marți, 10 aprilie 2012

Va prezentam Patru deseturi pentru masa de Paşte

Va prezentam Patru deseturi pentru masa de Paşte:

Patru deseturi pentru masa de Paşte

Chec cu ciocolata alba si stafide

Patru deseturi pentru masa de PaşteO reteta delicioasa de chec cu : chec, oua, zahar, faina, ciocolata alba, stafide, esenta de rom, ulei. Ingrediente: 10 ouă 2 căni zahăr 2 1/2 căni făină 12 linguri apă fiartă şi răcită 100 g ciocolată albă rasă 100 g stafide 1 esenţă rom ulei pentru uns tava o mână de făină pentru…
Read more »

Inghetata de ciocolata

Patru deseturi pentru masa de PaşteO reteta de inghetata de ciocolata din: galbenusuri, zahar, lapte, ciocolata alba, ciocolata neagra si frisca. Ingrediente: 6 galbenusuri 300 g zahar 600 ml lapte 100 g ciocolata alba 30 g ciocolata neagra 300 ml frisca   Mod de preparare: Puneţi la fiert într-un vas laptele, apoi, după cc a dat în fiert, luaţi-l…
Read more »

Cozonac cu rodii si ciocolata

 
Patru deseturi pentru masa de PaşteO reteta delicioasa de cozonac cu: budinca ciocolata, budinca vanilie, lapte, frisca, rodii, zahar pudra. Ingrediente: 1 cozonac gata facut 1 plic budinca de ciocolata 1 plic budinca vanilie 800 ml lapte 200 ml frisca 2 rodii zahar pudra pentru ornat Mod de preparare: Prepari cele 2 budinci în vase separate, după instrucţiunile de…
Read more »

Pudding în sos caramel

Patru deseturi pentru masa de PaşteO reteta de pudding in sos caramel din: curmale, bicarbonat de sodiu, faina, zahar brun, produs tartinabil, albusuri, esenta de vanilie, zahar brun, sirop si crema de branza degresata. Ingrediente: 175 g curmale fara samburi 1 lingurita bicarbonat de sodiu 175 g faina pentru prajituri 175 g zahar brun 50 g produs tartinabil cu…
Read more »

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu