sâmbătă, 14 aprilie 2012

Noua deserturi pentru masa de Paşte

Va prezentam Noua deserturi pentru masa de Paşte:

Noua deserturi pentru masa de Paşte
Sorbet de lamaie
Noua deserturi pentru masa de Paşte
O reteta de sorbet de lamaie din: apa, zeama de lamaie, zahar si coaja de lamaie. Ingrediente: 400 ml apa 200 ml zeama de lamaie 160 g zahar pentru decor: coaja de lamaie   Mod de preparare: Incălzeşte apa fără să dea în clocot, adaugă zahărul şi dizolvă-l. Toarnă zeama de lămâie, amestecă şi…
Read more »
Tartă de lămâie cu bezea şi zmeură
Noua deserturi pentru masa de Paşte
O reteta delicioasa de tarta cu: faina, unt, zahar brun, oua, crema de lamaie, zmeura, zahar pudra, otet din vin alb, amidon de porumb. Ingrediente aluat: 350g de făină simplă, plus extra 200g de unt, rece ţi tăiat cubuleţe 100g de zahăr tos brun 2 gălbenuşuri mari Ingrediente crema: 625g cremă de lămâie 2…
Read more »
Prăjitură semifreddo cu cireşe
Noua deserturi pentru masa de Paşte
O reteta delicioasa de prajitura cu: cirese, frisca lichida, zahar pudra, oua, foi de napolitana. Ingrediente: l kg de cireşe fără sâmburi 400ml de frişcă lichidă 100g de zahăr pudră 4 ouă cu albuşurile separate de gălbenuşuri foi de napolitană, pentru servit (opţonal) Mod de preparare: Se dă deoparte o mână de cireşe curăţate…
Read more »
Desert cu sos de caramel
Noua deserturi pentru masa de Paşte
O reteta delicioasa de desert cu: frisca, bezele, banane, sos de caramel, nuci pecan. Ingrediente: 284ml frişcă lichidă 6 bezele 5-6 banane 5-6 linguri sos de caramel o mână de nuci pecan, tăiate în bucăţi mari Mod de preparare: Se bate uşor frişca într-un bol mare. Se fărâmiţează bezelele şi se presară în frişcă….
Read more »
Sorbet de afine şi zmeură
Noua deserturi pentru masa de Paşte
O reteta de sorbet de afina si zmeura din: zahar, afine, zmeura si frunze de menta. Ingrediente: 250 ml apă 300 g zahăr 300 g afine 300 g zmeură pentru decor: frunzuliţe de mentă proaspătă   Mod de preparare: Incălzeşte apa într-o cratiţă, fară să dea în clocot. Când apa este caldă, toarnă zahărul,…
Read more »
Retete internationale: Panna cotta
Noua deserturi pentru masa de Paşte
O reteta de panna cotta din: gelatina, smantana, baton vanilie, esenta de vanilie, rom, zahar pudra, coaja de portocala si foi de dafin. Ingrediente un pachetel gelatina 600 ml smantana un baton vanilie o lingura esenta de vanilie o lingura rom de culoare inchisa (optional) 150 g zahar pudra coaja de la 2 portocale…
Read more »
Tort cu mere întregi
Noua deserturi pentru masa de Paşte
O reteta delicioasa de tort cu mere intregi din: mere, zahar, unt, oua, faina, apa, zahar vanilat, coaja de lamaie, frisca, rom, portocale si kiwi. Ingrediente: 10 mere intregi 6 linguri zahar 75 g unt pentru blat: 6 oua 6 linguri zahar 6 linguri faina 6 linguri apa rece 2 pliculete de zahar vanilat…
Read more »
Ingheţată de ciocolată cu biscuiţi şi sos de ciocolată albă
Noua deserturi pentru masa de Paşte
O reteta de inghetata de ciocolata cu biscuiti si sos de ciocolata alba din: lapte, smantana, ciocolata cu lapte, ciocolata, lapte praf dulce si biscuiti. Ingrediente: 750 ml de lapte 250 ml smantana dulce pentru frisca 6 glabenusuri 140 g zahar 85 g de ciocolata cu lapte, tocata 25 g de ciocolata simpla, tocata…
Read more »
Prajitura cu morcovi
Noua deserturi pentru masa de Paşte
O reteta de prajitura cu morcovi din: morcovi, zahar, oua, miez de nuca, unt, faina, bicarbonat, scortisoara, suc de lamaie si zahar pudra. Ingrediente: 250 g morcovi rasi 125 g zahar 2 oua 50 g miez de nuca macinat 125 g unt topit 200 g faina 1 pliculet bicarbonat 1/2 lingurita praf de scortisoara…
Read more »

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu