marți, 10 aprilie 2012

Cinci deseturi pentru masa de Paşte

Va prezentam Cinci deseturi pentru masa de Paşte:

Cinci deseturi pentru masa de Paşte

Tarta cu ciocolata si ananas

Cinci deseturi pentru masa de PaşteO reteta de tarta cu ciocolata si ananas din: zahar, unt, oua, faina, coaja de portocala confiata, nuci, stafide, esenta de rom, ananas, capsune si frunze de menta. Ingrediente: 250 g zahar 200 g unt 6 oua 2 linguri cu faina 100 g cacao coaja de portocala confiata 1 mana de nuci 1 mana…
Read more »

Mere coapte glasate cu vin

Cinci deseturi pentru masa de PaşteO reteta de mere coapte glasate cu vin din: mere, prune, zahar brun, vin de porto, coaja rasa de portocale, scortisoara, cuisoare, zahar tos si branza. Ingrediente: 4 mere mari curatate de cotoare 175 g prune fara samburi si taiate in bucati 20 g zahar brun 450 ml vin de Porto 1 lamaie, coaja…
Read more »

Desert cu crema de ou

Cinci deseturi pentru masa de PaşteO reteta de desert cu crema de ou din: pricomigdale, compot de ananas, gelatina, zahar, crema de ou, amidon si frisca. Ingrediente: 200 g pricomigdale 2×400 ml compot de ananas, scurs de lichid 10 g gelatina 2 linguri zahar 500 ml crema de ou 2 lingurite amidon, dizolvat in 1 lingura apa rece 400…
Read more »

Clafoutis de mere cu scorţişoară şi stafide

Cinci deseturi pentru masa de PaşteO reteta de Clafoutis de mere cu scorţişoară şi stafide din: faina alba, zahar tos, oua, lapte, rachiu de fructe, mere, stafide si scortisoara. Ingrediente: 75 g faina alba, cernuta 75 g zahar tos marunt 3 oua 300 ml lapte degresat 1 lingura  rachiu de fructe, optional 450 g mere de desert, curatate de…
Read more »

Fantezie din ciocolată şi căpşuni

Cinci deseturi pentru masa de PaşteO reteta delicioasa de desert fantezie din:faina, unt, sare, ou, ciocolata amaruie, espresso, zahar vanilat, frisca, zahar, capsuni. Ingrediente aluat: 125 g făină 60 g unt sare 1 ou Ingrediente spuma de ciocolată: 150 g cioco­lată amăruie 50 ml espresso 3 gălbenuşuri de ou 30 g zahăr vanilat 100 g frişcă 2 linguri zahăr…
Read more »

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu