sâmbătă, 7 aprilie 2012

Patru Cocktailuri savuroase pentru masa de Paşte

Va prezentam Patru Cocktailuri savuroase pentru masa de Paşte:

Patru Cocktailuri savuroase pentru masa de Paşte:

Cocktail Fair Weather

Patru Cocktailuri savuroase pentru masa de Paşte:
O reteta simpla de Cocktail Fair Weather din: rachiu, sirop de grenadine, vermut sec, angostura si tonic. Ingrediente: 3 cl rachiu (Weinbrand) 2 cl sirop de grenadine 2 cl vermut sec 2 picaturi de Angostura tonic   Mod de preparare: Agitam bine in shaker rachiul, siropul de grenadine, mermutul si Angostura, apoi turnam bautura…
Read more »

Cocktail Azor

Patru Cocktailuri savuroase pentru masa de Paşte:
O reteta simpla de Cocktail Azor din: coniac, lichior strega, madeira si suc de portocale Ingrediente: 2 cl coniac 2 cl lichior Strega 3 cl Madeira 3 cl suc de portocale   Mod de preparare: Agitam bine cu gheata ingrediente in shaker, apoi turnam bautura intr-un pahar de cocktail.
Read more »

Cocktail Apple

Patru Cocktailuri savuroase pentru masa de Paşte:
O reteta simpla si usoara de Cocktail Apple din: brandy, calvadoc, suc de lamaie si felii de limeta. Ingrediente: 2 cl brandy 2 cl Calvados 1 lingurita suc de lamaie felii de limeta   Mod de preparare: Amestecam bine ingredientele intr-un pahar de mixare. Turnam bautura intr-un pahar pentru bauturi lungi si adaugam cuburi…
Read more »

Cocktail Brandy Champagne Punci

Patru Cocktailuri savuroase pentru masa de Paşte:
O reteta simpla de Cocktail Brandy Champagne Punci din: brandy, benedictine, maraschino, champagne, zahar, sifon si cirese. Ingrediente: 2 cl brandy 1 cl Benedictine 1 cl Maraschino 3 cl champagne 1 cl zahar sifon cirese de cocktail   Mod de preparare: Amestecam toate ingrediente cu exceptia sifonului, cu gheata intr-un pahar de mixare. Turnam…
Read more »

Retete, Reteta zilei, Retete Ciorbe, Retete Supe, Retete Salate, Retete Paste, Retete Pizza, Retete Peste, Retete Vita, Retete Vitel, Retete Porc, Retete Pui, Retete Oaie, Retete Miel, Retete Berbec, Retete de post, Desert, Diete

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu