miercuri, 11 aprilie 2012

Sase deserturi pentru masa de Paşte

Va prezentam Sase deserturi pentru masa de Paşte:

Sase deserturi pentru masa de Paşte

Negresa cu sos de ciocolata

Sase deserturi pentru masa de PaşteO reteta de negresa cu sos de ciocolata din: lapte, zahar, faina, cacao, praf de copt, oua, unt, nuca, ciocolata cu lapte si zahar. Ingrediente: Pentru blat: o cana de lapte o cana si jumatate de zahar o cana de faina 3 linguri de cacao 1 praf de copt 3 oua unt o ceasca…Read more »

Portocale si banane inabusite

Sase deserturi pentru masa de PaşteO reteta de portocale si banane inabusite din: sirop, portocale, pesmet, faina, grasime vegetala, zahar pudra, banana, lapte degresat si crema de lapte cu oua. Ingrediente: 1 lingurita sirop auriu 2 portocale 75 g pesmet alb 150  faina de prajituri 25 g grasime vegetala light 75 g zahar pudra 1 banana 100 ml lapte…Read more »

Reteta zilei: Prajiturele delicioase

Sase deserturi pentru masa de PaşteO reteta de prajiturele delicioase din: piscoturi, gelatina de portocale, lapte, smantana, apa si unt. Ingrediente: 12 piscoturi 70g gelatina de portocale 400g lapte 200g smantana 500ml apa 100g unt   Mod de preparare: Untul se topeste si se lasa sa se raceasca. Piscoturile se strivesc, se adauga untul topit la temperatura camerei si…Read more »

Pere in aluat crocant

Sase deserturi pentru masa de PaşteO reteta de pere in aluat crocant din: aluat de foi, pere, suc de pere, sirop de artar, suc de lamaie, ou, faina si zaha pudra. Ingrediente: 400 g aluat de foi 4 pere 200 ml suc de pere 100 ml sirop de arţar 1 lingură suc de lămâie 1 ou 2 linguri apă…Read more »

Minitarte cu mere si scortisoara

Sase deserturi pentru masa de PaşteO reteta de minitarte cu mere si scortisoara din: aluat, unt, mere, zahar tos, scortisoara si iaurt. Ingrediente: 6 foi de aluat frantuzesc de cel putin 24×24 cm 25 g unt nesarat topit 2 mere taiate in jumatati, curatate de cotor si taiate felii subtiri 2 linguri zahar tos marunt 1/2 lingurite scortisoara, macinata…Read more »

Rubarba, portocale si ghimbir in crusta

Sase deserturi pentru masa de PaşteO reteta de rubarba, portocale si ghimbir in crusta din: portocala, rubarba, ghimbir, zahar pudra, faina, unt, zahar brun, fulgi de ovaz si crema de lapte cu oua. Ingrediente: 1 portocala mare 450 g rubarba taiata in felii de 2,5 cm 2 lingurite radacina de ghimbir, tocata 1-2 linguri zahar pudra Pentru crusta: 125…Read more »

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu