miercuri, 27 martie 2013

Retete de Pasti #85


Retete de Paste:

Bors de legume

24 October 2012
O reteta savuroasa de Bors de legume din: morcovi, praz, ceapa verde, ceapa rosie, fasole verde, cartofi, ardei capia, rosii, ulei de masline, sare, piper, leustean, bors si crutoane. Ingrediente: 2 morcovi un fir praz 2-3 fire ceapa verde o ceapa rosie 200 g fasole verde pastai 2-3 cartofi un ardei capia 2 rosii 2…
Read more »

Tarta cu mere si smantana

24 October 2012
O reteta savuroasa de tarta cu mere si smantana din: faina, unt, zahar, mere, oua, smantana, lamai si sare. Ingrediente: 325 g faina 200 g unt 250 g zahar 6 mere mari 4 mere acrisoare 2 oua 300 ml smantana proaspata 2 lamai sare Mod de preparare: Amestecaţi 300g făină cu 150g unt rece tăiat…
Read more »

Tarta cu praz si emmentaler

23 October 2012
Tarta cu praz si emmentaler din: aluat, unt, praz, oua, smantana, lapte, mustar dijon, emmentaler, pesmet, alune si patrunjel. Ingrediente:   500 g aluat de tarta   pentru umplutura: 50 g unt 500 g praz, curatat si feliat 3 oua 75 ml smantana de gatit 75 ml lapte 1 lingurita de mustar Dijon 50 g…
Read more »

Branza de capra cu nuci

23 October 2012
Branza de capra cu nuci din: branza de capra, branza de vaci, lapte batut, sare, cimbru, aceto balsamico alb, ulei de masline, piper, alune si boabe de struguri. Ingrediente: 200 g branza de capra 150 g banza de vaci 2 linguri lapte batut 1 praf de sare 4 fire cimbru 1-2 lingurite aceto balsamico alb…
Read more »

Carrpaccio cu ciuperci

23 October 2012
O reteta savuroasa si gustoasa de Carrpaccio cu ciuperci din: ciuperci, ulei de masline, ceapa, usturoi, otet, cimbru, zahar, sare si piper. Ingrediente: 400 g ciuperci champignon 50 ml ulei de masline 20 g ceapa 1 catel de usturoi 5 linguri otet 1/2 legatura cimbru zahar sare piper   Mod de preparare: Se poate prepara…
Read more »

Prăjitură Victoria clasică

23 October 2012
Prăjitură Victoria clasică din: unt, faina, zahar tos, oua, gem de capsune, capsuni, smantana, zahar tos, zeama de lamaie, baton de vanilie si zahar pudra. Ingrediente: 225 g unt nesărat, lăsat să se înmoaie, plus încă puţin pentru uns tava 225 g făină cu agenţi de creştere, cernută, plus încă puţin pentru presărat tava 225…
Read more »

Retete culinare: Ardei umpluti cu cuscus

23 October 2012
Ardei umpluti cu cuscus din: ardei, busuioc, supa, sare, piper, cuscus, ceapa rosie, usturoi, ulei de masline si piure de rosii. Ingrediente: 4 ardei rosii 1-2 crengute busuioc 300 ml supa sare piper negru macinat 350 g cuscus 2 cepe rosii 3-4 catei usturoi 3 linguri ulei de masline 200 g piure de rosii  …
Read more »

Mămăligă cu magiun

23 October 2012
Mămăligă cu magiun din: apa, malai, nuci, magiun, smantana, unt, albus si sare. Ingrediente: 1 litru apa 400 g malai 250 g nuci macinate 400 g magiun 150 ml smantana 2 linguri unt 1 albus sare   Mod de preparare: Puneţi apa la fiert cu sare şi când clocoteşte faceţi o mămăligă mai tare, adăugând…
Read more »

Vita cu sos si broccoli

23 October 2012
Vita cu sos si broccoli din: muschi de vita, ulei de masline, sos de soia, vin rosu, sare, ceapa, otet aromatic, frunze de savlie, broccoli, unt si usturoi. Ingrediente: 800 g muschi de vita 4 linguri ulei de masline sos de soia 150 ml vin rosu dulce o lingura sare o ceapa o lingura otet…
Read more »

Inele de mere

23 October 2012
Inele de mere din: faina, bere, oua, sare, mere, zahar pudra si scortisoara. Ingrediente: 180 g faina 250 ml bere blonda tare 2 oua sare 5 mere ulei 4 linguri zahar pudra 1 lingurita de scortisoara macinata   Mod de preparare: Se cerne făina într-un castron şi se înglobează treptat berea. Se separă ouăle. Se…
Read more »

Reteta zilei: Conopida cu varza rosie pentru iarna

23 October 2012
O reteta delicoasa de Conopida cu varza rosie pentru iarna din: conopida, varza rosie, otet, apa, sare, zahar, foi de dafin si piper. Ingrediente: 2 conopide 2 verze rosii 350 ml otet 1 litru apa 2 linguri sare 2 linguri zahar foi de dafin piper   Mod de preparare: Varza si conopida se toaca marunt…
Read more »

Cas de mere

23 October 2012
Cas de mere din: mere, cas, ou, unt, sare si piper. Ingrediente: 1,5 mere acrisoare 250 g cas dulce de vaca 200 g cas sarat de oaie 1 ou 1 lingura unt sare piper   Mod de preparare: Curatati merele, inlaturati cotoarele si semintele si şi tăiaţi-ie în felii. Ungeţi un vas termorezistent cu unt…
Read more »

Falafel cu sfeclă

23 October 2012
O reteta savuroasa de Falafel cu sfeclă din: ulei de masline, ceapa, chimion, naut, sfecla, pesmet, ou, tahini, ulei, iaurt, zahar, lipii, sfecla rosie si frunze de sfecla. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 2 cepe, tocate 2 lingurite de chimion macinat 800 g de naut din conserva, scurs 500 g de sfecla cruda, curatata…
Read more »

Pui umplut cu gutui

23 October 2012
O reteta savuroasa de Pui umplut cu gutui din: pui, gutui, mere, zeama de lamaie, cimbru, foi dafin, sare grunjoasa, piper, unt, vin, usturoi si hartie de copt. Ingrediente: un pui 4 gutui 4 mere verzi zeama de la doua lamai cimbru 2-3 foi dafin sare grunjoasa piper negru macinat 200 g unt 100 ml…
Read more »

Piept de rata cu ardei

23 October 2012
Piept de rata cu ardei din: piept de rata, vin roze, unt, ulei de masline, sare grunjoasa, piper, cimbru, miere, zeama de portocala si ardei. Ingrediente: un kg piept de rata 300 ml vin roze demidulce 150 g unt ulei de masline sare grunjoasa piper negru macinat cimbru verde macinat 1-2 linguri miere zeama de…
Read more »

Galuste bucovinene

23 October 2012
O reteta de Galuste bucovinene din: malai, apa, branza, unt, manatarci, ceapa, usturoi, unt, smantana, vin, lapte, oua si ulei. Ingrediente: 500 g malai 2 litri apa 200 g branza de burduf sau cascaval ras 100 g unt umplutura: 400 g manatarci 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 lingura unt 1 lingura smantana 100…
Read more »

Mâncare cu gutui si rozmarin

23 October 2012
Mâncare cu gutui si rozmarin din: muschi de vitel, gutui, zahar, gogosari, ceapa rosie, fasole verde, sare, ulei de masline, vin si rozmarin. Ingrediente: 800 g muşchi de viţel 4 gutui mijlocii o lingură zahăr 3 gogoşari o ceapă roşie 200 g fasole verde păstăi sare ulei de măsline 4-5 linguri vin roşu dulce 2…
Read more »

Paste cu ciuperci si parmezan

23 October 2012
Paste cu ciuperci si parmezan din: paste, ciuperci, unt, usturoi, sare, piper, coriandru si parmezan. Ingrediente: 500 g paste 500 g ciuperci 50 g unt 2-3 catei usturoi sare piper 2-3 frunze coriandru 50 g parmezan   Mod de preparare: Se pun pastele să fiarbă în apă clocotită cu o linguriţă de sare. Se lasă…
Read more »

Supa de pui cu mazare

22 October 2012
O reteta delicioasa de Ciorba de pui cu mazare din: piept de pui, mazare, morcovi, ceapa, telina, pastarnac, ardei, usturoi, unt, taitei, boabe de piper si sare. Ingrediente: un piept de pui 100 g mazare 3 morcovi 2 cepe o telina mica o radacina pastarnac un ardei verde un ardei rosu 2-3 catei usturoi o…
Read more »

Frigarui cu bacon

22 October 2012
O reteta simpla si delicioasa de Frigarui cu bacon din: prune, mere, bacon si piper. Ingrediente: 12 prune 3 mere mici 16 felii subtiri de bacon piper asortat pisat   Mod de preparare: Se spală şi se curăţă fructele; prunele se taie jumătăţi, merele optimi. Fiecare se înfăşoară în câte o felie de bacon şi…
Read more »

Ardei umpluti cu fasole verde

22 October 2012
O reteta savuroasa de Ardei umpluti cu fasole verde din: ardei, pastai de fasole, ceapa, usturoi, cimbru, rosii, sare, piper si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: 4 ardei rosii pentru umplut 500 g pastai de fasole 2 cepe 6 catei de usturoi cimbru uscat si macinat 6 rosii mari 2 ardei sare piper negru macinat…
Read more »

Cotlet cu sos de piper

22 October 2012
Cotlet cu sos de piper din: cotlet de porc, sare, piper, unt, vin, zahar, nucsoara, faina, nuca, cimbru, ulei de floarea soarelui, ulei de masline, cartofi, mazare si ciuperci. Ingrediente: 8 felii cotlet de porc sare piper 100 g unt 175 ml vin dulce 2 linguri zahar nucsoara o lingurita faina 100 g nuca macinata…
Read more »

Omletă cu şuncă

22 October 2012
O reteta delicioasa de Omletă cu şuncă din: oua, cascaval, ardei gras, sunca de praga, parmezan, unt, ulei, sare si piper. Ingrediente: 4 ouă 100 g caşcaval 1 ardei gras 100 g șuncă de Praga 50 g parmezan 25 g unt ulei sare piper   Mod de preparare: Curăţă ardeiul și taie-l cubuleţe. Călește-l în…
Read more »

Pachetele cu legume

22 October 2012
Pachetele cu legume din: lipii, ulei de masline, unt, ceapa, morcovi, ciuperci, nuci, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 6-8 lipii 3-4 linguri ulei de masline 50 g unt pentru umplutura: 2 cepe 2-3 morcovi 200 g ciuperci 50 g nuci sau alune de padure o legatura patrunjel sare piper negru macinat   Mod de preparare:…
Read more »

Supă de ţelină, pancetta şi cimbru

22 October 2012
Supă de ţelină, pancetta şi cimbru din: ulei de masline, pancetta, ceapa, frunza dafin, cimbru, telina, supa de pui si smantana. Ingrediente: putin ulei de masline, plus extra pentru servit 100 g pancetta, feliata (o poti inlocui cu bacon) putin unt 1 ceapa mare, tocata 1 frunza de dafin 1 legatura mare de cimbru, cu…
Read more »

Must de casă

22 October 2012
Pentru un must de calitate superioară, se folosesc struguri cât mai proaspeţi, de vin. Nu se folosesc boabe stricate, mucegăite sau necoapte. Se zdrobesc boabele în storcătorul de fructe; sucul se trece printr-o strecurătoare fină, astfel încât să se separe de sâmburi şi alte resturi. Pentru un must tradiţional, se lasă să se limpezează sucul…
Read more »

Aperitive calde cu branza

22 October 2012
Aperitive calde cu branza din: bagheta, mozzarella, salam, sare grunjoasa, rosii cherry, ardei capia, smantana, usturoi si busuioc. Ingrediente: o bagheta alba 200 g mozzarella 100 g slam foarte uscat 100 g branza mascarpone sare grunjoasa 300 g rosii cherry 2 ardei capia 2 linguri smantana 3-4 catei usturoi busuioc proaspat pentru ornat   Mod…
Read more »

Cartofi cu pesmet si usturoi

22 October 2012
Cartofi cu pesmet si usturoi din: cartofi, usturoi, ceapa rosie, ulei de masline, pesmet, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 800 g cartofi rosii 8-12 catei de usturoi 4 cepe rosii 150 ml ulei de masline 100 g pesmet 2 linguri patrunjel taiat marunt sare piper   Mod de preparare: Puneţi cartofii la fiert, în coajă.…
Read more »

Specialitate de cartofi in paine

22 October 2012
O reteta delicioasa de Specialitate de cartofi in paine din: cartofi, gogosari, ceapa, rosii, foie dafin, cimbru, ulei de floarea soarelui, pulpa de porc, ceapa, paini si marar. Ingrediente: 10 cartofi 2 gogosari 2-3 cepe 5-6 rosii o foaie dafin cimbru uscat si macinat 2-3 linguri ulei de floarea soarelui 400 g pulpa de porc…
Read more »

Gulas unguresc

22 October 2012
Gulas unguresc din: pulpa de porc, ceapa rosie, gogosari, morcovi, piure de rosii, paprika, ulei de floarea soarelui, sare grunjoasa, unt, piper, patrunjel, cartofi si cimbru. Ingrediente: 800 g pulpa de porc 4 cepe rosii 4 gogosari 2-3 morcovi 500 g piure de rosii o lingurita paprika 20 ml ulei de floarea soarelui sare grunjoasa…
Read more »

Portofele cu carne

22 October 2012
O reteta delicioasa de Portofele cu carne din: ceapa verde, praz, ulei, rodii, ardei gras, ketchup, sunca, cascaval, drojdie, faina, zahar, lapte, galbenusuri si sare. Ingrediente: umplutura: 3 cepe verzi 1 fir de praz 2 linguri ulei 2 rosii decojite 1 ardei gras 2 linguri ketchup 100 g sunca 4 linguri cascaval ras aluat: 20…
Read more »

Salată de bulgur cu ţelină şi ierburi

22 October 2012
Salată de bulgur cu ţelină şi ierburi din: bulgur, telina apio, mar, zeama de lamaie, ulei de masline, alune de padure, ardei iute, seminte de rodie, patrunjel, menta si tarhon. Ingrediente: 20 g de bulgur 1 telina Apio 1 mar zeama de la 1 lamaie 4 linguri ulei de masline 1 mana de alune de…
Read more »

Cod cu ceapa si cartofi

22 October 2012
Cod cu ceapa si cartofi din: file de cod, cartofi, ceapa, rosii cherry, sare, piper, ulei de masline, patrunjel si zeama de lamaie. Ingrediente: 8 bucati file de cod 6 cartofi 2 cepe 8-10 rosii cherry sare piper negru macinat 2-3 linguri ulei de masline 3-4 fruze patrunjel zeama de la 2-3 lamai   Mod…

Reteta zilei: Budinca cu legume mexicane si pui

22 October 2012
O reteta savuroasa de Budinca cu legume mexicane si pui din: sos enchilada, fasole, ceapa, ardei gras, ulei de masline, chimen, ardei iute, sos tabasco, smantana, pui, ceapa zi mozzarella. Ingrediente: 1 cutie sos enchilada 2 cutii Fasole Pinto (sau fasole din conserva) 1 ceapa mare, tocata 1 ardei gras verde, taiat cuburi 2 lingurite…
Read more »

Pui rumenit cu glazură de muştar şi garnitură

22 October 2012
Pui rumenit cu glazură de muştar şi garnitură din: pui, unt, mustar cu boabe, cartofi, telina, mere rosii, nuci, pesmet, carnati, ou, patrunjel si unt. Ingrediente: 1 pui mare (aproximativ 2 kg) 25 g unt 1 lingura de mustar cu boabe cartofi copti sau legume pentru servit, optional pentru garnitura: 3 tulpini de telina Apio,…
Read more »

Ciorba gustoasa de perisoare

22 October 2012
Ciorba gustoasa de perisoare din: carne tocata de vita, sare, ou, piper, lesutean, orez, ceapa, morcovi, ardei capia, dovlecel, telina, suc de rosii, bors si frunze de telina. Ingrediente: 400 g carne tocata de vita sare un ou piper negru macinat o legatura leustean o lingurita orez cu bobul mic si rotund 2 cepe 2…
Read more »

Ruladă învelită în bacon

22 October 2012
O reteta gustoasa si savuroasa de Ruladă învelită în bacon din: carne tocata de vita, oua, ceapa rosie, usturoi, vin, unt, ulei de masline, sare, piper, cimbru, branza camembert si bacon. Ingrediente: 800 g carne tocata de vita 2 oua o ceapa rosie 2-3 catei usturoi 150 ml vin rosu demidulce 150 g unt 3-4…
Read more »

Chiftele din cartofi cu brânză

22 October 2012
Chiftele din cartofi cu brânză din: cartofi, gorgonzola, marar, oua, pesmet, unt, sare, ulei si faina. Ingrediente: 6 cartofi 200 g branza gorgonzola o legatura marar 2 oua 100 g pesmet alb 100 g unt sare ulei pentru prajit 1-2 lingurita faina   Mod de preparare: Se curăţă cartofii de coajă, se spală si se…
Read more »

Rulada de vita cu cartofi

22 October 2012
O reteta delicioasa de Rulada de vita cu cartofi din: muschi de vita, sare, piper, salvie, vin rosu, usturoi, unt, ardei capia, ardei gras, cartofi, boia, usturoi si cimbru. Ingrediente: un kg mschi de vita sare piper salvie 100 ml vin rosu 3-4 catei usturoi 100 g unt pentru umplutura: 500 g ardei capia un…
Read more »

Salata de iarna cu sfecla si capere

22 October 2012
Salata de iarna cu sfecla si capere din: sfecla, castravete, hrean, masline, capere, otet din vin rosu, boia iute, chimen, ustuoi, ulei de masline, sare si piper. Sucul de sfeclă roşie este unul din cele mai puternice remedii în tratarea cancerului, anemiei şi leucemiei. Efectul este mult mai puternic dacă sucul este băut în înghiţituri…
Read more »

Retete de post: Chiftele din ceapa cu sos de rosii

22 October 2012
Chiftele din ceapa cu sos de rosii din: ceapa, sos de rosii, faina, bicarbonat, pesmet, marar, seminte de chimen, suc de lamaie, ulei, sare si piper. Ingrediente: 800 g ceapa 400 ml sos de rosii 100 g faina 1/2 lingurita bicarbonat 2 linguri pesmet 1 lingura marar verde tocat marunt 1 lingura seminte de chimen…
Read more »

Ciorba de vita cu rosii

22 October 2012
O reteta gustoasa de Ciorba de vita cu rosii din: rasol de vita, telina, ardei gras, ceapa, mazare, suc de rosii, sare, fasole verde, piper, ulei de floarea soarelui si patrunjel. Ingrediente: un rasol de vita o telina radacina si frunze 1-2 cepe un ardei gras 200 g mazare proaspata un l suc de rosii…
Read more »

Pane de salau cu garnitura

22 October 2012
Pane de salau cu garnitura din: file de salau, sare, piper, pesmet picant, ulei, cartofi, usturoi, salata verde si patrunjel. Ingrediente: 800 g file de salau sare piper pesmet picant cu boia si usturoi ulei pentru prajit pentru garnitura: 800 g cartofi o capatana usturoi salata verde o legatura patrunjel   Mod de preparare: Se…
Read more »

Sarmale cu seminte de dovleac

22 October 2012
O reteta savuroasa de Sarmale cu seminte de dovleac din: orez, seminte de dovleac, ceapa, pasta de rosii, pasta de ardei, marar, cimbru, ulei, sare, piper si boia. Ingrediente: 200 g orez 100 g seminte de dovleac 3 cepe 2 linguri pasta de rosii 1 lingura pasta de ardei 1 lingura marar verde 1 lingurita…
Read more »

Chiftele de dovlecei

22 October 2012
Chiftele de dovlecei din: dovlecei, ou, piper alb, faina, ardei iute, frunze de menta, lamaie, parmezan, sare de mare, ulei de masline si chimion. Ingrediente: 4 dovlecei mari un ou mare o linguriţă de piper alb o lingură cu vârf de făină cernută un ardei iute roşu proaspăt, curăţat de seminţe şi tocat mărunt frunzele…
Read more »

Retete de post: Piure de linte cu castraveti acri

22 October 2012
O reteta simpla de Piure de linte cu castraveti acri din: linte rosie, castraveti acri, ulei, cimbru, marar, ceapa, usturoi, otet, sare si piper. Ingrediente: 500 g linte rosie 4 castraveti acri mai mari 4 linguri ulei 1 lingurita cimbru 1 legatura marar 2 cepe 2 catei de usturoi 1 lingurita otet sare piper  …
Read more »

Reteta zilei: Conopida cu cartofi in ritmuri indiene

22 October 2012
O reteta savuroasa de Conopida cu cartofi in ritmuri indiene din: conopida, cartofi, ulei vegetal, ceapa, ghimbir, rosii, piper cayenne, coriandru, curcuma, sare, punjabi garam masala si seminte de chimen. Ingrediente: 1 conopidă mare 2-3 cartofi medii, decojiti 8 linguri de ulei vegetal 3 cepe medii, taiate marunt ghimbir proaspat, curatat si taiat in felii…
Read more »

Rulouri de curcan in sos de smantana

21 October 2012
Rulouri de curcan in sos de smantana din: piept de curcan, morcovi, bacon, galbenusuri, smantana, usturoi, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 600 g piept de curcan 2 morcovi 150 g bacon (felii subtiri) 2 galbenusuri 500 g smantana nefermentata 1 catel de usturoi 1 legatura patrunjel sare piper   Mod de preparare: Curăţaţi carnea de…
Read more »

Pilaf cu păstârnac

21 October 2012
Pilaf cu păstârnac din: orez basmati, concentrat de supa, linte rosie, pastarnac, coaja de portocala, chimion, ceapa, turmeric, coriandru, seminte de chimen, stafide, iaurt, fistic si suc de portocale. Păstârnacul – indiferent dacă este făcut piure sau rumenit, aroma sa dulce îl face o bună alternativă la cartofi. Alege păstârnaci de mărime medie, fiindcă cei…
Read more »

Gogosele cu crema de vanilie

21 October 2012
Gogosele cu crema de vanilie din: drojdie, zahar pudra, lapte, faina, sare, ou, galbenus, unt, budinca de vanilie, zahar vanilinat, lapte si rom. Ingrediente: aluat: 10 g drojdie 60 g zahar pudra 150 ml lapte caldut 300 g faina sare 1 ou 1 galbenus 80 g unt topit crema: 1 plic praf de budinca de…
Read more »

Cum se prepara Tiramisu cu rubarbă și căpșuni (video)

21 October 2012
O reteta video despre cum se prepara tiramisu cu rubarba si capsuni Cum se prepara Tiramisu cu rubarbă și căpșuni
Read more »

Reteta zilei: Salata de varza cu castraveti si ceapa verde

21 October 2012
O reteta gustoasa de Salata de varza cu castraveti si ceapa verde din: varza alba, varza rosie, castravete, ceapa verde, ulei de floarea soarelui, otet si sare. Ingrediente: 1/2 varză albă 1/2 varza rosie 1 castravete lung 1 legătură de ceapă verde 4 linguri de ulei de floarea soarelui 1 ½ lingura de otet 1…
Read more »

Dovlecei la cuptor, cu sos

21 October 2012
O reteta simpla si gustoasa de Dovlecei la cuptor, cu sos din: dovlecei, ulei de masline, sare de mare, piper, otet de vin rosu, frunze de patrunjel, frunze de menta si ulei de masline extravirgin. Este o reţetă extrem de simplă, care se prepară cel mai bine cu dovleceii mici care se găsesc la începutul…
Read more »

Lasagna cu carne de vita

21 October 2012
O reteta simpla si gustoasa de Lasagna cu carne de vita din: carne tocata de vita, parmezan, ceapa rosie, sare, ou, piper, cimbru, busuioc, ulei de masline, foi de lasagna, unt, faina, nucsoara, suc de rosii si cimbru verde. Ingrediente: 500 g carne tocata de vita 200 g parmezan 2-3 cepe rosii sare un ou…
Read more »

Guguluf mormorat din aluat de chec

21 October 2012
Guguluf mormorat din aluat de chec din: unt, zahar vanilat, zahar, oua, sare, faina, praf de copt, lapte, cacao, pesmet si zahar pudra. Ingrediente: 200 g unt la temperatura camerei 1 plic zahar vanilat 200 g zahar 5 oua 1 praf sare 400 g faina 1 plic praf de copt circa 80 ml lapte 2…
Read more »

Spata de porc inabusita cu cidru si pastarnac

21 October 2012
Spata de porc inabusita cu cidru si pastarnac din: ulei de masline, spata de porc, ceapa, telina, pastarnac, frunze de dafin, faina, cidru, supa de pui, patrunjel, piure de cartofi si verdeata. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 1 kg spata de porc, taiata cuburi 2 cepe feliate 2 tulpini de telina Apio, tocate grosier…
Read more »

Supa de cartofi cu ciuperci

21 October 2012
Supa de cartofi cu ciuperci din: ciuperci uscate, ceapa, unt, faina, supa de legume, radacinoase, maghiran, chimen, piper, sare, cartofi albi si usturoi. Ingrediente: 1-2 maini ciuperci uscate 1 ceapa 2 linguri unt 2 linguri faina 1,2 l supa de legume 250 g radacinoase (morcovi, telina, patrunjel) maghiran chimen piper sare 50 g catofi albi…
Read more »

Dovlecei sote cu ardei iute si lamaie

21 October 2012
Dovlecei sote cu ardei iute si lamaie din: dovlecei, ulei de masline, ardei iute, usturoi, sare de mare, piper, zeama de lamaie si unt. Ingrediente: 4 dovlecei mici ulei de masline un ardei iute rosu uscat, faramitat 2 catei de usturoi, curatati si taiati felii sare de mare si piper negru proaspat macinat zeama de…
Read more »

Pulpa de miel cu ceapa

21 October 2012
O reteta delicioasa si savuroasa de pulpa de miel cu ceapa din: pulpa de miel, ceapa verde, usturoi, sare, cimbru, busuioc, vin alb, sparanghel si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: o pulpa de miel de 1-2 kg 3 legaturi ceapa verde o legatura usturoi verde sare cimbru busuioc 150 ml vin alb 300 g sparanghel…
Read more »

Placinta cu mere din aluat dospit

21 October 2012
Placinta cu mere din aluat dospit din: drojdie, zahar, faina, lapte, ou, unt, sare, alune caramelizate, scortisoara, smantana, coaja de lamaie, budinca de vanilie, mere si suc de lamaie. Ingrediente: 25 g drojdie 100 g zahar 450 g faina 175 ml lapte 1 ou 125 g unt sare 50 g alune caramelizate 1/2 scortisoara macinata…
Read more »

Pui umplut cu alune

21 October 2012
O reteta savuroasa de Pui umplut cu alune din: unt, ceapa verde, patrunjel, alune, coaja de paine, condiment, oua, sare, lapte, piper si pui. Ingrediente: 50 g unt 120 g ceapa verde 3 linguri patrunjel tocat 70 g alune coaja de la 2 felii de paine 1 praf condiment din legume deshidratate 2 oua sare…
Read more »

Muschi cu sos bechamel

21 October 2012
O reteta de muschi cu sos bechamel din: muschi de porc, sare, piper, vin alb, cimbru, ulei de masline, usturoi, unt, faina, nucsoara, lapte, morcovi si batoane crocante cu susan. Ingrediente: 800 g muschi de porc sare piper 150 ml vin alb cimbru 2 linguri ulei de masline 5-6 catei de usturoi pentru sosul bechamel:…
Read more »

Reteta zilei: Supa crema de mazare

20 October 2012
O reteta simpla si savuroasa de Supa crema de mazare din: ulei de masline, ceapa, frunze de dafin, usturoi, busuioc, oregano, piper negru, patrunjel, mazare, apa, morcovi, telina, cartofi si sare. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 ceapa, tocata 3 frunze de dafin 8 catei de usturoi, zdrobiti 1 lingurita busuioc 1 lingurită oregano…
Read more »

Cartofi gratinaţi cu ceapă şi bacon

20 October 2012
O reteta delicioasa de Cartofi gratinaţi cu ceapă şi bacon din: smantana, supa de pui, usturoi, cimbru, cartofi, bacon, ceapa si branza camembert. Ingrediente: 2 linguri de smantana pentru gatit 150 ml supa de pui 4 catei de usturoi, feliati fin 2 linguri de cimbru tocat 1,25 kg de cartofi, feliati subtire 8 felii de…
Read more »

Roastbeef cu cepe caramelizate

20 October 2012
O reteta simpla si savuroasa de Roastbeef cu cepe caramelizate din: ceapa, vin rosu, unt, zahar, otet balsamic, sare, piper si roastbeef. Ingrediente: 300 g cepe frantuzesti (esalote) 200 ml vin rosu sec 50 g unt 1 lingura zahar 4 linguri otet balsamic sare piper roastbeef preferat   Mod de preparare: Ceapa curăţată se aşază…
Read more »

Pulpa de porc la tava

20 October 2012
O reteta savuroasa de Pulpa de porc la tava din: pulpa de porc, vin alb, ceapa, morcovi, telina, conopida, gulie, ardei grasi, cimbru, usturoi, condimente, ulei, sare si piper. Ingrediente: 1,5 kg pulpa de porc (bucata intreaga) 500 ml vin alb sec 2 cepe 2 morcovi 1 telina 1 conopida 1 gulie 2 ardei grasi…

Retete simple: Pui la cuptor

20 October 2012
O reteta simpla si gustoasa de Pui la cuptor din: pui, usturoi, frunze de dafin, unt si zeama de lime. Ingrediente: 1 pui intreg de 1,8-2 kg 2 catei de usturoi, zdrobiti 2 frunze de dafin 50 g de unt, moale zeama de la 1 lime   Mod de preparare: Incinge cuptorul la 220°C/gaz 7.…
Read more »

Peste cu praz

20 October 2012
O reteta savuroasa de peste cu praz din: peste, praz, cimbru, ceapa, foi de dafin, vin alb, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 1 peste mai mare, circa 800 g (curatat) 2 fire de praz 4 ramurele de cimbru 1 ceapa 2 foi de dafin 300 ml vin alb sec ulei de masline sare…
Read more »

Rulada de pui cu sos de branza

20 October 2012
Rulada de pui cu sos de branza din: ciuperci, piept de pui, mascarpone, ceapa, patrunjel, pesmet, smantana, unt, crema de branza, faina, sare si piper. Ingredinete: 300 g ciuperci 4 piepti de pui 100 g mascarpone 2-3 legaturi ceapa o legatura patrunjel 4 linguri pesmet pentru sos: 100 ml smantana o lingura unt cu sare…
Read more »

Prajitura la tava cu visine (Valurile Dunarii)

20 October 2012
Prajitura la tava cu visine din: unt, zahar, sare, oua, faina, praf de copt, lapte, cacao, rom, visine, zahar vanilat, lapte, unt, zahar pudra si ciocolata amaruie. Ingrediente: blat: 250 g unt 200 g zahar 1 praf sare 6 oua 400 g faina 3 lingurite praf de copt circa 5 linguri lapte 1 lingura cacao…
Read more »

Berbecuţ cu bulgur şi vinete la cuptor

20 October 2012
Berbecuţ cu bulgur şi vinete la cuptor din: masline negre, feta, carne de berbecut, usturoi, vanata, grau bulgur, rosii, supa de vita, oregano si iaurt grecesc. Ingrediente: 240 g amestec de masline negre si feta, la borcan, curse bine, pastreaza uleiul 700 g carne de berbecut, taiata cubulete 1 vanata tocata 4 catei de usturoi,…
Read more »

Focaccia cu eşalote

20 October 2012
O reteta savuroasa de Focaccia cu eşalote din: drojdie, faina, ulei de masline extravirgin, sare de mare, esalote si cimbru. Ingrediente: 20 g drojdie 500 g faina 2 linguri ulei de masline extravirgin 1 lingura de sare de mare 10 esalote 2 fire cimbru   Mod de preparare: Intr-un castron se zdrobeşte cubul de drojdie…
Read more »

Rata cu fasole la cuptor

20 October 2012
O reteta savuroasa de Rata cu fasole la cuptor din: pulpe de rata, fasole boabe, ceapa, rosii, morcov, ulei, foi de dafin, patrunjel, sare si piper. Fasolea este bogată în cal­ciu, magneziu, fier, fosfor, zinc, potasiu, seleniu, acid folic, vitaminele A, C, K şi cele din Complexul vitaminic B. Din acest motiv este recomandată în…
Read more »

Supa de rosii cu perisoare de carne

20 October 2012
O reteta savuroasa de Supa de rosii cu perisoare de carne din: paine toast, smantana, usturoi, patrunjel, rozmarin, carne de vita, ou, coaja de lamaie, sare, piper, rosii, ceapa, ulei de masline, bulion, supa, zahar, unt, marar si verdeturi. Ingrediente: 2 felii paine toast veche de-o zi 5-6 linguri smantana 2 catei de usturoi 6…
Read more »

Orez cu creveţi şi cârnaţi picanţi

20 October 2012
O reteta gustoasa de Orez cu creveţi şi cârnaţi picanţi din: carnati picanti, ceapa, ardei rgas, condimente cajun, orez, supa de pui, rosii, creveti si coriandru. Ingrediente: 4 carnati picanti 1 ceapa, tocata 1 ardei gras rosu, fara seminte, feliat 2-3 lingurite de condimente Cajun 250 g de orez cu bob lung 500 ml supa…
Read more »

Tort savuros de biscuiţi

20 October 2012
Tort de biscuiţi din: unt de cocos, ou, zahar, zahar vanilat, lapte, cacao si biscuiti integrali. Ingrediente: 200 g unt de cocos (sau unt normal) 1 ou 80 g zahar 1 plic zahar vanilat 50 ml lapte condensat 5 linguri cacao 200 g biscuiti integrali   Mod de preparare: Se topeşte untul şi se lasă…
Read more »

Salata cu sunca si mustar cu miere

20 October 2012
Rade într-un bol 2 morcovi mari, 1/2 ceapă şi 1 măr roşu şi adaugă 250 g de varză albă tocată. Amestecă 4 linguri de maioneză, 2 linguri de muştar cu boabe, 1 lingură de muştar Dijon, 2 linguri de miere şi 1 lingură oţet de vin alb, apoi asezonează. Toarnă dressingul astfel obţinut peste salată…
Read more »

Medalioane de porc cu esalote

20 October 2012
O reteta savuroasa de Medalioane de porc cu esalote din: medalioane de porc, sare, piper, ulei de masline, esalote, busuioc, unt si vin. Ingrediente: 500 g medalioane de carne de porc sare piper 2 linguri ulei de masline 4 esalote 4 fire busuioc 60 g unt 100 ml vin alb   Mod de preparare: Se…
Read more »

Rulada cu conopida si carne tocata

20 October 2012
O reteta gustoasa de Rulada cu conopida si carne tocata din: carne tocata, conopida, morcov, ceapa, marar, ulei, oua, paine neagra, lapte, cimbru, nucsoara, sare si piper. Ingrediente:  1,5 kg carne tocata 1 conopida mica 1 morcov 1 ceapa 1 legatura marar 50 ml ulei 2 oua 2 felii paine neagra 50 ml lapte 1…
Read more »

Dovlecei cu esalote

20 October 2012
Dovlecei cu esalote din: dovlecei, esalote, sare, otet de mere, ghimbir, seminte de coriandru, seminte de mustar, chimen, zahar, amidon si curcuma. Ingrediente: 600 g dovlecei 400 g esalote 1 lingura de sare 800 ml otet de mere 3 cm ghimbir proaspat 2 linguri seminte de coriandru 3 linguri seminte de mustar 1 lingura chimen…
Read more »

Bors de vita cu leustean

20 October 2012
Bors de vita cu leustean din: rasol de vita, morcovi, ceapa, cartofi, ardei, telina, sare, foaie de dafin, piper, bors, suc de rosii, ulei de floarea soarelui, frunze de telina si leustean. Ingrediente:  1 kg rasold e vita 3 morcovi 1-2 cepe 3 cartofi un ardei o telina sare o foaie de dafin piper negru…
Read more »

Friptură de miel cu salată de roşii şi pesto

20 October 2012
Friptură de miel cu salată de roşii şi pesto din: patrunjel, cimbru, ulei de masline, parmezan, miere, otet de vin alb, sare, piper, rosii, ceapa rosie, usturoi si fileuri de miel. Ingrediente: 2 fire patrunjel 4 fire cimbru 150 ml ulei de masline 2 linguri parmezan ras 1 lingura miere 1 lingura otet de vin…
Read more »

Salată vietnameză cu pui

20 October 2012
Salată vietnameză cu pui din: taitei din orez, morcov, castravete, piept de pui, ridichi, ceapa rosie, menta, arahide, ardei iute, coaja si zeama de lamaie, sos de peste, sos de soia si ulei de susan. Ingrediente: 100 g taitei din orez 1 morcov 1/2 castravete 2 piepti de pui fripti, taiati in fasii 50 g…
Read more »

Plăcintă de praz cu ficăţei de pui

20 October 2012
O reteta de placinta de praz cu ficatei de pui din: praz, ficatei de pui, foi de placinta, morcov, ceapa, ardei gras, oua, patrunjel, smantana, ulei, sare si piper. Ingrediente: 6 fire de praz 500 g ficatei de pui 500 g foi de placinta 1 morcov 1 ceapa 1 ardei gras 3 oua 1 legatura…
Read more »

Porc la tava cu legume

20 October 2012
O reteta savuroasa de Porc la tava cu legume din: muschi de porc, broccoli, morcovi, gogosari, ardei, ceapa, sare, piper, cimbru, rozmarin si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: 500 g muschi de porc 400 g broccoli 3 morcovi 2 gogosari 2 bucati ardei verde o ceapa mare sare piper cimbru uscat si macinat o crenguta…
Read more »

Pere umplute

20 October 2012
Pere umplute din: pere, branza de burduf, cimbru, frunze de salvie, bacon, vin, lamaie, foi de dafin, sare si piper. Ingrediente: 4 pere mari 50-60 g branza de burduf 1 ramurica de cimbru 4 frunze de salvie 8-10 felii de bacon, taiate foarte subtire 500 ml vin alb 1 lamaie 2 foi de dafin sare…
Read more »

Midii cu ceapa

20 October 2012
O reteta simpla si savuroasa de midii cu ceapa din: ulei de masline, esalote, usturoi, morcov, vin alb, midii, patrunjel, lamaie, piper, sare si paine. Ingrediente: 60 ml ulei de masline 2 esalote 5 catei de usturoi 1 morcov 200 ml vin alb 300 g midii curatate congelate 1 legatura patrunjel 1 lamaie piper negru…
Read more »

Reteta zilei: Salata de andive cu orz si dovleac copt si dressing cu ceapa verde

20 October 2012
O reteta savuroasa de Salata de andive cu orz si dovleac copt si dressing cu ceapa verde din: dovleac, orz, apa, ulei de masline, ceapa verde, otet balsamic, sirop de artar, sare, piper si andive. Ingrediente: 1/4 dovleac 1/4 ceasca de orz uscat 3/4 căni de apă plus, 1/2 ceasca 2 linguri de ulei de…
Read more »

Ghiveci in suc de rosii

20 October 2012
O reteta savuroasa de Ghiveci in suc de rosii din: fasole verde, ardei grasi, dovlecei, vinete, conopida, bame, otet, rosii, verdeata, suc de rosii si sare. Ingrediente: 1 kg fasole verde 1 kg ardei grasi 1 kg dovlecei tineri 1 kg vinete 1 kg conopida 1 kg bame 200 ml otet 1 1/2 kg rosii…
Read more »

Muschi de vita cu cuscus si garnitura de legume

20 October 2012
Muschi de vita cu cuscus si garnitura de legume din: muschi de vita, sare, piper, cimbru, vin rosu, ulei de masline, zahar, otet aromatic, cuscus, unt, dovlecei, morcovi, usturoi si gogosari. Ingrediente: 800 g muschi de vita sare piper cimbru 100 ml vin rosu 3-4 linguri ulei de masline o lingura de zahar 3-4 linguri…
Read more »

Tagine de berbecuţ, dovleac şi caise uscate

20 October 2012
O reteta delicioasa si savuroasa din: ulei, ceapa, usturoi, ras el hanout, berbecut, dovleac, caise, rosii, supa de vita, coaja de lamaie, coriandru, cuscus si iaurt. Ingrediente: 2 linguri de ulei 1 ceapa mare, tocata fin 2 catei de usturoi, tocati fin 1 lingura de ras el hanout (condiment arabesc) 600 g pulpa de berbecut,…
Read more »

Jeleu de mure cu sampanie

20 October 2012
Jeleu de mure cu sampanie din: mure, sampanie rosie, zahar gelifiant si sare de lamaie. Ingrediente: 1,5 kg mure 500 ml sampanie rosie 500 g zahar gelifiant (3:1) 1 plic sare de lamaie   Mod de preparare: Se piseaza 1,5 kg mure cu 500 ml sampanie rosie; se strecoara piureul. Se amesteca 250 ml din…
Read more »

Placinta de toamna cu fructe de padure

20 October 2012
Placinta de toamna cu fructe de padure din: fructe de padure, zahar, apa, amidon, suc de lamaie, extract de vanilie, sare, scortisoara, zahar brun, faina, fulgi de ovaz si unt. Ingrediente: 600 grame fructe de padure 50 grame zahar 20 ml apa 20 grame amidon 10 ml suc de lamaie 5 ml extract de vanilie…
Read more »

Salata de creveti si pepene galben

20 October 2012
O reteta savuroasa de Salata de creveti si pepene galben din: pepene galben, grapefruit, miere, ghimbir, creveti si rucola. Ingrediente: 2 pepeni galbeni mici 1 grapefruit rosu 2 lingurite ghimbir 4 lingurite miere 175 g creveti, curatati si gatiti o mana de rucola, pentru garnisire   Mod de preparare: Taiati pepenii in jumatate si indepartati…
Read more »

Meniu de 1200 de calorii (Diete)

20 October 2012
  Mic dejun: 150ml de lapte fara grasime, 1 lingurita de miere si 2 biscuiti integrali Gustare: 20g de miez de nuca Pranz: 200g de paste cu dovlecei gratinati +100g de linte fiarta cu marar deasupra Gustare: 20 g de migdale Cina: peste la cuptor fara ulei cu 5 masline + 2 kiwi
Read more »

Retete tv Paprika #3

19 October 2012
TV Paprika este un canal de televiziune cu tematica gastronomica, ce urmareste pastrarea traditiilor culinare si promovarea valorilor bucatariei locale traditionale. TV Paprika nu este doar un canal de retete culinare, ci un concept de viata, pornind de la oferirea de solutii de cultura a produselor bio si ajungand la cele mai rafinate retete ale…
Read more »

Dulceata de prune cu ciocolata

19 October 2012
Dulceata de prune cu ciocolata din: prune, lamaie, zahar si praf de ciocolata amaruie. Ingrediente: 1 1/2 prune 1 lamaie 500 g zahar gelifiant (2:1) 40 g praf de ciocolata amaruie   Mod de preparare: Se spală prunele, se taie jumătăţi şi se golesc de sâmburi; se pasează şi se ameste­că împreună cu sucul de…
Read more »

Ouă coapte cu şuncă şi spanac

19 October 2012
Ouă coapte cu şuncă şi spanac din: ulei de masline, ceapa, usturoi, ardei iute, rosii, ardei copti, sunca, spanac, oua, pudra de ardei cayenne si paine crocanta. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 ceapa mica, tocata fin 1 catel de usturoi, zdrobit 1 ardei iute verde, curatat de seminte si tocat fin 400 g…
Read more »

Tartă cu roşii asezonată cu şuncă de Parma şi mozzarella

19 October 2012
Tartă cu roşii asezonată eu şuncă de Parma şi mozzarella din: aluat, rosii, rosii cherry, mozzarella, sunca de parma, sare, piper, cimbru si ulei de masline. Ingrediente: 350 g aluat de foi congelat 6 rosii 250 g rosii cherry 150 g mozzarella 6 felii sunca de Parma sare piper 2 linguri cimbru uscat 2 linguri…

Crochete de peste cu mazare

19 October 2012
O reteta savuroasa de Crochete de peste cu mazare din: file de cod, faina, ou, pesmet, ulei, mazare, unt, coaja de lamaie, menta si cartofi. Ingrediente: 600 g file de cod sau de salau, fara piele 50 g de faina, amestecata cu putina sare 1 ou mare, batut usor 200 g de pesmet 2 linguri…
Read more »

Galuste cu slaninuta si varza rosie

19 October 2012
Galuste cu slaninuta si varza rosie din: varza rosie, ceapa, untura, zahar, sare, chimen, otet, ceapa, chifle, slanina, faina, sare, galbenusuri, ou si bacon. Ingrediente: 750 g varza rosie 1 ceapa 3 linguri untura 1 lingura zahar sare chimen otet 4 cepe galuste: 6 chifle vechi de-o zi 60 g slanina impanata 500 g faina…
Read more »

Pui la cuptor

19 October 2012
O reteta simpla si savuroasa de pui la cuptor din: pui, rosii, telina, ceapa, usturoi, sare, piper, boia, ulei, vin, supa, bulion si patrunjel. Ingrediente: 1 pui (circa 1,2 kg) 500 g rosii 1 fir telina verde 1 ceapa 2 catei de usturoi sare piper boia 2 linguri ulei 100 ml vin alb 150 ml…
Read more »

Lasagna vegetariană

19 October 2012
Lasagna vegetariană din: foi lasagna, sare, piper, dovlecei, usturoi, ceapa, ulei, rosii, busuioc, mozzarella, parmezan, rosii cherry, rosii galbene si seminte de floarea soarelui. Ingrediente: 12 foi lasagna sare piper 3 dovlecei mijlocii 2-3 catei de usturoi 1 ceapa 1 lingura ulei 600 g rosii decojite (conserva) 2 linguri busuioc tocat 250 g mozzarella 75…
Read more »

Zacuscă de legume

19 October 2012
O reteta delicioasa de Zacuscă de legume din: ceapa, gogosari, ardei grasi, morcovi, telina, patrunjel, conopida, varza alba, usturoi, pasta de tomate, zahar, ulei, boabe de piper, foi de dafin, sare, piper si conservant. Camara plina de borcane face iar mai usoare… si mai placuta Ingrediente: 2 kg ceapa 2 kg gogosari 2 kg ardei…
Read more »

Budinca de paste cu varza

19 October 2012
O reteta gustoasa de Budinca de paste cu varza din: paste scurte, ulei, sare, varza alba, varza rosie, usturoi, smantana, oua, cascaval si piper. Ingrediente: 400 g paste scurte 3 linguri ulei sare 8 frunze de varza alba 4 frunze de varza rosie 1 catel de usturoi 250 g smantana 16% grasime 4 oua 150…
Read more »

Pulpa de porc cu cartofi

19 October 2012
O reteta simpla si delicioasa de Pulpa de porc cu cartofi din: pulpa de porc, cartofi, rosii, usturoi, cimbru, busuioc, sare, piper si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: 600 g pulpa de porc 800 g cartofi 4-5 rosii o capatana de usturoi cimbru si busuioc proaspat sare piper 3-4 linguri ulei de floarea soarelui  …
Read more »

Roşii umplute cu peşte

19 October 2012
Roşii umplute cu peşte din: paine toast, busuioc, cimbru, patrunjel, parmezan, smantana, unt, sare, piper, rosii, file de peste alb, usturoi, ulei, vin si branza. Ingrediente: 4 felii paine toast 3 linguri busuioc tocat 1 lingura cimbru tocat 2 linguri patrunjel tocat 2 linguri parmezan ras 60 g smantana 100 g unt sare piper 4…
Read more »

Strudel cu varza si prune

19 October 2012
Strudel cu varza si prune din: faina, sare, ulei, ou, apa, pesmet, varza, unt, zahar, smantana, sare, branza de vaci, oua, zahar pudra, prune uscat si suc de lamaie. Ingrediente: aluat: 250 g faina 1 praf de sare 1 lingura ulei 1 ou 125 ml apa calduta 6 linguri pesmet umplutura: 800 g varza 30…
Read more »

Reteta zilei: Placinta cu rubarba si capsuni

19 October 2012
O reteta savuroasa si delicioasa de Placinta cu rubarba si capsuni din: caspuni, rubarba, zahar, tapioca, sare, unt, aluat, galbenus si zahar. Ingrediente: 4 1/2 cani capsune taiate felii 1 1/2 cani de rubarbă, tăiate în bucăți de 1-2 cm 1 cană de zahăr 1/4 ceasca de tapioca 1 linguriță de sare 1 1/2 linguri…
Read more »

Spaghete cu rosii cherry

19 October 2012
Spaghete cu rosii cherry din: spaghete, sare, rosii cherry, masline, busuioc, usturoi, ulei de masline, piper si parmezan. Ingrediente: 400 g spaghete sare 400 g rosii cherry 80 g masline negre fara samburi 1/2 legatura busuioc 2 catei de usturoi 2 linguri ulei de masline piper 50 g parmezan proaspat ras   Mod de preparare:…
Read more »

Budinca de macaroane

19 October 2012
Budinca de macaroane din: macaroane, oua, telemea, branza de vaci, gorgonzola, smantana, ceapa verde, rosii, unt si sare. Ingrediente: 700 g macaroane/spaghete 2 oua 200 g telemea 100 g branza de vaci 100 g camembert/gorgonzola 100 g smantana 2 fire de ceapa verde 2 rosii 50 g unt sare   Mod de preparare: Unge cu…
Read more »

Lasagna cu broccoli

19 October 2012
O reteta delicioasa de lasagna cu: ou, broccoli, smantana, cascaval, nucsoara, faina, lapte, usturoi, ulei de masline, margarina, sare. Ingrediente: 150g foi de lasagna 1 ou 100 g smântână 300 g broccoli 150 g caşcaval 1 vârf de cuţit nucşoară 3 linguri cu făină 200 ml lapte 2 căţei de usturoi ulei de măsline 2…
Read more »

Pui cu cartofi la tavă

19 October 2012
O reteta simpla si delicioasa de Pui cu cartofi la tavă din: cartofi, ulei de masline, pulpe de pui, ceapa, bacon, lamaie, oregano, vin si supa de pui. Ingrediente: 500 g cartofi, feliati subtire 2 linguri ulei de masline 6-8 pulpe superioare de pui, cu piele 8 salote sau cepe mici 100 g bacon, taiat…
Read more »

Berbecuţ cu ciuperci

19 October 2012
Berbecuţ cu ciuperci din: pulpa de berbecut, ciuperci, ceapa, morcov, vin, seminte de coriandru, ulei, patrunjel, chimen, cimbru, sare si piper. Ingrediente: 600 g pulpa de berbecut 1 kg ciuperci proaspete 1 ceapa mare 1 morcov 350 g vin alb demisec 1 lingurita seminte de coriandru 100 ml ulei 1 legatura patrunjel 1 lingurita chimen…
Read more »

Cum se prepara Chifteluțe cu dovleac (video)

19 October 2012
Cum se prepara Chifteluțe cu dovleac (video)O reteta video despre cum se prepara Cum se prepara Chifteluțe cu dovleac Cum se prepara Chifteluțe cu dovleac
Read more »

Tort cu aromă de cafea

19 October 2012
Tort cu aromă de cafea din: unt, zahar pudra, migdale, oua, sare, faina, hartie de copt, mascarpone, galbenusuri, cafea, mascarpone si ciocolata. Ingrediente: Pentru foile de tort:  200 g unt 150 g zahăr pudră 100 g migdale măcinate 4 ouă un praf sare 3 linguri făină hârtie de copt Pentru crema de cafea:  150 g…
Read more »

Rulouri de vinete cu cartofi si busuioc

19 October 2012
Rulouri de vinete cu cartofi si busuioc din: vinete, cartofi, frunze de busuioc, ulei de masline, nucsoara, unt, lapte, sare si piper. Ingrediente: 4 vinete 1 kg cartofi 1 legatura mai mare frunze de busuioc 2 linguri ulei de masline 1/2 lingurita nucsoara 50 g unt 200 ml lapte sare piper   Mod de preparare:…
Read more »

Dulceturi: Dulceata de gutui

19 October 2012
Dulceata de gutui din: zahar, apa, gutui, zahar vanilat si zeama de lamaie. Ingrediente: 3 cani zahar 2 litri apa 1, 5 kilograme gutui 1-2 plicuri zahar vanilat 2 linguri zeama de lamaie   Mod de preparare: Spala bine gutuile, taie-le in jumatati si curata-le de samburi si zonele din mijloc. Clateste-le bine ca sa…
Read more »

Ruladă de curcan pe pat de legume

19 October 2012
Ruladă de curcan pe pat de legume din: piept de curcan, bacon afumat, ciuperci, ceapa, cascaval, sare, piper, oua, unt, ardei gras, morcovi, foi de dafin si vin. Ingrediente: un kg piept de curcan 400 g bacon afumat 300 g ciuperci o ceapa mica 100 g cascaval sare piper boabe 1-2 oua 50 g unt…
Read more »

Salată de pui cu dovleac la grătar

19 October 2012
Salată de pui cu dovleac la grătar din: piept de pui, rosii cherry, spanac, dovleac, migdale, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 1 piept de pui mai mare 4 rosii cherry un pumn de frunze proaspete de spanac de tomana 12 felii de dovleac 2 linguri migdale proaspete sau nuci 2 linguri ulei de…
Read more »

Aperitiv cu brânză şi spanac

19 October 2012
Aperitiv cu brânză şi spanac din: aluat, oua, spanac, smantana, sare, nuca, galbenus si patrunjel. Ingrediente: 500 g aluat frantuzesc 5 oua 250 g spanac 4 linguri smantana sare 2-3 linguri nuca macinata un galbenus pentru uns patrunjel pentru ornat   Mod de preparare: Pentru început, se scoate aluatul de la congelator şi se lasă…
Read more »

Tocanita din legume de toamna

19 October 2012
Tocanita din legume de toamna din: morcovi, telina, ceapa, ulei, ciuperci, dovlecei, pudra de chilli, busuioc, sos de tomate, suc de rosii, rosii, fasole neagra, porumb, sare si piper. Ingrediente: 2 morcovi feliati 2 tije de telina feliate 1 ceapa tocata ulei 500 grame ciuperci 2 dovlecei taiati in cubulete 5 grame pudra de chilli…
Read more »

Brioşe cu piersici şi mac

19 October 2012
O reteta gustoasa de Brioşe cu piersici şi mac din: oua, unt, sare, mac, faina, piersici, nuca, zahar vanilat si rom. Ingrediente: 5 oua 200 g unt un praf sare 6 linguri zahar o lingura mac 3 linguri faina 4-5 piersici 4 linguri nuca macinata un plic zahar vanilat 2-3 linguri rom sau coniac  …
Read more »

Tocăniţă de porc

19 October 2012
Tocăniţă de porc din: pulpa de porc, pulpa de rosii, fasole rosie, ceapa, cartofi, ardei gras, ulei si sare. Ingrediente: 1 kg pulpa de porc 1 cutie cu pulpa de rosii 1 cutie cu fasole rosie 1 ceapa 2 cartofi 1 ardei gras ulei sare   Mod de preparare: Curăţă carnea de gră­sime şi pieliţe…
Read more »

Salata de cuscus, dovleac si branza feta

19 October 2012
Salata de cuscus, dovleac si branza feta din: sare, ulei de masline, cuscus, unt, dovleac, ceapa, sare, piper, rozmarin, branza feta si rucola. Ingrediente: Cuscus: 450 ml apa 5 g sare 15 ml ulei de masline 500 g cuscus 15 g unt Dovleac si branza feta: 600 g dovleac, taiat 1 ceapa mare, taiata sare…
Read more »

Retete savuroase: Placinta cu ciuperci

19 October 2012
Placinta cu ciuperci din: margarina, faina, sare, ulei de floarea soarelui, iaurt, sare, ciuperci, piper, ceapa verde, marar, pesmet si oua. Ingrediente: pentru aluat: un pachet margarina 500 g faina un praf sare 3-4 linguri ulei de floarea soarelui un iaurt pentru umplutura: sare 500 g ciuperci piper 2 legaturi ceapa verde o legatura marar…
Read more »

Piersici în aluat

19 October 2012
O reteta savuroasa de Piersici în aluat din: aluat, pierici, ou si zahar pudra. Ingrediente: 500 g aluat foietaj 500 g piersici mai mici un ou pentru uns zahar pudra   Mod de preparare: Piersicile se spală bine şi se opăresc cateva minute în apă clocotită. După ce au stat 10 minute, se scot şi…
Read more »

Heringi în sos de smântână

19 October 2012
O reteta savuroasa de Heringi în sos de smântână din: ceapa, morcov, heringi marinati, castraveciori murati, smantana si piper roz. Ingrediente: 1 ceapă 1 morcov 300 g heringi marinați, de la borcan 2 castraveciori murați 200 ml smântână 1 linguriță de piper roz   Mod de preparare: Se taie morcovul rondele și se așază într-o…
Read more »

Retete de post: Ghiveci de legume

19 October 2012
O reteta savuroasa de Ghiveci de legume din: porumb, mazare, pulpa de rosii, fasole verde, cartofi, ardei grasi, ceapa, morcov, broccoli, ulei, sare si piper. Ingrediente: 1 cutie cu porumb dulce 1 cutie cu mazare fina 1 cutie cu pulpa de rosii 1 mana de fasole verde 2 cartofi 2 ardei grasi rosii 1 ceapa…
Read more »

Cum se prepara Budincă de orez (video)

19 October 2012
Cum se prepara Budincă de orez (video)O reteta video despre cum se prepara Budinca de orez: Cum se prepara Budincă de orez
Read more »

Sarmale in foi de vita

18 October 2012
Sarmale in foi de vita din: carne tocata, sare, ceapa, frunze de vita, orez, piper, ou, ulei de floarea soarelui, suc de rosii, cimbrisor si bors. Ingrediente: un kg de carne tocata sare 2-3 cepe 50-60 frunze de vita 100 g orez piper un ou 30 ml ulei de floarea soarelui 300 ml suc de…
Read more »

Reteta zilei: Briose cu glazura de portocale

18 October 2012
O reteta delicioasa de Briose cu glazura de portocale din: faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare, ciocolata, lapte, zahar, unt, oua, vanilie, nuca de cocos, esenta de portocale. Ingrediente: 2 1/2 căni de făină cernută 1 1/2 lingurita praf de copt 3/4 lingurita bicarbonate de sodiu 1/2 lingurita de sare Ciocolată neagra 1…

Burgeri cu fasole şi chorizo

18 October 2012
Burgeri cu fasole şi chorizo din: carnati chorizo, carnati de porc, paprika afumata, zeama de lime, mix de fasole, ou, ulei de masline, ciabatta, smantana, avocado, rucola si chipsuri. Ingrediente: 100 g de carnati chorizo, scosi din piele 3 carnati de porc proaspeti, scosi din piele 1/4 lingurita de paprila afumata 1 lingura zeama de…
Read more »

Vita cu sos de hrean si cartofi

18 October 2012
Vita cu sos de hrean si cartofi din: muschi de vita, hrean, smantana, ulei, cartofi, patrujel verde, chimen, sare si piper. Ingrediente: 1 kg muschi de vita 2 radacini de hrean 250 ml smantana 1 lingura ulei 400 g cartofi 1 legatura patrunjel verde 1 lingurita chimen macinat sare piper   Mod de preparare: Curatati…
Read more »

Salata cu somon si ceapa

18 October 2012
O reteta simpla de salata cu somon si ceapa din: cartofi, ceapa rosie, file de somon, ulei de masline, sare, piper, otet balsamic si usturoi verde. Ingrediente: 5 cartofi 2 cepe rosii 300-400 g file de somon 2-3 linguri ulei de masline sare piper otet balsamic 2 fire usturoi verde   Mod de preparare: Se…
Read more »

Tartă cu piersici si migdale

18 October 2012
Tartă cu piersici si migdale din: unt, oua, sare, zahar, faina, smantana, zahar vanilat, coaja de lamaie, verde, piersici, zeama de lamaie, zahar pudra, migdale si menta. Ingrediente: 300 g unt sau margarina 8 oua un praf sare 300 g zahar 275 g faina 4 linguri smantana 2 pliculete zahar vanilat coaja de la o…
Read more »

Omletă cu fructe de mare

18 October 2012
Omletă cu fructe de mare din: cocktail de fructe de mare, oua, sare, piper, boia iute si ulei de masline extravirgin. Ingrediente: 400 g cocktail de fructe de mare congelate (caracatica, crevete, scoici) 4 oua sare piper boia iute 4 linguri ulei de masline extravirgin   Mod de preparare: Se decongelează cocktailul de fructe de…
Read more »

Salata cu porumb

18 October 2012
O reteta gustoasa de Salata cu porumb din: porumb, mazare, oua de prepelita, sunca, conopida, mustar, zeama de lamaie, patrunjel, ulei si sare. Ingrediente: 1 cutie porumb dulce 1 cutie cu mazare fina 10 oua de prepelita 300 g sunca 1 conopida 1 lingura cu mustar zeama de lamaie patrunjel ulei sare   Mod de…
Read more »

Cannelloni cu branza

18 October 2012
O reteta savuroasa de Cannelloni cu branza din: cannelloni, ansoa, branza de capra, smantana, oua, cascaval, parmezan si unt. Ingrediente: 500 g cannelloni 100 g ansoa 400 g branza de capra 400 g smantana 2 oua 4 felii de cascaval 100 g parmezan ras 2 linguri cu unt   Mod de preparare: Dă brânza pe…
Read more »

Supa de ceapa cu ciuperci

18 October 2012
Supa de ceapa cu ciuperci din: ceapa, ciuperci, smantana, faina, chimen, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 400 g ceapa 500 g ciuperci 250 ml smantana 1 lingura faina 1 lingurita chimen macinat 3 linguri ulei de masline sare piper   Mod de preparare: Curatati ceapa si ciupercile. Taiati ceapa in rondele si ciupercile…
Read more »

Varză albă înăbuşită, cu costită si cimbru

18 October 2012
Varză albă înăbuşită, cu costită si cimbru din: supa de pui, costita afumata, varza alba, frunze de cimbru, unt, ulei de masline extravirgin, sare si piper. Ingrediente: 565 ml supă de pui sau de legume 6 felii de costiţă afumată, cu carne şi grăsime 1/2 mână de frunze proaspete de cimbru o varză albă curăţată…
Read more »

Retete savuroase: Cartofi umpluţi

18 October 2012
Cartofi umpluţi din: cartofi, usturoi, smantana, dovleac, nuci, miez de nuca, pesmet, masline, patrunjel, ceapa, morcov, sare, piper si nucsoara. Ingrediente: 4 cartofi mai mari sau 8 mijlocii 1 capatana de usturoi 300 ml smantana 200 cubulete de dovleac 100 g nuci macinate 50 g miez de nuca intreg 2 linguri pesmet 5 linguri ulei…
Read more »

Tagliatelle cu sos curry

18 October 2012
Tagliatelle cu sos curry din: tagliatelle, somon afumat, ceapa, unt, coniac, smantna, curry si sare. Ingrediente: 500 g tagliatelle 200 g somon alb afumat 1 ceapa 2 linguri cu unt 5 linguri cu coniac 400 ml smantana dulce 2 linguri de curry sare   Mod de preparare: Fierbe pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor…
Read more »

Caracatiţă cu ardei şi sos de soia

18 October 2012
Caracatiţă cu ardei şi sos de soia din: caracatita, ardei capia, ceapa, faina, sos de soia, pasta de rosii, supa de pasare, scortisoara, vin alb, frunza de dafin, fulgi de cocos, otet balsamic, ulei, sare si piper. Ingrediente: 400 g caracatia congelata 4-5 ardei capia mari 1 ceapa 1 linguri de faina 3 linguri de…
Read more »

Paste cu gremolata şi creveţi

18 October 2012
Paste cu gremolata şi creveţi din: tagliatelle, usturoi, zeama de lamaie, patrunjel, rucola, ulei de masline extravirgin, unt, creveti si fulgi de ardei iute. Ingrediente: 175 g tagliatelle 1 catel mare de usturoi coaja rasa de la 1 lamaie zeama de la 1/2 lamaie 1 legatura mica de patrunjel 1 mana de rucola 50 ml…
Read more »

Retete de post: Pilaf de orez cu ciuperci si ceapa verde

18 October 2012
Pilaf de orez cu ciuperci si ceapa verde din: orez, ceapa verde, ciuperci, rosii, sare, piper, ulei de masline si marar. Ingrediente: o cana de orez integral cu bob lung o legatura de ceapa verde o cana de ciuperci feliate sau o conserva 4 rosii decojite sare si piper, dupa gust o lingura de ulei…
Read more »

Reteta zilei: Tort cu dovleac, glazura de caramel si ganache de ciocolata

18 October 2012
O reteta savuroasa de Tort cu dovleac, glazura de caramel si ganache de ciocolata din: faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare, scortisoara, ghimbir, nucsoara, cuisoare, zahar brun, oua, ulei vegetal, lapte, crema de branza, unt nesarat, sos caramel, ciocolara neagra si smantana. Ingrediente: 3 căni făină 1 plic praf de copt 1/2 lingurita…
Read more »

Meniu de 1200 de calorii (Dieta)

18 October 2012
  Mic dejun: 30g musli cu un pahar mic de iaurt natural ½ mar si o cafea fara zahar Gustare: un pahar de fresh de portocale Pranz: peste la gratar cu 200g de paste fierte Gustare: 3-4 caise proaspete Cina: salata verde cu ciuperci la cuptor stropita cu 1 lingurita de ulei de masline si…
Read more »

Salata cu carne de vitel si sfecla

18 October 2012
Salata cu carne de vitel si sfecla din: carne de vitel, castraveti marinati, sfecla, telina, morcovi, cartofi, maioneza, patrunjel, matat si piper. Ingrediente:  200 g carne de vitel (macra prajita) 2 castraveti marinati o sfecla fiarta o radacina de telina 250 g morcovi fierti 250 g cartofi fierti un pahar de maioneza frunze de patrunjel…
Read more »

Prajitura cu crema de vanilie

18 October 2012
Prajitura cu crema de vanilie din: oua, zahar pudra, unt, faina, sare, crema mascarpone, galbenusuri, esenta de vanilie si ornamente de ciocolata. Ingrediente: pentru blat: 8 oua 8 linguri zahar pudra 8 linguri unt 6 linguri faina alba un praf sare pentru crema: 400 g crema mascarpone 5 galbenusuri 250 g zahar pudra o esenta…
Read more »

Ceafa de porc cu cartofi

18 October 2012
O reteta de Ceafa de porc cu cartofi din: ceafa ce porc, usturoi, rozmarin, ceapa rosie, cartofi rosii, piper, sare grunjoasa, vin, boia dulce si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: 800 g ceafa de porc 5-6 catei usturoi rozmarin o ceapa rosie 8-10 cartofi rosii piper macinat sare grunjoasa 150-250 ml vin alb sec o…
Read more »

Dulceata de prune

18 October 2012
Dulceata de prune din: prune, zahar, apa si scortisoara. Ingrediente: 2 kilograme de prune 1 cana zahar 1 cana de apa 1 betisor de scortisoara.   Mod de preparare: Spala bine prunele, apoi taie-le in jumatate si scoate-le samburii.Taie prunele cubulete . Intr-o cratita amesteca prunele cu zaharul, apa si betisorul de scortisoara. Pune-le sa…
Read more »

Desert: Crema cu fructe

18 October 2012
O reteta delicioasa de crema de fructe cu: mango, ou, frisca lichida, gelatina, lamai verzi. Ingrediente: salată de fructe 1 mango 1 albuş 100 g frişcă lichidă 2 foi gelatină albă 2 linguri cu zeamă de lămâi verzi   Mod de preparare: Taie mango cubuleţe şi zdrobeşte-l bine. Adaugă zeama de lămâie, frişca şi gelatina…
Read more »

Supa de rosii cu usturoi

18 October 2012
O reteta delicioasa de supa cu: rosii, apa, ceapa, morcov, boia dulce, zahar, usturoi. Ingrediente: 11 sos de roşii 1l apă 1 ceapă 1 morcov 1 linguriţă cu boia dulce 1 linguriţă cu zahăr 4-5 căţei cu usturoi   Mod de preparare: Curăţă ceapa, tai-o mărunt şi căleşte-o uşor împreună cu morcovul într-o oală încăpă­toare,…
Read more »

Lasagna cu carne de vita si masline

18 October 2012
O reteta delicioasa de lasagna cu: unt, foi de lasagna, carne de vita, masline, ceapa, usturoi, sos de rosii, cascaval, smantana, oregano, maghiran, foi de dafin, sare, piper, ulei. Ingrediente: 20 foi de lasagna 2 linguri cu unt 200 g carne tocată de vită 100 g măsline 1 ceapă 1 căţel de usturoi 500 ml…
Read more »

Spaghete cu sos aromat

18 October 2012
O reteta delicioasa de spaghete cu: unt, sos de rosii, ceapa, ciuperci, masline, piper, ulei de masline. Ingrediente: 250 g spaghete 1 lingură cu unt 500 ml sos de roşii 2 cepe 300 g ciuperci 100 g măsline rondel pătrunjel sare piper ulei de măsline Mod de preparare: Curăţă ciupercile şi taie-le felii subţiri. Separat,…
Read more »

Corabioare din vinete

18 October 2012
O reteta delicioasa de corabioare din: vinete, ceapa, usturoi, rosii, cascaval, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 2 vinete mai măricele 1 ceapă 5-6 căţei de usturoi 2 roşii 200 g caşcaval ulei de măsline sare piper   Mod de preparare: Spală vinetele şi taie-le pe jumăta­te, pe lungime. Cu o linguriţă, scoa­te cu grijă…
Read more »

Rulouri din omleta

18 October 2012
O reteta delicioasa de rulouri cu: omleta, oua, sunca, crema de branza, rucola, rosii, apa minerala, sare, ulei. Ingrediente: 8 ouă 150 g şuncă 100 g cremă de brânză sau brânză topită câteva frunze de rucola sau de salată 8 roşii cât mai mici 3 linguri cu apă minerală sare ulei Mod de preparare: Intr-un…
Read more »

Retete gustoase: Corabioare de ardei

18 October 2012
O reteta delicioasa de corabioare din: ardei gras, cabanos, cartofi, cascaval, ceapa, ulei. Ingrediente: 6 ardei graşi de diferite culori 2-3cabanoşi 3 cartofi 150 g caşcaval 1 ceapă ulei Mod de preparare: Taie ardeii în jumătăţi, pe lungime, şi îndepărtează cotorul şi seminţele. Separat, taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei. Adaugă cartofii cubuleţe. După…
Read more »

Minitort aperitiv

18 October 2012
O reteta delicioasa de minitort aperitiv din: paine, bacon, castraveti, unt, mustar, sare. Ingrediente: 12 felii de pâine toast 200g bacon 3 castraveţi 100 g unt 2-3 linguri cu muştar sare Mod de preparare: Intr-un castron, freacă untul spumă. Adaugă muştarul şi un praf de sare. Indepărtează coaja de la feliile de pâine, apoi unge-le…
Read more »

Tort cu piersici

18 October 2012
O reteta delicioasa de tort cu: piersici, zahar, nuca, oua, faina, ulei, zahar vanilat, sare. Ingrediente: 4 piersici(400 g) 10 linguri zahar 100g nuca Ingrediente blat: 4 oua 200 g zahar 200 g faina 4 linguri cu ulei 2 pliculete cu zahar vanilat sare Mod de preparare: Spală bine piersicile şi taie- le în felii…
Read more »

Merluciu inabusit si cartofi soté

18 October 2012
Merluciu inabusit si cartofi soté din: file merluciu, ulei de masline extravirgin, sare grunjoasa, piper, patrunjel, capere, otet de vin alb, zahar, cartofi, unt si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: 4x150g file merluciu ulei de masline extravirgin sare grunjoasa si piper 60g patrunjel, taiat 4 linguri de capere, taiate marunt 1/2 cana otet de vin…
Read more »

Meniu de 1200 de calorii pentru slabit

18 October 2012
  Mic dejun: ceai sau cafea fara zahar un iaurt mic cu 0%grasime 2 biscuiti integrali Gustare: 2 piersici Pranz: 200g de orez fiert cu legume fierte Gustare: 50g de fragi un pahar de iaurt natural(100ml) Cina: 150g de carne de vita fiarta cu salata asortata
Read more »

Retete gustoase: Salata de dovlecei

18 October 2012
O reteta delicioasa de salata de dovlecei cu: vanata, usturoi, smantana, maioneza, sare. Ingrediente: 4 dovlecei 1 vânătă mică 4-5 căţei de usturoi 100 g smântână câteva linguri cu maioneză sare Mod de preparare: Coace vânătă, curăţ-o, las-o să se scurgă, după care toac-o uşor. Separat, curăţă dovleceii, taie-i cubuleţe şi opăreşte-i în apă cu…
Read more »

Retete de sezon

17 October 2012
Retete de sezonRetete de sezon: Retete culinare: Conopidă gratinată O reteta de conopida gratinata din: conopida, unt, faina, lapte, branza telemea, nucsoara, crema de branza, sare, piper alb, patrunjel si parmezan. Ingrediente: o conopida mare 150 g unt 2 lingurite faina 400 ml lapte 100 g branza telemea un praf nucsoara 100 g crema de branza sare…

ReteteReteta zileiRetete CiorbeRetete SupeRetete SalateRetete PasteRetete PizzaRetete PesteRetete VitaRetete VitelRetete PorcRetete PuiRetete OaieRetete MielRetete BerbecRetete de postDesertDiete

Sursa:www.restaurantedelux.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu