duminică, 1 aprilie 2012

Retetele saptamanii #8

Retetele saptamanii


Va invitam sa incercati retetele saptamanii, ideale pentru o duminica in familie. Alese special pentru dumneavoastra, retetele saptamanii sunt idei deosebite pentru a va rasfata familia si reprezinta garantia noastra ca vor fi  apreciate de cei dragi.

Retetele saptamanii #8

Reteta zilei: Salata de rucola si prosciutto

Retetele saptamanii #8
O reteta de  Salata de rucola si prosciutto din: rucola, prosciutto, parmezan, ulei de masline, nuci si sare. Ingrediente: rucola prosciuto parmezan ulei de masline nuci sare Mod de preparare: Se taie rucola si prosciutto in bucati mari. Se adauga putin ulei de masline si un praf de sare, apoi cateva bucatele de parmezan…
Read more »

Reteta zilei: Bruschete cu branza brie

Retetele saptamanii #8
O reteta de bruchete cu branza brie din: paine de tara, branza brie, rucola, prosciutto, ciuperci, patrunjel, ulei de masline, unt, nuci, sare si piper. Ingrediente: paine de tara branza brie rucola prosciutto ciuperci patrunjel ulei de masline unt nuci sare piper Mod de preparare: Intr-o tigaie se pune putin unt la topit, adaugam…
Read more »

Reteta zilei: Supa crema de ciuperci cu legume si pui

Retetele saptamanii #8
O reteta de supa crema de ciuperci cu legume si pui din: ciuperci, pulpe de pui, telina, patrunjel, pastarnac, ceapa, usturoi, sare, piper si crutoane. Ingrediente: ½ kg ciuperci proaspete 2 pulpe de pui ½ telina 1 radacina patrunjel 2 radacini pastarnac 3 cepe 3-4 catei usturoi Sare si piper Crutoane din paine de…
Read more »

Reteta zilei: Mancare de pipote si inimi de pui cu ciuperci

Retetele saptamanii #8
O reteta de mancare de pipote si inimi de pui cu ciuperci din: inimi de pui, pipote de pui, ciuperci, sare, piper, suc de rosii si ceapa. Ingrediente: ½ kg inimi si pipote de pui 2 borcane ciuperci intregi/foliate Sare Piper Suc de rosii 2 cepe   Mod de preparare: Se spala bine pipotele…
Read more »

Reteta zilei: Tarta cu morcovi

Retetele saptamanii #8
O reteta de tarta cu morcovi din: faina, oua, ulei, lapte, sare, morcovi, cascaval, crema de branza, sare si piper. Ingrediente: pentru aluat: 250g faina cu autocrestere 1 oua 3 linguri ulei 4 linguri lapte 1 lingurita sare pentru umplutura: 600g morcovi 2 oua 100g cascaval ras 200g crema de branza 1 leagatura ceapa…
Read more »

Reteta zilei: Snitele de pui

Retetele saptamanii #8
O reteta de snitele de pui din: piept de pui, sare, piper, canola, oua, maioneza, faina, lapte, condimente, sare si pesmet. Ingrediente: 2-2,5kg piept de pui sare piper ulei de canola 2 oua mari 1 lingura maioneza 4 lingura faina 3 linguri lapte 1/2 lingurita amestec condimente 1/8 lingurita sare 2 cani pesmet  …
Read more »

Reteta zilei: Friptura de pui cu garnitura de cartofi la cuptor cu unt, cascaval si salata verde

Retetele saptamanii #8
O reteta de friptura de pui cu granitura de cartofi la cuptor cu unt, cascaval si salata verde din: pulpe de pui, aripi de pui, piept de pui, condimente, cartofi, sare, piper, cascaval, unt, ulei de masline, salata verde, ridichii si zeama de lamaie. Ingrediente pt friptura de pui: 1 pulpa de pui 2…
Read more »

Reteta zilei: Pui cu ciuperci

Retetele saptamanii #8
Puiul cu ciuperci este incredibil si il veti face de mai multe ori pentru ca toata lumea o sa-l placa. Puteti sa-l reincalziti in cazul in care sunteti norocosi si mai ramane ceva dupa prima masa. Cu siguranta veti adauga puiul cu ciuperci la lista dumneavoastra cu retete favorite. Ingrediente: 4 bucati piept de…
Read more »

Reteta zilei: Pulpe superioare de curcan la cuptor cu suc de rosii

Retetele saptamanii #8
O reteta simpla si delicioasa de pulpe superiaore de curcan la cuptor cu suc de rosii din: pulpe superioare de curca, suc de rosii, sare si piper. Ingrediente: 2 pulpe superioare de curcan dezosate Suc de rosii Sare si piper   Mod de preparare:   Se spala bine carnea de curcan, se sareaza si…
Read more »

Reteta zilei: Pui Kiev

Retetele saptamanii #8
Puiul Kiev este un fel de mancare faimos in Ucraina, pe care cei mai multi ucrainieni nu il prepara la domiciliu, fiind considerat apogeul bucatariei rusesti. Puiul Kiev original are un os care iese in evidenta ca un maner, acest fel de mancare avand nevoie de ceva pregatire si practica, insa reteta  noastra este…
Read more »

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu