luni, 9 aprilie 2012

Trei deseturi pentru masa de Paşte

Va prezentam Trei deseturi pentru masa de Paşte:

Trei deseturi pentru masa de Paşte

Pere fierte in vin

Trei deseturi pentru masa de Paşte O reteta de pere fierte in vin din: pere, vin rosu, scortisoara, miere, frisca si ciocolata. Ingrediente: 2 pere 200 ml vin rosu 1 lingurita scortisoara 2 linguri miere 500 ml frisca 30 g ciocolata menaj   Mod de preparare: Puneţi într-un vas vinul, mierea şi scorţişoara, la foc mic. Când amestecul începe să…
Read more »

Tort de Paşte

Trei deseturi pentru masa de Paşte O reteta de tort de Paşte din: oua, zahar, nuci, cacao, esenta de migdale, unt, zahar pudra, ciocolata alba, oua, galbenusuri, esenta de rom, esenta de migdale, smantana si miez de cocos. Ingrediente: 8 oua 8 linguri zahar 8 linguri nuci macinate 5 linguri cacao 25 ml esenta de migdale crema: 200 g unt…
Read more »

Brownie cu caramel

Trei deseturi pentru masa de Paşte O reteta de brownie cu caramel din: ciocolata, unt, zahar brun, oua, faina, pudra de cacao, sare, smantana, unt, fulgi de cereale, seminte de susan, pulbere de susan si lichior. Ingrediente: blatul: 100 g ciocolata amaruie, tocata fin 125 g unt nesarat 175 g zahar brun 2 oua mari 100 g faina cernuta 1…
Read more »

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu