brânză Preparare:…
Read more »





Supa de cartofi si curry cu pui

 
Ingrediente: 4 cartofi 4 morcovi 1 ceapă mare 3 buc. file de pui (â 150 g) 2 linguri ulei sare, piper praf curry 1/2-1 linguriţă scorţişoară 2-3 linguriţe condimente iuţi 11 supă 1/2 legătură mentă 300 g iaurt natural Preparare: Tăiaţi cartofii cuburi. Tăiaţi morcovii bucăţi. Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o peştişori. Spălaţi carnea de pui,…
Read more »





Supa groasa

 
Ingrediente: 500 g carne de porc 2 morcovi l ţelină 4 cartofi 2 cepe 2 gălbenuşuri 300 g smântână l legătură de pătrunjel sare, piper Preparare: Taie carnea de porc cubuleţe şi pune-o să fiarbă în apă cu un praf de sare. Adună spuma de câte ori este nevoie. Adaugă apoi ceapa tăiată mărunt şi…
Read more »





Supa cu legume

 
Ingrediente: 2-3 ardei graşi 2 morcovi 2 cepe 1 fir de praz 100 g fasole boabe 1 cutie cu roşii decojite 1 ţelină 1 ceşcuţă cu orez 1 legătură de pătrunjel 1 lingură cu unt sare Preparare: Curăţă legumele, spală-le bine, după care taie-le cubuleţe sau rondele şi înăbuşă-le într-un vas cu unt sau ulei.…
Read more »





Supa de mazare cu crutoane

 
Ingrediente: 300 g mazăre fiartă 50 g şuncă bacon 1 ceapă 1 căţel usturoi 100 ml smântână grasă 1,5 l supă de pasăre sau de vită sare, piper mărar verde 4 felii pâine ulei Preparare: Se pun deoparte 2 linguri de mazăre boabe, iar din restul de mazăre se obţine un piure cu ajutorul mixerului.…
Read more »





Supa de curcan cu galusti

 
Ingrediente: 100 g morcovi 100 g ţelină 100 g rădăcină de pătrunjel 500 g carne curcan 1 ceapă 100 g mazăre verde 100 g unt 100 g făină sare, piper boabe, foaie de dafin 100 ml smântână Pentru gălusti: 3 chifle sau 3 felii de pâine 1 ou 100 ml lapte 2 căţei de usturoi…
Read more »





Supa crema de cartofi

 
Ingrediente: 1,5 kg cartofi albi 2 fire de praz 2 cepe 800 ml supă de pui l cană cu smântână ulei, sare Preparare: Curăţă cartofii, taie-i cubuleţe şi pune-i la fiert în apă clocotită cu sare, împreună cu ceapa tăiată mărunt.După ce au fiert cartofii, strecoară-i şi trece-i printr-o sită deasă sau mixează-i bine. Piureul…
Read more »





Supă de castraveţi

 
O reteta delicioasa de supa de castraveti din: castraveti, muguri de pin, stafide, branza feta, busuioc, lamaie, ulei de masline, menta, sare si piper. Ingrediente: 3 castraveţi 50 g muguri de pin 50 g stafide 60 g brânză feta 1 legătură de busuioc 1 lămâie lingură ulei de măsline mentă sare piper Mod de preparare:…
Read more »





Supa de rosii minestrone

 
Ingrediente: supa minestrone 2 rosii, curatate, uscate si tocate, un catel de usturoi, 1/4 cana de ulei de masline frunze proaspete de magheran sau oregano   Mod de preparare: Pentru supa de baza aveti nevoie de 700 g de zarzavaturi proaspete, inclusiv cartofi, morcovi, varza, fasole, rosii (in functie de preferinte). Curatati si pregatiti ingredientele,…
Read more »

ReteteReteta zileiRetete CiorbeRetete SupeRetete SalateRetete PasteRetete PizzaRetete PesteRetete VitaRetete VitelRetete PorcRetete PuiRetete OaieRetete MielRetete BerbecRetete de postDesertDiete

Sursa:www.restaurantedelux.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu