luni, 4 februarie 2013

Retete de top #40


Retete de top:

Chiftelute de orez cu ierburi

29 December 2011
Chiftelute de orez cu ierburiO reteta delicioasa de chiftelute de orez cu ierburi din: orez, cimbru verde, seminte de marar, seminte de pin, oua, piper negru, sare si faina. Ingrediente: 1 cana orez fiert 1 lingurita cu cimbru verde maruntit 1 lingurita cu seminte de marar 2 lingurite cu seminte de pin 2 oua 1 jumatate de lingurita cu…
Read more »

Cartofi dulci cu varză creaţă

29 December 2011
Cartofi dulci cu varză creaţăO reteta simpla si delicioasa de cartofi dulci cu varza creata din: varza creata, cartofi dulci, seminte de dovleac, seminte de susan, pudra de curry, sare, piper, ulei de masline si patrunjel. Ingrediente: o varză creaţă 3 cartofi dulci 50 g seminţe de dovleac o lingură de seminţe de susan o jumătate de linguriţă de…
Read more »

Retete video de Revelion

29 December 2011
Retete video de RevelionPentru ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de Retete video de Revelion pe care le puteti incerca pentru a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste minunate Retete video de Revelion. Cum se prepara legume prajite (video) O reteta video delicioasa si…
Read more »

Muschi de mânzat cu sos

29 December 2011
Muschi de mânzat cu sosO reteta delicioasa de muschid e manzat cu sos din: muschi de manzat, unt, patrunjel, suc de lamaie, usturoi, cimbru si sare. Ingrediente: muschi de mânzat 800 g unt 120 g pătrunjel proaspăt 20 g suc de lămâie 10 ml usturoi 2 g cimbru 2 g sare după gust   Mod de preparare: Pregătim untul…
Read more »

Tiramisu cu fructul pasiunii

29 December 2011
Tiramisu cu fructul pasiuniiO reteta delicioasa de tiramisu cu fructul pasiunii din: oua, mascarpone, zahar, frisca, esenta de cafea, fructul pasiunii si piscoturi. Ingrediente: oua 6 buc mascarpone 500 g zahar 250 g frisca batuta 200 g esenta de cafea 30 ml fructul pasiunii 4 buc. (160 g) piscoturi 450 g   Mod de preparare: Se pun la…
Read more »

Gaina coapta in miere

29 December 2011
Gaina coapta in miereO reteta simpla si delicioasa de gaina coapta in miere din: gaina sau pui, ceapa, mar, telina, morcovi, miere, sare, piper si ulei. Ingrediente: 1 gaina potrivita sau un pui mai mare 2 cepe potrivite 1 mar 1 telina mica 2 morcovi 2 linguri miere sare piper negru 3 linguri ulei   Mod de preparare:…
Read more »

15 Cocktailuri pentru Revelion

29 December 2011
15 Cocktailuri pentru RevelionPentru ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de 15 Cocktailuri pentru Revelion pe care le puteti incerca pentru a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste minunate 15 Cocktailuri pentru Revelion. Cocktail Guadalupa O reteta simpla de Cocktail Guadalupa din: tequila, lichior…
Read more »

Pui cu măsline si sos de lămâie

28 December 2011
Pui cu măsline si sos de lămâieO reteta delicioasa de pui cu masline, lamaie, supa de legume, ardei rosu, ulei, mustar, coriandru. Ingrediente: 600g piept de pui 3 cepe 200g măsline 1 lămâie 200ml supa de legume 1 ardei gras roşu 100ml ulei 1 linguriţă muştar 1 linguriţă pudra de coriandru Mod de preparare: Curăţaţi carnea de pielite, prăjiţi-o întreagă în…
Read more »

Budincă de mălai cu stafide

28 December 2011
Budincă de mălai cu stafideO reteta delicioasa de budinca de malai cu: stafide, nuci, miere, coaja de lamaie, ulei, gris. Ingrediente: 250g stafide 100g nuci măcinate 4 linguri miere 1 lingură coajă de lămâie 1 lingură ulei 250g mălai 100g gris   Mod de preparare: Puneţi la fiert 800 ml apă şi când apa începe să clocotească adăugaţi "în…
Read more »

Dovleac cu jambon

28 December 2011
Dovleac cu jambonO reteta delicioasa de dovleac cu jambon, ulei de masline, nucsoara, sare, piper. Ingrediente: 800g dovleac 400g jambon crud-uscat 4 linguri ulei de măsline 1 linguriţă nucşoară rasă sare piper Mod de preparare: Spălaţi dovleacul, ştergeţi-l şi apoi tăiaţi-l în triunghiuri cu latura de maximum 7 – 8cm. Tăiaţi jambonul în felii foarte subţiri. Amestecaţi…
Read more »

Prăjitură cu mere si prune

28 December 2011
Prăjitură cu mere si pruneO reteta delicioasa de prajitura cu: iaurt cu fructe, zahar pudra, faina, oua, coaja de lamie, praf de copt, ulei, mere, prune. Ingrediente: 250ml iaurt cu fructe 250g zahar pudra 350g făină 5 ouă coajă de lămâie 1 plic praf de copt 100ml ulei 4 mere 10 prune Mod de preparare: Frecaţi zahărul cu gălbenuşu­rile…
Read more »

Friptură de porc cu prune

28 December 2011
Friptură de porc cu pruneO reteta delicioasa de friptura de porc cu prune, vin, ulei, alune de padure, zahar, cuisoare, sare, piper, boia, cimbru verde. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc 500g prune 200ml vin 2 linguri ulei 100g alune de pădure 1lingură zahăr 3 – 4 cuişoare sare piper boia cimbru verde Mod de preparare: Zdrobiti şi amestecaţi…
Read more »

Muschi de vita in stil asiatic

28 December 2011
Muschi de vita in stil asiaticO reteta delicioasa de muschi de vita in stil asiatic din: usturoi, ghimbir, coriandru, zahar, chilli, sos de soia, ulei si muschi de vita. Ingrediente: 6 catei usutoir, zdrobiti 2 linguri ghimbir razuit 3 linguri coriandru macinat 1 lingura zahar un praf chilli 2 linguri sos de soia 1 lingura ulei 1,5 muschi de vita…
Read more »

Ruladă cu cremă de ciocolată si fistic

28 December 2011
Ruladă cu cremă de ciocolată si fisticO reteta delicioasa de rulada cu crema de ciocolata si fistic din: oua, zahar, unt topit, zahar vanilat, sare, faina de migdale, faina, ciocolata cu lapte, fistic, galbenusuri, cafea instant, lapte, zahar farin, vanilie, rom natural, unt si bomboane de ciocolata. Ingrediente: pentru aluat:  3 ouă 3 linguri zahăr 2 linguri unt topit un plic…
Read more »

Supă de zarzavat cu crutoane

28 December 2011
Supă de zarzavat cu crutoaneO reteta delicioasa de supa de zarzavat cu crutoane, sfecla, gulie, cartofi, ceapa, telina, ulei, seminte de chimen, frubze de telina, crutoane, sare, piper. Ingrediente: 1 sfeclă 1 gulie 2 cartofi 1 ceapa 1 telină 2 linguri ulei 1 lingură  seminte de chimen 1 leg. frunze de telina 500g crutoane de păine prăjită usturoiată sare…
Read more »

Glogg

28 December 2011
GloggO reteta simpla de glogg din: vin rosu, coaja de portocale, scortisoara, cardamon, cuisoare, migdale, stafide, zahar si cognac. Ingrediente: 1,51 vin roşu 150g coajă rasă de portoca­le 150g scorţişoară măcinată 120 seminţe de cardamon pisat 125 cuişoare zdrobite 50g migdale măcinate 50g stafide 12 cubuleţe zahăr cubic 150ml cognac   Mod de preparare: Puneţi…
Read more »

Ruladă de fasole cu salată

28 December 2011
Ruladă de fasole cu salatăO reteta  delicioasa rulada de fasole alba, cimbru, marar, ardei rosu, ceapa, usturoi, salata verde, boia dulce, foaie de dafin, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 1 kg fasole albă 1 lingurită cimbru uscăt 1 leg.mărar verde 1 ardei roşu 2 cepe 3 căţei de usturoi salata verde 1 linguriţă boia dulce 1 foaie de…
Read more »

Cum se prepara piure de cartofi cu mascarpone (video)

28 December 2011
Cum se prepara piure de cartofi cu mascarpone (video)O reteta video despre cum se prepara piure de cartofi cu mascarpone. Un preparat rapid, gustos si delicios si foarte sanatos. Ingrediente: 4 1/4 pounds russet potatoes salt and pepper to taste cayenne to taste 1 cup butter (2 sticks) 1/2 cup mascarpone cheese 3/4 cup milk 1 egg yolk Cum se prepara piure de…
Read more »

Reteta zilei: Prajitura cu Fanta

28 December 2011
Reteta zilei: Prajitura cu FantaO reteta delicioasa de prajitura cu fanta din: oua, zahar, ulei, faina, praf de copt, branza dulce, zahar, margarina, fanta, budinca de vanilie si zahar. Ingrediente: Blat : 6 oua 6 linginguri zahar 100 ml ulei 6 linguri faina 1/2 praf de copt Crema 1: 1 kg branza dulce 200 gr zahar un pachet margarina…
Read more »

Salată de varză nouă cu nuci

28 December 2011
Salată de varză nouă cu nuciO reteta delicioasa de salata de varza noua, nuci, ulei de masline, otet balsamic, coriandru boabe, sare, piper, boia dulce, boia iute. Ingrediente: 1 varză albă nouă 200g nuci zdrobite măi mare 3 linguri ulei’ de măsline 2 linguri oţet balsamic 1 linguriţă boabe de coriandru sare piper boia dulce boia iute Mod de preparare:…
Read more »

Peste in sos mediteraneean

28 December 2011
Peste in sos mediteraneeanO reteta delicioasa de peste in sos mediteraneean din: peste, rosii coapte, usturoi, ardei gras, vin alb, faina, oregano, patrunjel, sare, piper si ulei. Ingrediente: 1 kg peste cu carne alba (pastrav, salau, stiuca, cega) 1 kg rosii coapte 3-4 catei de usturoi 1 ardei gras rosu 300 ml vin alb 3 linguri cu faina…
Read more »

Prăjitură cu nuci şi mure

28 December 2011
Prăjitură cu nuci şi mureO reteta delicioasa de prajitura cu nuci, zahar pudra, faina, oua, unt, praf de copt, gem de caise, mure. Ingrediente: 100g nuci măcinate 25g zahăr pudră 125g făină 3 oua 100g unt 1 linguriţă praf de copt 3 linguri gem de caise 300g mure Mod de preparare: Topiţi untul într-o cratiţă şi apoi luaţi vasul…
Read more »

Soté de vita cu masline

28 December 2011
Soté de vita cu maslineO reteta delicioasa de sote de vita cu masline din: spata manzat, masline, ardei, rosii, ulei, supa de vita, ceapa, usturoi, sare si faina. Ingrediente: spată mânzat 1 kg măsline 200 g ardei 200 g rosii 800 g ulei 20 ml supă de vită 500 ml ceapă 100 g usturoi 20 g sare după gust…
Read more »

Tuille cu portocale

28 December 2011
Tuille cu portocaleO reteta delicioasa de tuille cu portocale din: unt, zahar pudra, suc de portocale, faina si zahar. Ingrediente: unt 10 g zahar pudra 10 g suc de portocale 10 ml faina 8 g zahar 10 g   Mod de preparare: Se alifiaza untul, adaugam restul de ingrediente pâna se obtine o compozitie omogena de consistenta…
Read more »

Peşte alb cu legume înăbuşite

28 December 2011
Peşte alb cu legume înăbuşiteO reteta simpla si delicioasa de peste alb cu legume inabusite din: peste, ceapa rosie, rosie, ardei gras rosu, vin alb, lamai, patrunjel, ulei de masline, sare, piper si unt. Ingrediente: 500 g peste alb (salau, merluciu, pangasius) 2 cepe rosii 1 rosie 1 ardei gras rosu 1 pahar cu vin alb 2 lamai 1…
Read more »

Cosulet de ceapa verde

28 December 2011
Cosulet de ceapa verdeO reteta delicioasa de cosulet de ceapa verde din: piept de pui, cartof, morcovi, patrunjel, castraveti murati, ou, mustar, zeama de lamaie, ulei, sare, piper, paine, ceapa verde si sticksuri. Ingrediente: 1/2 piept de pui 1 cartof 2 morcovi 1 radacina de patrunjel 2-3 castraveti murati 1 ou 2 lingurite cu mustar 1 lingurita cu…
Read more »

Deserturi delicioase pentru Revelion

28 December 2011
Deserturi delicioase pentru RevelionPentru ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de Deserturi delicioase pentru Revelion pe care le puteti incerca pentru a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste minunate Deserturi delicioase pentru Revelion. Crema la pahare cu frisca   Ingrediente: 3 căni cu lapte…
Read more »

Reteta zilei: Cotlete in vin rosu

28 December 2011
Reteta zilei: Cotlete in vin rosuO reteta delicioasa de cotlete in vin rosu din: cotlete cu os, praz, usturoi, morcov, vin rosu, foid e dafin, susan, cimbrisor, sare si piper. Ingrediente: 4 cotlete cu os 1 fir de praz 1 capatana de usturoi 2 cani cu vin rosu 1 morcov 2 foi de dafin 2 lingurite cu susan 2-3 crengute…
Read more »

Crap cu sos aromat

28 December 2011
Crap cu sos aromatO reteta delicioasa de crap cu sos aromat din: crap, ceapa, sos de rosii, usturoi, ghimbir, ardei iute, praf de curry, turmeric si ulei. Ingrediente: 1 kg crap 1 ceapa 4-5 linguri cu sos de rosii 3-4 catei de usturoi 2 cm radacina de ghimbir 1 ardei iute 1/2 lingurita cu praf de curry 1/2…
Read more »

Cozonac de casă

28 December 2011
Cozonac de casăO reteta delicioasa de cozonac de casa din: oua, drojdie, faina, lapte, unt, sare, ulei de floarea soarelui, zahar vanilat, coaja de lamaie, zahar, nuca, coaja de portocala, esenta de rom, cacao, stafide, coniac, ou, zahar, ciocolata alba si portocale confiate. Ingrediente: pentru aluat: 6 ouă 60 g drojdie proaspătă un kg făină 250 ml…
Read more »

Tarta tatin

28 December 2011
Tarta tatinO reteta delicioasa de tarta tatin din: foietaj, zahar, scortisoara si mere. Ingrediente: foietaj 600 g zahar 350 g scortisoara pudra 1 g mere verzi 1000 g   Mod de preparare: Se întinde foietajul în strat de 1 cm si se lasa la rece. Merele se spala, se curat…a de coaja si se taie în…
Read more »

Sote de vita cu muguri de fasole

28 December 2011
Sote de vita cu muguri de fasoleO reteta delicioasa de sote de vita cu muguri de fasole din: carne de vita, ceapa, usturoi, morcovi, broccoli, ciuperci, ardei gras, muguri de fasole, ulei de masline, piper, praf de usturoi, sos tabasco, scortisoara, supa de vita si sare. Ingrediente: carne de vită tăiată julienne 800 g ceapă tocată mărunt 50 g usturoi tocat…
Read more »

Lapte cu miere si nuci

28 December 2011
Lapte cu miere si nuciO reteta simpla si delicioasa de lapte cu miere si nuci din: lapte, miere, nuci, scortisoara, nucsoara, galbenusuri si rom. Ingrediente: 1 litru lapte proaspat 4 linguri miere de albine 4 linguri nuci macinate 2 lingurite scortisoara macinata 1/2 lingurita nucsoara rasa 2 galbenusuri proaspete 50 ml rom   Mod de preparare: Amestecaţi in­gredientele bine…

Sfecle umplute

28 December 2011
Sfecle umpluteO reteta simpla si delicioasa de sfecle umplute din: sfecle, ceapa, nuci, otet de mere, seminte de chimen, miere, ulei de masline, cuscus, sare, piper, hrean si dafin. Ingrediente: 3 sfecle mijlocii 4 cepe mari 100 g nuci macinate mai mare 3 linguri otet de mere sau zeama de lamaie 1 lingurita seminte de chimen…
Read more »

Vin fiert cu portocale

28 December 2011
Vin fiert cu portocaleO reteta simpla de vin fiert cu portocale din: vin rosu, portocale, cuisoare, cardamon, stafide si scortisoara. Ingrediente: 1 litru vin roşu 1 portocală 5 cuişoare 1 cardamon 20 stafide 1/2 linguriţă scorţişoară sau 1 baton întreg de 5 cm lun­gime   Mod de preparare: Spălaţi o portocală şi înfigeţi în ea din loc în…
Read more »

Andive la cuptor

28 December 2011
Andive la cuptorO reteta simpla si delicioasa de andive la cuptor din: andive, paine, mozzarella, telemea, usturoi, ierburi aromate, lamaie, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 4 andive 4 felii de paine 4 felii de mozzarella 4 bucati de telemea (bastonase) 2 catei de usturoi 1 lingurita ierburi aromate – marar, patrunjel, tarhon, etc. 1 lamaie…
Read more »

Retete delicioase pentru masa de Revelion

28 December 2011
Retete delicioase pentru masa de RevelionPentru ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de Retete delicioase pentru masa de Revelion pe care le puteti incerca pentru a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste minunate Retete delicioase pentru masa de Revelion.   Salată de linte cu dovleac O…
Read more »

Carpaccio cu sfeclă roşie

28 December 2011
Carpaccio cu sfeclă roşieO reteta delicioasa de carpaccio cu sfecla rosie din: carpaccio de vita afumat, sfecla rosie, varza creata, smantana, usturoi, otet de vin, lamaie, sare, piper, patrunjel si mustar dulce. Ingrediente: 200 g carpaccio de vită afumat 4 sfecle roşii două mere 500 g varză creaţă 200 ml smântână 5 căţei de usturoi 50 ml oţet…
Read more »

Varza rosie cu portocale si nuci

28 December 2011
Varza rosie cu portocale si nuciO reteta delicioasa de varza rosie cu portocale si nuci din: varza rosie, portocale, nuci, cuisoare, boabe de ienupar, ulei de masline, vin rosu, sare si piper alb. Ingrediente: 1 varza rosie mai mare 2 portocale 150 g nuci pisate mai mare 2 cuisoare 1 lingurita cu boabe de ienupar 150 ml ulei de masline…
Read more »

Retete de sarbatoare: Peste umplut

28 December 2011
Retete de sarbatoare: Peste umplutO reteta delicioasa de peste umplut din: macrou, spanac, ceapa verde, usturoi, lamaie, malai, sare, piper si ulei. Ingrediente: 4 bucati de macrou 500 g spanac 1 legatura de ceapa verde 3-4 catei de usturoi 1 lamaie 3 linguri cu malai sare piper ulei   Mod de preparare: Curăţă peştele şi stropeşte-l cu zeamă de…
Read more »

File de porc cu varza rosie

28 December 2011
File de porc cu varza rosieO reteta delicioasa de file de porc cu varza rosie din: muschi file, cuisoare, varza rosie, prune, ulei de masline, sare, piper si ienupar. Ingrediente: 4 felii de muschi file 12 cuisoare 1/2 varza rosie 8 prune uscate inmuiate in cognac 3 linguri ulei de masline sare piper ienupar   Mod de preparare: Infingeti cate…
Read more »

Retete cu carne de vita pentru Revelion

27 December 2011
Retete cu carne de vita pentru RevelionPentru ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de Retete cu carne de vita pentru Revelion pe care le puteti incerca pentru a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste minunate Retete cu carne de vita pentru Revelion. Soté de vita O reteta…
Read more »

Tort de inghetata

27 December 2011
Tort de inghetataO reteta delicioasa de tort de inghetata din: frisca lichida, zahar, oua, zahar pudra, unt, faina, oua, sare, fructe de padure si gelatina. Ingrediente: 400 ml frisca lichida 4 linguri cu zahar 4 oua pentru blat: 100 g zahar pudra 100 g unt 50 g faina 2 oua sare pentru jeleu: 200 g fructe de…
Read more »

10 Cocktailuri pentru Revelion

27 December 2011
10 Cocktailuri pentru RevelionPentru ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de 10 Cocktailuri pentru Revelion pe care le puteti incerca pentru a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste minunate 10 Cocktailuri pentru Revelion. Sangrita O reteta de sangrita din: suc de rosii, zeama de…
Read more »

File de peşte cu sos de portocale şi capere

27 December 2011
File de peşte cu sos de portocale şi capereO reteta simpla si delicioasa de file de peste cu sos de portocale si capere din: pangasius, zeama de la o portocala, portocala, unt, capere, smanana, vin alb, sare si piper. Ingrediente: 500 g pangasius (2-3 fileuri) zeama de la o portocala 1 portocala pentru decor 50 g unt 125 g smantana 1 borcan cu…
Read more »

Muşchi de viţel cu sos de portocale

27 December 2011
Muşchi de viţel cu sos de portocaleO reteta delicioasa de muschi de vitel cu sos de portocale din: muschi de vitel, portocale, unt, ulei de masline, piper, patrunjel, zahar brun, vin si coaja de portocale. Ingrediente: un kg şi jumătate muşchi de viţel 4 portocale mari 100 g unt sărat 4 linguriţe ulei de măsline piper negru măcinat o legătură pătrunjel…
Read more »

Peşte în crustă pe pat de salată

27 December 2011
Peşte în crustă pe pat de salatăO reteta delicioasa de peste in crusta pe pat de salata din: file de salau, lamai, sare grunjoasa, piper, cimbru, usturoi, ulei de masline, unt, faina, otet de mere, iaurt, sare, salata verde, ciuperci, otet balsamic si ulei de masline. Ingrediente: un kg file de şalău 2 lămâi sare grunjoasă piper negru boabe şi măcinat…
Read more »

Pui cu unt la tavă

27 December 2011
Pui cu unt la tavăO reteta simpla si delicioasa de pui cu unt la tava din: pui, sare grunjoasa, unt, rozmarin verde, usturoi, piper, fasole verde, rucola, zeama de lamaie, zeama de portocala, ulei de masline, miere, fructe si pesmet. Ingrediente: 1 pui mare sare grunjoasa 150 g unt rozmarin verde o capatana de usturoi piper negru macinat fasole…
Read more »

Cuburi cu vişine şi cremă stracciatella

27 December 2011
Cuburi cu vişine şi cremă stracciatellaO reteta delicioasa de cuburi cu visine si crema stracciatella din: oua, zahar, zahar vanilat, sare, faina, cacao, amidon, visine, lapte, praf de bucinda de vanilie, frisca, ciocolata si visinata. Ingrediente: blat:  6 ouă 180 g zahăr 1 plic zahăr vanilat 1 praf sare 80 g făină 2 linguri cacao 70 g amidon în plus: …
Read more »

Sarmale munteneşti

27 December 2011
Sarmale munteneştiO reteta delicioasa de sarmale muntenesti din: carne de porc, marar, ou, sare, piper, foi de dafin, ceapa, orez, ulei de masline, varza murata, piure de rosii si slanina afumata. Ingrediente: un kg carne de porc, de preferat pulpă cu puţină grăsime o legătură mărar proaspăt o măciulie mărar uscat un ou sare piper negru…
Read more »

Creme brulle cu coacaze rosii

27 December 2011
Creme brulle cu coacaze rosiiO reteta delicioasa de creme brulle cu coacaze rosii din: zahar, zahar brun, galbenus de ou, baton de vanilie, smantana, lapte, coacaze rosii si menta. Ingrediente: zahar 250 g zahar brun 100 g galbenus de ou (10 buc.) 200 g baton de vanilie 1 buc smântâna lichida 500 ml lapte 500 ml coacaze rosii 250…
Read more »

D-ale porcului cu mămăligă

27 December 2011
D-ale porcului cu mămăligăO reteta delicioasa din carne de porc cu mamaliga din: carnati, jumari, muschiulet afumat, rozmarin, sare, piper, usturoi, malai, apa si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: 2 cârnaţi bine afumaţi şi condimentaţi 8-10 jumări un muşchiuleţ afumat o crenguţă rozmarin sare piper negru măcinat un căţel usturoi 300 g mălai un l apă 2 linguri…
Read more »

Supă cu crevete

27 December 2011
Supă cu creveteO reteta delicioasa de supa cu crevete din: crevete, broccoli, varza creata, conopida, orez, rosie, lamaie, ulei de masline, ceapa, morcovi, usturoi, frunza de dafin, sare si piper. Ingrediente: ocoroană de crevete decorticate 500 g broccoli 500 g varză creaţă o co­nopidă 80 g orez o roşie o lămâie 50 ml ulei de măsline o…
Read more »

Cotlet de porc la tavă cu sos de rodie

27 December 2011
Cotlet de porc la tavă cu sos de rodieO reteta delicioasa de cotlet de porc la tava cu sos de rodie din: cotlet de porc, sunca afumata, usturoi, sare grunjoasa, ulei de floarea soarelui, piper, pesmet alb, unt, vin alb demisec, zahar brun si rodie. Ingrediente: un kg cotlet de porc 150 g şuncă afumată o căpăţână usturoi sare grunjoasă 2-3 linguri ulei…
Read more »

Tarta cu piersici si migdale

27 December 2011
Tarta cu piersici si migdaleO reteta delicioasa de tarta cu piersici si migdale din: faina, oua, zahar, zahar pudra, migdale, piersici, pudra de migdale, unt si lapte. Ingrediente: faina 300 g oua 5 bucati zahar 100 g zahar pudra 50 g migdale felii 25 g piersici proaspete 1200 g pudra de migdale 125 g unt 225 g lapte 500…
Read more »

Tartă cu roşii uscate si leurdă

27 December 2011
Tartă cu roşii uscate si leurdăO reteta simpla si delicioasa de tarta cu rosii uscate si leurda din: faina, praf de copt, oua, lapte batut, ulei de masline, cascaval, branza telemea, rosii uscate, seminte de dovleac, leurda, sare si piper. Ingrediente: 160 g făină un pliculeţ praf de copt 3 ouă 100 ml lapte bătut o lingură de ulei de…
Read more »

Plăcintă cu brânză si nuci

27 December 2011
Plăcintă cu brânză si nuciO reteta delicioasa de placinta cu branza si nuci din: apa, ulei de floarea soarelui, zahar tos, oua, praf de copt, lamaie, faina, branza de vaci dulce, miez de nuca, branza telemea, gris, zahar vanilinat, sare si gem de pere. Ingrediente: 200 ml apă 200 ml ulei de floarea-soarelui 380 g zahăr tos 3 ouă…
Read more »

Cocktailuri pentru Revelion

27 December 2011
Cocktailuri pentru RevelionPentru ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de Cocktailuri pentru Revelion pe care le puteti incerca pentru a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste minunate Cocktailuri pentru Revelion. Cocktail Green Island O reteta simpla de Cocktail Green Island din: lichior de…
Read more »

Trufe rafinate în sos de portocale

27 December 2011
Trufe rafinate în sos de portocaleO reteta delicioasa de trufe rafinate in sos de portocale din: ciocolata menaj, ciocolata cu lapte, galbenus, pricomigdale, smantana dulce, zahar, gelatina, gemd e portocale, lichior de portocale si migdale. Ingrediente: pentru trufe: 150 g ciocolată menaj 150 g ciocolată cu lapte 1 gălbenuş 100 g pricomigdale 400 ml smântână dulce 35 g zahăr 10…
Read more »

Cum se prepara Friptura de Curcan (video)

27 December 2011
Cum se prepara Friptura de Curcan (video)O reteta video despre cum se prepara friptura de curcan. Un preparat delicios si rapid, gustos si sanatos. Ingrediente: 12-24 pound turkey seasoning salt: salt, black pepper, and cayenne 3 tbsp butter 4 springs of rosemary 1/2 bunch sage leaves 1 onion 1 carrot 1 celery rib Cum se prepara Friptura de Curcan
Read more »

Deserturi pentru Revelion

27 December 2011
Deserturi pentru RevelionPentru ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de Deserturi pentru Revelion pe care le puteti incerca pentru a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste minunate Deserturi pentru Revelion. Tort cu ananas şi vişine O reteta gustoasa de tort cu ananas si…
Read more »

Gaina umpluta cu carne de porc

27 December 2011
Gaina umpluta cu carne de porcO reteta simpla si delicioasa de gaina umpluta cu carne de porc din: gaina, ceapa, carne tocata de porc, bacon, maruntaie de gaina, galbenusuri, unt, sare, piper, nucsoara, paprica, coniac, zeama de carne, unt si patrunjel. Ingrediente:  1 gaina mare 2 cepe 200 g carne tocata de porc 75 g bacon maruntaiele de la gaina…
Read more »

Soté de vita

27 December 2011
Soté de vitaO reteta simpla de sote de vita din: carne de vita, vin rosu, morcov, ceapa rosie, ulei de floarea soarelui, concentrat de vita, cimbru, foi de dafin, telina, pasta de tomate, ciuperci, bacon, toast si sare. Ingrediente: carne de vită 720 g vin rosu 200 ml morcov 60 g ceapă rosie 50 g ulei de…
Read more »

Retete gustoase: Calamari umpluti

27 December 2011
Retete gustoase: Calamari umplutiO reteta delicioasa de calamari umpluti din: calamari, somon, orez, morcovi, ceapa, vin alb, usturoi, lamaie, oregano, foaie de dafin, sare, piper si ulei. Ingrediente:  3 calamari mari 100 g somon afumat 100 g orez 1-2 morcovi 1 ceapa mare 100 ml vin alb 2-3 catei de usturoi 1/2 lamaie oregano 1 foaie de dafin…
Read more »

Cocktail de Campari cu zmeura

27 December 2011
Cocktail de Campari cu zmeuraO reteta simpla de Cocktail de Campari cu zmeura din: zmeura, campari, inghetata de vanilie, vin spumant si fire de menta. Ingrediente: 250 g zmeura 6 cl Campari 500 ml de inghetata de vanilie vin spumant sec 4 fire de menta   Mod de preparare: Spalam si lasam sa se scurga de apa zmeura proaspata;…
Read more »

Sos de pâine şi smântână

27 December 2011
Sos de pâine şi smântânăPune la foc 500 ml lapte integral, 1 ceapă tăiată în două, în care infigi 8 cuiţoare si 1 foaie de dafin. Incâlzeste bine, acoperă si lasă la infuzat 30 de minute. Strecoară si pune din nou pe foc cu 150 g pesmet proaspăt din focaccia cu ulei de măsline. Reîncălzeşte, amestecând 3-4 minute, până…

Turnedou de vită

27 December 2011
Turnedou de vităO reteta delicioasa de turnedou de vita din: muschi de vita, bacon, ciuperci, unt, smantana, ceapa, vin alb, patrunjel, sare si piper boabe. Ingrediente: 800 g muschi de vita 12 felii de bacon 800 g ciuperci proaspete 80 g unt 100 g smantana 1 ceapa mica 2 pahare cu vin alb 1 legatura de patrunjel…
Read more »

Tort cu ananas şi vişine

27 December 2011
Tort cu ananas şi vişineO reteta gustoasa de tort cu ananas si visine din: oua, zahar, faina, cacao, esenta de rom, ulei, zahar, compot de ananas, iaurt, gelatina, intaritor, frisca si visine. Ingrediente: pentru blat:  6 ouă 6 linguri zahăr 6 linguri făină 1 lingură cacao 1/2 fiolă esenţă de rom sau vanilie 1 lingură ulei pentru formă pentru…
Read more »

Muchi de porc umplut

27 December 2011
Muchi de porc umplutO reteta delicioasa de muschi de porc umplut din: muschi de porc, usturoi, ceapa, vin alb sec, ardei grasi, spanac, branza feta, bacon, foi de dafin, sare, piper, ulei de masline, cimbrisor si rucola. Ingrediente: 1 lg muschi de porc 1 capatana de usturoi 2 cepe 150 ml vin alb sec 2 ardei grasi colorati…
Read more »

Retete delicioase: Frigarui asortate

27 December 2011
Retete delicioase: Frigarui asortateO reteta delicioasa de frigarui asortate din: carne de porc, carne de vita, carne de pui, slanina afumata, ardei grasi, rosii, ciuperci, ceapa, sare, boia, piper, ulei de masline si vin alb. Ingrediente:  500 g carne de porc 500 g carne de vita 500 g carne de pui 200 g slanina afumata sau kaizer 4…
Read more »

Fricandou de mânzat la cuptor cu sos de ciuperci

27 December 2011
Fricandou de mânzat la cuptor cu sos de ciuperciO reteta delicioasa de Fricandou de mânzat la cuptor cu sos de ciuperci din: fricandou de manzat, ciuperci, vin alb, supa de vita, smantana, faina, slanina, sare, piper, cimbru si usturoi. Ingrediente: fricandou de mânzat 900g ciuperci 300g ceapa 120g vin alb 200 ml supa de vita 200ml smântană lichidă 100ml făină 20g slănină sare,…
Read more »

Supa delicioasa de scoici

27 December 2011
Supa delicioasa de scoiciO reteta gustoasa de supa delicioasa de scoici din: scoici, creveti, morcovi, patrunjel, telina, ceapa, rosii, unt, galbenus, smantana, busuioc, ulei, sare si piper. Ingrediente: 300 g scoici 200 g creveti 2 morcovi 1 radacina de patrunjel 1 telina mica 1 pastarnac 1 ceapa mare 500 g rosii 2 linguri cu unt 1 galbenus 100…
Read more »

Frigarui de peste

27 December 2011
Frigarui de pesteO reteta delicioasa de frigarui de peste din: fileuri de cod sau merluciu, sos de soia, zeama de lamaie, praz, piper, ceapa rosie, ardei capia, ardei iute, patrunjel, marar si lamaie. Ingrediente:  3 fileuri de cod sau merluciu 1-2 linguri cu sos de soia 1-2 linguri cu zeama de lamaie 1 praz piper in patru…
Read more »

Tort cu crema de zmeura si lamaie

27 December 2011
Tort cu crema de zmeura si lamaieO reteta gustoasa de tort cu crema de zmeura si lamaie din: oua, zahar, sare, zahar vanilat, faina, praf de copt, amidon, unt, zmeura, foi de gelatina, frisca, suc si coaja de lamaie, vanilie si branza de vaci. Ingrediente: blat de pandişpan: 4 ouă 120 g zahăr 1 praf sare 1 plic zahăr vanilat 100…
Read more »

Cocktail Latin Lover

27 December 2011
Cocktail Latin LoverO reteta simpla de Cocktail Latin Lover din: tequila, rachiu, sirop de ananas, sirop de zahar, zeama de lamaie si lamaie. Ingrediente: 2 cl tequila 2 cl rachiu de trestie de zahar 1 cl sirop de zahar 2 cl sirop de ananas 1 cl zeama de lamaie o felie de lamaie   Mod de preparare:…
Read more »

Terină cu sos de muştar

27 December 2011
Terină cu sos de muştarO reteta delicioasa de terina cu sos de mustar din: carne de porc, carne de vita, ficat de pui, oua, ceapa, usturoi, mustar, vin alb sec, smantana, mustar cu boabe, ananas, alune, sare, piper si cimbru. Ingrediente: 250 g carne de porc 250 g carne de vită 250 g ficat de pui 3 ouă o…
Read more »

Umplutura de castane

27 December 2011
Umplutura de castaneMarunţeţte 1 ceapă si 2 codiţe de ţelină ai soteza-le în 50 g unt, până când se înmoaie. Adaugă 3 linguri coniac si lasă vasul deoparte. Marunţeste 200 g pâine integrală, 1 lingură cimbru si 1 lingură salvie. Adaugă 200 g castane (poţi înlocui cu cartofi fierţi). Adaugă amestecul în vasul cu ceapă si presară…
Read more »

Reteta zilei: Cosulete aperitiv

27 December 2011
Reteta zilei: Cosulete aperitivO reteta delicioasa de cosulete aperitiv din: aluat, ficat de pui, masline, ciuperci, ceapa, ardei, patrunjel, oua, sare si piper. Ingrediente: un pachet aluat pentru foietaj 500 gr ficat de pui fiert 200 gr masline feliate 300 gr ciuperci 2 cepe 1 ardei 1 legatura patrunjel 2 oua sare piper Mod de preparare: Ciupercile, ceapa…
Read more »

Cum se prepara Spaghete cu sunca afumata si nuci (video)

26 December 2011
Cum se prepara Spaghete cu sunca afumata si nuci (video)O reteta video despre cum se prepara Spaghete cu sunca afumata si nuci. Un preparat deosebit de delicios si gustos, rapid si sanatos. Ingrediente: 14 oz package dry spaghetti 2 tbsp olive oil 4 oz thinly slice smoked ham 3-4 cloves garlic, thinly sliced red chili flakes to taste 1 1/2 to 2 cups chicken…
Read more »

Clatite cu crema de creveti

26 December 2011
Clatite cu crema de crevetiO reteta delicioasa de clatite cu crema de creveti din: oua, ulei, faina, lapte, cimbru, sare, creveti decorticati, crema de branza, smantana, mascarpone, iaurt, ceapa verde, parmezan, unt, usturoi, marar, sare si piper. Ingrediente: pentru clatite: 3 oua 2 linguri cu ulei 1 cana cu faina 1 cescuta cu lapte cimbru sare ulei pentru umplutura:…
Read more »

Coaste de vita cu sos

26 December 2011
Coaste de vita cu sosO reteta delicioasa de coaste de vita cu sos din: coaste de manzat, ketchup, otet de mere, suc de mere, zahar brun, sos warchestaire, usturoi, ceapa, sos tabasco, nucsoara, chilli, chimen, sare, sos de soia si supa de legume. Ingrediente: coaste de mânzat 1200 g ketchup 250 ml otet de mere 10 ml suc de…
Read more »

Peşte cu sos picant

26 December 2011
Peşte cu sos picantO reteta delicioasa de peste cu sos picant din: peste, ulei, faina, rosii, usturoi, sos de tomate, vin alb, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: un kg de peşte 125 g ulei 75 g făină 500 g roşii 25 g usturoi 30 g sos de tomate 100 ml de vin alb o legătură de pătrunjel piper…
Read more »

Cotlete de berbecut si cuscus cu stafide

26 December 2011
Cotlete de berbecut si cuscus cu stafideO reteta delicioasa de cotlete de berbecut si cuscus cu stafide din: cotlete de berbecut, vin rosu, cimbru, ceapa, usturoi, sare, piper, cuscus, supa de pui, stafide, unt, nucsoara si scortisoara. Ingrediente: 4 cotlete mari de berbecut 200 ml vin rosu sec 1 lingurita cu cimbru uscat 2 cepe 2 catei de usturoi sare piper…
Read more »

Retete pentru masa de Revelion

26 December 2011
Retete pentru masa de RevelionPentru ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de Retete pentru masa de Revelion pe care le puteti incerca pentru a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste minunate Retete pentru masa de Revelion. Sulfeu de ciocolata cu rom O reteta delicioasa de…
Read more »

Sulfeu de ciocolata cu rom

26 December 2011
Sulfeu de ciocolata cu romO reteta delicioasa de sulfeu de ciocolata cu rom din: lapte, unt, faina, zahar, ciocolata menaj, oua, rom si unt. Ingrediente: pentru sufleu: 300 ml lapte 50 g unt 60 g faină albă 100 g zahăr 70 g ciocolată menaj 4 ouă 30 g rom pentru forme: 30 g zahăr 50 g unt   Mod…
Read more »

Paste cu sprot

26 December 2011
Paste cu sprotO reteta delicioasa de paste cu sardine din: paste, sprot, fasole fava, capere murate, seminte de susan, praz, ardei capia, smantana, ulei de masline, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 300 g paste penne colorate o cutie şprot în ulei o conservă fasole fava două linguri de capere murate doua linguri de seminţe de susan un…
Read more »

Mille feuille cu capsuni

26 December 2011
Mille feuille cu capsuniO reteta delicioasa de mille feuille cu capsuni din: suc de portocale, suc de lamaie, zahar, faina, unt, amidon, suc de lamaie verde, ou si capsuni. Ingrediente: tuille de portocale: suc de portocale 100 ml suc de lamâie 25 m zahar 250 g faina 75 g unt 125 g ingrediente crema de citrice: suc de…
Read more »

Supă cu legume

26 December 2011
Supă cu legumeO reteta delicioasa si simpla de supa cu legume din: ceapa rosie, ceapa alba, patrunjel, morcov, oua, gris, ulei de floarea soarelui, bicarbnat de sodiu, sare, piper, ardei iute, marar si patrunjel. Ingrediente: o ceapă roşie o ceapă albă o rădăcină de pătrunjel un morcov două ouă 150 g griş 50 ml ulei de floarea-soarelui…
Read more »

Cocktail Tampico

26 December 2011
Cocktail TampicoO reteta simpla de Cocktail Tampico din: tequila, sirop de ananas, angostura, sifon si ananas. Ingrediente: 6 cl tequila 2 cl sirop de ananas 1 strop de Angostura amaruie sifon bucati de ananas   Mod de preparare: Mixam bine tequila, siropul si Angostura cu gheata in shaker, apoi turnam bautura in paharul pentru bauturi lungi,…
Read more »

Orez cu mazăre şi carne de porc

26 December 2011
Orez cu mazăre şi carne de porcO reteta delicioasa de orez cu mazare si carne de porc din: orez, carne de porc, rosii, pasta de tomate, ardei grasi, ceapa, mazare, ulei de floarea soarelui, morcov, sare, piper si ardei capia. Ingrediente: 150 g orez 600 g carne de porc 4 roşii o lingură de pastă de tomate doi ardei graşi două…
Read more »

Reteta zilei: Tort cu dulceata de gutui si frisca

26 December 2011
Reteta zilei: Tort cu dulceata de gutui si friscaO reteta delicioasa de tort cu dulceata de gutui si frisca din: oua, zahar, faina, esenta de portocale, dulceata de gutui, budinca de vanilie, frisca, portocale si kiwi. Ingrediente: blat: 10 oua 10linguri zahar 10linguri faina esenta de portocale umplutura: 300gr dulceata de gutui 1 pachet budinca vanilie 500 ml frisca 2 portocale kiwi pentru…
Read more »

Retete de Craciun – Jamie Oliver (video)

25 December 2011

Reteta zilei: Sarmale

25 December 2011
Reteta zilei: SarmaleO reteta delicioasa de sarmale din: varza murata, carne de porc tocata, ceapa, orez, sare, piper si bulion. Ingrediente:  5 verze murate 3.5 kg carne porc tocata 2 cepe 1 cana orez sare piper bulion     Mod de preparare: Se desface varza foaie cu foaie si se lasa in apa la desarat. Intre timp…
Read more »

Friptura de vita in sos de vin

24 December 2011
Friptura de vita in sos de vinO reteta delicioasa de friptura de vita in sos de vin din: ceapa, telina, morcov, cimbu, vin rosu, otet, boabe de piper, foi de dafin, file de vitel, ulei, paine de secara, ceapa, slaninuta, unt, vin rosu, supa de vita, ienibahar, cuisoare, stafide si sare. Ingrediente: 1 ceapă 100 g ţelină 1 morcov 1 linguriţă…
Read more »

Mousse de lamaie verde

24 December 2011
Mousse de lamaie verdeO reteta delicioasa de Mousse de lamaie verde din: suc de lamaie verde, lamaie, verde, ciocolata alba, vodca, foaie de blat, jeleu, colorant, gelatina, albus de ou, zahar, fructe de padure si frisca. Ingrediente: suc de lamaie verde 155 ml lamaie verde (coaja) 60 g ciocolata alba 70 g vodca sau limoncello 5 ml foaie…
Read more »

Terina de porc taraneasca

24 December 2011
Terina de porc taraneascaO reteta delicioasa de terina de porc taraneasca din: carne de porc, ficat de porc, grasime de porc, patrunjel, usturoi, ceapa alba, cognac, oua, sare si piper. Ingrediente: carne de porc 700g ficat de porc 150 g grasime de porc 100 g patrunjel tocat 10 g usturoi tocat 2 g ceapa alba tocata 60 g…
Read more »

Cum se prepara placinta cu ciocolata si nuci pecan (video)

24 December 2011
Cum se prepara placinta cu ciocolata si nuci pecan (video)O reteta video despre cum se prepara placinta cu ciocolata si nuci pecan. Un preparat rapid, gustos, sanatos si delicios. Ingrediente: 1 9-inch pie shell 2 eggs 1 cup light brown sugar 1/4 cup white sugar 1/2 cup butter 1 tablespoon all-purpose flour (I didn’t add in this recipe, but suggest you do. Add with…
Read more »

Retete cu peste pentru Craciun

24 December 2011
Retete cu peste pentru CraciunPentru ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de Retete cu peste pentru Craciun pe care le puteti incerca pentru a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste minunate Retete cu peste pentru Craciun. Pastrav umplut cu ciuperci O reteta delicioasa de pastrav…
Read more »

Pui cu sfeclă, mere şi ceapă

24 December 2011
Pui cu sfeclă, mere şi ceapăO reteta delicioasa de pui cu sfecla, mere si ceapa din: piept de pui, sfecla, mere, ceapa, migdale, stafide, seminte de chimen, unt, sare si piper. Ingrediente: 2 bucati piept de pui 4 sfecle mici 4 mere 4 cepe 4 linguri migdale 4 linguri stafide 1 lingurita seminte de chimen 4 linguri unt sare piper…

Macrou cu sos de muştar

24 December 2011
Macrou cu sos de muştarO reteta delicioasa de macrou cu sos de mustar din: macrou, mustar cu boabe, praz, usturoi, cartofi, miere, ulei de floarea soarelui, sare si piper. Ingrediente: 4 bucăţi de macrou 4 linguri de muştar cu boabe un fir de praz o căpăţână de usturoi 4 cartofi o lingură de miere ulei de floarea soarelui sare…
Read more »

Biscuiţi cu cremă de ciocolată şi cafea

24 December 2011
Biscuiţi cu cremă de ciocolată şi cafeaO reteta delicioasa de biscuiti cu crema de ciocolata si cafea din: ciocolata menaj, smantana, unt, cafea, faina, unt, zahar pudra, oua, lamaie si zahar vanilat. Ingerdiente: pentru cremă: 200 g ciocolată menaj 200 ml smântână dulce 60 g unt 1 ceşcuţă cu cafea pentru aluat: 400 g faină albă 300 g unt 150 g…
Read more »

Cotlet de porc cu sos de merisoare

24 December 2011
Cotlet de porc cu sos de merisoareO reteta delicioasa de cotlet de porc cu sos de merisoare din: cotlet de porc, coriandru, chimen, ulei de masline, ardei iute, pasta de rosii, usturoi, zahar, otet, vin, boabe de piper,portocala, ghimbir si merisoare. Ingrediente: 1,5 kg cotlet de porc 1 lingurita de coriandru 1/2 lingurita de chimen ulei de masline 2 ardei iuti…
Read more »

Friptură crocantă în crustă pane

24 December 2011
Friptură crocantă în crustă paneO reteta delicioasa de friptura crocanta in crusta pane din: friptura de vitel, sare, piper, oua, ulei, pesmet si faina. Ingrediente: 1 kg friptura de vitel sare piper 5 oua circa 100 ml ulei 300 g pesmet 150 g faina   Mod de preparare: Se încinge cuptorul la 140°C. Se spală carnea, se şterge, se…
Read more »

Piept de rata cu sos de coacaze

24 December 2011
Piept de rata cu sos de coacazeO reteta de piept de rata cu sos de coacaze din: piept de rata, unt, otet balsamic, vin rosu, coniac, miere, sare si piper. Ingrediente: 2 piepti de rata 2 linguri cu unt 100 ml otet balsamic 200 ml vin rosu 50 g coniac 60 ml siropd e coacaze 1 lingura miere sare piper Mod…
Read more »

Roastbeef în crustă

24 December 2011
Roastbeef în crustăO reteta delicioasa de Roastbeef în crustă din: oua, galbenus, unt, fulgi de cartofi, patrunjel, sare, piper, muschi de vita, ulei, pastarnac, morcovi, vin rosu, supa de vita, smantana si sos de soia. Ingrediente: 2 oua 1 galbenus 250 g unt moale 250 g fulgi de cartofi 1/2 legatura patrunjel tocat sare piper 2 kg…
Read more »

Spata de porc la cuptor cu sos de piper

24 December 2011
Spata de porc la cuptor cu sos de piperO reteta delicioasa de spata de porc la cuptor cu sos de piper din: spata, sare, piper, unt, ceapa, smantana, fond de vita, piper verde murat si sare. Ingrediente: spata întreaga 900 g sare si piper dupa gust unt 60 g ceapa 30 g smântâna lichida 80 ml fond de vita 60 ml cognac 20…
Read more »

Reteta zilei: Piftie

24 December 2011
Reteta zilei: PiftieO reteta delicioasa de piftie din: picioare porc, rasol porc, carne de porc, usturoi si sare. Ingrediente: 3 picioare porc 1 rasol porc 1 bucata de carne porc potrivita 3 capatani usturoi sare     Mod de preparare: Se spala foarte bine picioarele de porc, se indeparteaza resturile de par de pe sorici, se cresteaza…
Read more »

Dulciuri tradiţionale de Crăciun cu ciocolata

24 December 2011
Dulciuri tradiţionale de Crăciun cu ciocolataO reteta delicioasa de dulciuri traditionale de craciun cu ciocolata din: faina, oua lichior de anason, zahar, unt, ulei de floarea soarelui, naut, ciocolata menaj. fructe confiate si zahar pudra. Ingrediente: 250 g faină albă 3 ouă 1 păhărel lichior de anason 1 lingură de zahăr 15 g unt sare 1 l ulei de floarea-soarelui…
Read more »

Prăjitură Lamington

23 December 2011
Prăjitură LamingtonO reteta delicioasa de prajitura lamington din: zahar pudra cu aroma de vanilie, zahar tos, cacao neagra, faina, amidon, lapte, oua, unt, fulgi de nuca de cocos si ciocolata menaj. Ingrediente: 500 g zahăr pudră cu aromă de vanilie 125 g zahăr tos 75 g cacao neagră 125 g faină cu agent de creştere 60…
Read more »

Muschi de porc aromat

23 December 2011
Muschi de porc aromatO reteta delicioasa de muschi de porc aromat din: muschi de porc, usturoi, salvie, patrunjel, sare, piper, cimbru uscat si ulei. Ingrediente: 750 g muschi de porc 2 catei de usturoi 1 lingurita cu salvie tocata marunt cateva frunze de salvie intregi pentru ornat 3 lingurite cu patrunjel tocat marunt sare piper cimbru uscat ulei…
Read more »

Scaricica de porc la gratar cu ierburi

23 December 2011
Scaricica de porc la gratar cu ierburiO reteta delicioasa de scaricica de porc la gratar cu ierburi din: scaricica de porc, ulei de masline, suc de lamaie, chilli, curry, paprika si sare. Ingrediente: scaricica de porc 1000 g ulei de masline 200 ml suc de lamâie 60 ml chilli curry paprika sare dupa gust   Mod de preparare: Prin amestecul uleiului…
Read more »

Piept de curcan umplut cu smochine, caise si curmale

23 December 2011
Piept de curcan umplut cu smochine, caise si curmaleO reteta delicioasa de piept de curcan umplut cu smochine, caise si curmale din: curmale, caise, smochine, vin alb, supa, scortisoara, ienibahar, sare, piept de curcan, piper, bacon, ulei, supa de pasare, foi de dafin, ceapa rosie, ardei gras si cartofi. Ingrediente: 150 g curmale uscate 100 g caise uscate 150 g smochine uscate 50…
Read more »

Cum se prepara Prajiturele cu migdale (video)

23 December 2011
Cum se prepara Prajiturele cu migdale (video)O reteta video despre cum se prepara Prajiturele cu Migdale, un preparat delicios, gustos si sanatos, ideal pentru cei mici. Cum se prepara Prajiturele cu migdale
Read more »

Sufleu de ciocolată si banane

23 December 2011
Sufleu de ciocolată si bananeO reteta delicioasa de sufleu de ciocolata si banane din: ciocolata menaj, zahar, unt, oua, banana si zahar pudra. Ingrediente: pentru sufleu: 200 g ciocolată menaj 100 g zahăr 30 g unt 4 ouă 1 banană pentru decor: zahar pudra   Mod de preparare: Topeşte la bain-marie ciocolata mărunţită împreună cu untul, amestecând frecvent. Unge…
Read more »

Rulada de porc cu carnat picant si sos de paprika

23 December 2011
Rulada de porc cu carnat picant si sos de paprikaO reteta delicioasa delicioasa de rulada de porc cu carnat picant si sos de paprika din: piept de porc, carnati picanti, ulei, sare, piper, boia, usturoi, cimbru, smantana, ceapa, faina si supa de oase. Ingrediente: piept de porc 1 kg cârnati picanti 400 g ulei 10 ml sare, piper, boia dupa gust usturoi 10 g…
Read more »

Cocktailuri cu whisky pentru Craciun

23 December 2011
Cocktailuri cu whisky pentru CraciunPentru ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie Cocktailuri cu whisky pentru Craciun pe care le puteti incerca pentru a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste minunate Cocktailuri cu whisky pentru Craciun. Cocktail Orient Express O reteta simpla de Cocktail Orient Express …
Read more »

Salată cu spanac şi ciuperci

23 December 2011
Salată cu spanac şi ciuperciO reteta delicioasa cu spanac si ciuperci din: spanac verde, ciuperci, ceapa rosie, fasole alba boabe, alune de padure, ardei capia, ardei gras, leurda, ulei de masline, otet balsamic, sos de soia, sare, piper si busuioc. Ingrediente: 300 g spanac verde 200 g ciuperci o ceapă roşie 100 g fasole albă boabe 50 g alune…
Read more »

Fenicul sotat

23 December 2011
Fenicul sotatO reteta delicioasa fenicul sotat din fenicul, ulei de masline, usturoi, vin alb demisec, nuca tocata, marar, sare si piper boabe. Ingrediente: 2-3 bucăţi de fenicul 50 ml ulei de măsline 2-3 căţei de usturoi 50-100 ml vin alb demisec 1 lingură cu nucă tocată mărar sare piper boabe   Mod de preparare: Curăţă feniculul…
Read more »

Rinichi de porc cu sos de porto si ciuperci

23 December 2011
Rinichi de porc cu sos de porto si ciuperciO reteta delicioasa de Rinichi de porc cu sos de porto si ciuperci din: rinichi de porc, ciuperci, vin de porto, ceapa alba, sare si piper. Ingrediente: rinichi de porc 720g ciuperci champignion 250g vin de porto alb 250g ceapa alba 70 g sare si piper dupa gust Mod de preparare: Rinichiul de porc se…
Read more »

Curcan cu mandarine si sos

23 December 2011
Curcan cu mandarine si sosO reteta delicioasa de curcan cu mandarine si sos din: piept de curcan, mandarine, lamai, ulei de masline, sare, piper si nucsoara. Ingrediente: 800 g piept de curcan 2 mandarine 2 lamai 4 linguri ulei de masline sare piper nucsoara   Mod de preparare: Tăiaţi carnea în fâşii cu grosimea de 1cm. Curăţaţi mandarinele şi…
Read more »

Trufe de ciocolată şi cafea

23 December 2011
Trufe de ciocolată şi cafeaO reteta delicioasa de trufe de ciocolata si cafea din: ciocolata menaj, smantana dulce, unt, galbenusuri, lichior de cafea, ciocolata alba, fulgi de nuca de cocos, cafea solubila si zahar vanilat. Ingrediente: 300 g ciocolată menaj 50 ml smântână dulce 30 g unt 2 gălbenuşuri 1 lingură lichior de cafea 2 linguri cafea solubilă pentru…
Read more »

Muschi de porc umplut cu mere si praz

23 December 2011
Muschi de porc umplut cu mere si prazO reteta delicioasa de muschi de porc umplut cu mere si praz din: praz, mere acrisoare, unt, sare, piper, muschi de porc, rozmarin, ulei, supa si miez de nuca. Ingrediente: 2 fire praz 2 mere acrisoare 3 linguri unt sare piper 1 kg muschi de porc 4 fire de rozmarin 2 linguri ulei 400 ml…
Read more »

Muşchi de vitel in cuptor

23 December 2011
Muşchi de vitel in cuptorO reteta delicioasa de muschi de vitel in cuptor din: muschi de vitel, telina, morcovi, lamaie, prune, ulei, miere, scortisoara, vin alb sau rose, sare si piper. Ingrediente: 1 kg muschi de vitel – bucata intreaga 1 telina mare 4 morcovi 1 lamaie 500 g prune proaspete sau uscate, rehidratate 4 linguri ulei 1 lingura…
Read more »

Rasol de porc cu linte

23 December 2011
Rasol de porc cu linteO reteta delicioasa de rasol de porc cu linte din: rasol de porc, cabanos, bacon, ceapa, praz, usturoi, morcov, linte rosie, patrunjel verde, telina verde, cuisoare, bouquet grani, sare si piper. Ingrediente: rasol de porc 1500 g cabanos  100 g bacon 80 g ceapa 80 g praz 50 g usturoi 30 g morcov 80 g…
Read more »

Briose cu fructe de padure si ciocolata

23 December 2011
Briose cu fructe de padure si ciocolataO reteta delicioasa de briose cu fructe de padure si ciocolata din: faina, zahar, unt, fructe de padure, oua, sare, drojdie, ciocolata menaj, smantana dulce, vanilie, cafea si zahar pudra. Ingrediente: pentru brioşe: 150 g faină albă 225 zahăr 190gunt 125 g fructe de pădure (zmeură, afine, fragi) 2 ouă 5 g drojdie sare pentru…
Read more »

Rasol de porc cu ienibahar si mamaliga

23 December 2011
Rasol de porc cu ienibahar si mamaligaO reteta delicioasa de rasol de porc cu ienibahar si mamaliga din: rasol de porc, morcov, telina, unt, ulei, fond de vita, malai, lapte, vin de porto, cimbru, foi de dafin, bouquet garni, salvie, sare si piper. Ingrediente: rasol de porc 1500 g morcov 150 g telina 150 g unt 50 g ulei 50 ml…
Read more »

Pastrav la tigaie

23 December 2011
Pastrav la tigaieO reteta delicioasa de pastravi la tigaie din: pastravi, faina, unt, ulei de masline, lamai, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 4 pastravi 2 linguri faina 100 g unt 2 linguri ulei de masline 2 lamai 1 legatura patrunjel sare piper   Mod de preparare: Curăţaţi păstrăvii, spălaţi-i, scurgeţi-i bine şi ştergeţi-i cu şerveţele absorbante. Presăraţi-i…
Read more »

Muşchi de porc glasat cu miere şi portocale

23 December 2011
Muşchi de porc glasat cu miere şi portocaleO reteta delicioasa de muschi de porc glasat cu miere si portocale din: muschi de porc, sare, piper, ulei, cuisoare, bacon afumat, portocale si miere. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc sare piper 2 linguri ulei 1 lin­gură cuişoare 100 g bacon afumat 1 portocală 2 linguri miere   Mod de preparare: Se încinge cuptorul…
Read more »

Salata in castron de pepene

23 December 2011
Salata in castron de pepeneO reteta delicioasa de salata in castron de pepene din: pepene galben, orez, sunca, masline verzi, sare, piper, capere, ardei iute, cimbru si ulei de masline. Ingrediente: 1 pepene galben mediu 200 g orez 150 g sunca slaba 1 mana de masline verzi sare piper capere un ardei iute rosu 1 lingurita cu cimbru 2…
Read more »

Trufe de ciocolată albă şi cozonac

23 December 2011
Trufe de ciocolată albă şi cozonacO reteta delicioasa de trufe de ciocolata alba si cozonac din: ciocolata alba, cozonac, rom, fulgi de migdale, coaja de portocale si ciocolata menaj. Ingrediente: 200 g ciocolată albă 120 g cozonac (sau panettone) 3 linguri rom pentru decor: fulgi de migdale coajă de portocală confiată ciocolată menaj   Mod de preparare: Taie mărunt ciocolata…
Read more »

Retete delicioase: Porc dulce acrisor

23 December 2011
Retete delicioase: Porc dulce acrisorO reteta delicioasa de porc dulce acrisor din: spata de porc, ananas, ardei gras, ceapa, sare, piper, usturoi, pasta de tomate, zahar, ulei de susan, sos de soia si amidon. Ingrediente: spata de porc dezosata, degresata 680 g ananas din conserva 150 g ardei gras 120 g ceapa 70 g sare si piper dupa gust…
Read more »

Biscuiţi de migdale cu cremă de cafea

23 December 2011
Biscuiţi de migdale cu cremă de cafeaO reteta delicioasa de biscuiti de migdale cu crema de cafea din: migdale, faina alba, unt, zahar, zahar vanilat, ciocolata menaj, cafea espresso, smantana dulce, unt si zahar pudra. Ingrediente: pentru aluat: 100 g migdale 100 g faină albă 100 g unt 100 g zahăr 1 plic zahăr vanilat pentru cremă: 200 g ciocolată menaj…

Ceafă de porc cu glazură de muştar

23 December 2011
Ceafă de porc cu glazură de muştarO reteta delicioasa de ceafa de porc cu glazura de mustar din: ceafa de porc, patrunjel, mustar, frunze de tarhon, ulei, sare, piper, ceapa, morcov, sos de rosii, ardei copti si ardei iute. Ingrediente: 1,5 kg ceafă de porc 1 legătură de pătrunjel 5 linguri cu muştar câteva frunze de tarhon ulei, sare, piper pentru…
Read more »

Cum se prepara rata, carnati, carne de porc afumata, creveti si langustine (video)

22 December 2011
Cum se prepara rata, carnati, carne de porc afumata, creveti si langustine (video)O reteta video despre cum se prepara rata, carnati, carne de porc afumata, creveti si langustine. Un preparat delicios si gustos, sanatos si deosebit de rapid. Ingrediente: 2 duck legs 1 tbsp vegetable oil, more as needed 1 cup flour, plus 2 tbsp for second addition 6 cups chicken broth 1 pound andouille sausage 1…
Read more »

Friptura de oaie cu legume

22 December 2011
Friptura de oaie cu legumeO reteta gustoasa de friptura de oaie cu: tarhon verde, sare, piper, ceapa, telina, morcov, rosii, fasole verde, ulei, patrunjel. Ingrediente: 600g pulpă de oaie 2 cepe mici 1 telină 1 morcov 3 roşii 200g fasole verde 100 ml ulei 1 leg pătrunjel sare piper Mod de preparare: Curăţaţi carnea de pielite şi tendoane, spălaţi-o…
Read more »

Retete de post: Prăjitură cu caise

22 December 2011
Retete de post: Prăjitură cu caiseO reteta delicioasa de prajitura cu caise, zahar, apa, ulei, praf de copt, lamaie, esenta de rom, faina. Ingrediente: 600g caise fără sâmburi 150g zahar 150 ml apa 50 ml ulei 1linguriţă praf de copt 1 lingura zeama de lamaie 1 linguriţă esenţă de rom 300 g făină Mod de preparare: Amestecaţi zahărul cu apa…
Read more »

Mâncare de roşii cu soia

22 December 2011
Mâncare de roşii cu soiaO reteta delicioasa de mancare de rosii cu soia, ceapa, ulei, usturoi, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 kg roşii bine coapte 300 g soia cubulete 2 cepe mari 50ml ulei 2-3 căţei de usturoi 1 leg. pătrunjel sare piper Mod de preparare: Fierbeţi 10 minute cubuleţele de soia în apă cu puţină sare. Opăriţi roşiile,…
Read more »

Peşte cu legume la cuptor

22 December 2011
Peşte cu legume la cuptorO reteta delicioasa de peste cu legume la cuptor din: peste, morcovi, broccoli, sfecla, pastarnac, lamai, ulei de masline, praz, sare, piper si dafin. Ingrediente: 4 pesti mici sau 4 fileuri de peste, cam 200 g fiecare 2 morcovi 200 g broccoli 1 sfecla 2 radacini de pastarnac 2 lamai 150 ml de ulei de…
Read more »

Piept de porc

22 December 2011
Piept de porcO reteta delicioasa de piept de porc a la provencale din: piept de porc, bacon, morcov, ulei de masline, morcov, usturoi, ciuperci, vin alb, supa de pui, patrunjel verde, sare si piper. Ingrediente: piept porc feliat 1000 g bacon 200 g ulei de masline 100 ml morcov 300 g usturoi 6 g ciuperci 200 g…
Read more »

Chec aromat

22 December 2011
Chec aromatO reteta delicioasa de chec aromat din: oua, zahar, zahar vanilat, margarina, lapte, smantana, nuci, praf de copt, faina, scortisoara, rom, alune de padure, stafide, coaja de citrice, lamai si nuci. Ingrediente: 4 oua 250 g zahar 20 g zahar vanilat 200 g margarina 100 ml lapte 100 ml smantana grasa 250 g nuci macinate…
Read more »

Ciorbă de pui cu tăitei

22 December 2011
Ciorbă de pui cu tăiteiO reteta delicioasa de ciorba de pui cu taitei, carne de pui, aripioare de pui, ceapa, morcovi, ardei gras, radacina de patrunjel, ulei, oua, lamaie, leustean. Ingrediente: 800g aripioare de pui 2 cepe 2 morcovi 2 ardei graşi roşi 1 rădăcina de pătrunjel 150 g taiţei cu ou 150 mil ulei 2 oua 1 lămâie…
Read more »

Pui delicios cu legume

22 December 2011
Pui delicios cu legumeO reteta delicioasa de pui cu legume, piept de pui, legume, morcovi, telina, fasole verde, mazare, ceapa, ulei, vinete, sare, piper, boia. Ingrediente: 800g piept de pui 2 morcovi 1 telina 100g fasole verde 100g mazăre verde 1ceapă 4 linguri ulei 2 felii de vinete sare piper boia Mod de preparare: Tăiaţi carnea în cubuleţe,…
Read more »

Picioare de porc cu sos de boia dulce

22 December 2011
Picioare de porc cu sos de boia dulceO reteta delicioasa de picioare de porc cu sos de boia dulce din: picioare de porc, bacon, ardei gras, rosii in bulion, supa de vita, smantana, cartofi, paprika, sare, piper si usturoi. Ingrediente: picioare de porc 800 g bacon 150 g ardei gras 120 g rosii în bulion 250 g supa de vita 150 ml…
Read more »

Tort cu cafea

22 December 2011
Tort cu cafeaO reteta delicioasa de tort cu cafea din: oua, zahar, ulei, cacao, faina, cafea, ciocolata cu cafea, ciocolata neagra, frisca si unt. Ingrediente: 6 oua 200 g zahar 30 ml apa 30 ml ulei 30 g cacao 8 linguri cu faina 200 ml cafea pentru crema: 500 g ciocolata cu cafea esenta de cafea pentru…
Read more »

Săculeţi din somon

22 December 2011
Săculeţi din somonO reteta delicioasa de saculeti din somon din: file de somon afumat, branza de vaci, ceapa, marar, sare, piper si zeama de lamaie. Ingrediente: 3 fileuri de somon afumat 150 g branza de vaci 1 ceapa 1 legatura de marar sare piper zeama de la o lamaie   Mod de preparare: Freacă brânza de vaci…
Read more »

Muschiulet de porc wellington

22 December 2011
Muschiulet de porc wellingtonO reteta delicioasa de muschiulet de porc wellington din: muschiulet de porc, ciuperci, aluat foitaj, smantana, ulei, clatite, ceapa, ou, sare si piper. Ingrediente: muschiulet de porc 880 g ciuperci 500 g aluat foietaj 500 g smântâna lichida 100 ml ulei 30 ml clatite sarate 2 buc. ceapa 30 g ou 2 buc. sare, piper…
Read more »

Tort de ciocolată cu portocale si frisca

22 December 2011
Tort de ciocolată cu portocale si friscaO reteta delicioasa de tort de ciocolata cu portocale si frisca din: oua, zahar, faina, cacao, rom, oua, ciocolata neagra de menaj, zahar, margarina, zahar vanilat, portocale, frisca si scortisoara. Ingrediente: blat: 7 oua 150 g zahar 120 g faina 2 linguri cacao 1 lingura rom crema: 6 oua 6 linguri apa 200 g ciocolata…
Read more »

Muschi file de porc la tigaie cu sos

22 December 2011
Muschi file de porc la tigaie cu sosO reteta delicioasa de muschi file de porc la tigaie cu sos din: muschi file de porc, sos, ulei de trufe, ficat de rata, ierburi aromate, sare, piper, faina, unt, vin rosu, ulei, smantana si bacon. Ingrediente: muschi file de porc 880 g sos demi-glace 200 ml ulei de trufe 5 ml ficat de rata…
Read more »

Tort cu ananas

22 December 2011
Tort cu ananasO reteta delicioasa de tort cu ananas din: unt, cacao, lapte, zahar, oua, faina, praf de copt, esenta de vanilie, sare, crema de branza, zahar pudra si ananas. Ingrediente: 250 g unt 50 g cacao 1/2 cana cu lapte 300 g zahar + 2 linguri 4 oua 200 g faina 1 pliculet cu praf de…
Read more »

Limba de porc cu sos picant

22 December 2011
Limba de porc cu sos picantO reteta delicioasa de limba de porc cu sos picant din: limba de porc, vin alb, demi glace, pasta de tomate, patrunjel verde, hasmatuchi, ceapa, castraveti murati, chilli, tarhon, sare, piper si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: limba de porc 800 g vin alb 80 ml demi glace 200 ml pasta de tomate 40 g…
Read more »

Cheesecake cu bezea

22 December 2011
Cheesecake cu bezeaO reteta delicioasa de Cheesecake cu bezea din: biscuiti, unt, branza de vaci, zahar, oua, faina, gris, bicarbonat, lamaie, albusuri si zahar fin. Ingrediente: 250 g biscuiti 100 g unt topit 1 kg branza de vaci 250 g zahar 4 oua 3 linguri cu faina 2-3 linguri cu gris 1 lingurita rasa de bicarbonat 1/2…
Read more »

Tort cu frisca si migdale

22 December 2011
Tort cu frisca si migdaleO reteta delicioasa de tort cu frisca si migdale din: oua, faina, nuci, suc de lamaie, coaja de lamaie, rom, zahar, frisca, fructe din compot, ciocolata alba si ciocolata neagra. Ingrediente: 6 oua 150 g faina 150 g nuci sau migdale macinate 50 ml apa +suc de lamaie 1 lingura coaja de lamaie rasa 1…
Read more »

Tort pentru Craciun

22 December 2011
Tort pentru CraciunO reteta delicioasa de tort pentru craciun din: faina, praf de copt, unt, zahar, ciocolata menaj, oua, esenta de vanilie, sare, un fara sare, lapte, zahar, cacao, frisca, miere si coniac. Ingrediente: 300 g faina 1 pliculet cu praf de copt 200 g unt 200 g zahar 100 g ciocolata menaj 2 oua esenta de…
Read more »

Jambon de porc cu sos de ananas

22 December 2011
Jambon de porc cu sos de ananasO reteta delicioasa de jambon de porc cu sos de ananas din: jambon de porc, ananas, scortisoara, cuisoare, ghimbir, suc de portocale, miere, ceapa, otet, rom, sare si piper. Ingrediente: jambon de porc 1200 g ananas 400 g scortisoara 2 g cuisoare 3 buc ghimbir 3 g suc de portocale 200 ml miere de albine…
Read more »

Prajitura cu mousse de cafea

22 December 2011
Prajitura cu mousse de cafeaO reteta delicioasa de prajitura cu mousse de cafea din: oua, zahar, faina, cacao, praf de copt, esenta de vanilie, cafea instant, ciocolata neagra, oua, esenta de vanilie, coniac, ciocolata, nuci si migdale. Ingrediente: 3 oua 6 linguri cu zahar 5 linguri cu faina 2 linguri cu cacao 1 plic cu praf de copt esenta…
Read more »

Brioşe cu fenicul şi peşte

22 December 2011
Brioşe cu fenicul şi peşteO reteta delicioasa de briose cu fenicul si peste din: faina, fenicul, praz, oua, unt, lapte, cascaval, ton, ardei capia, cimbru, praf de copt, sare, piper, boabe de porumb si seminte de dovleac. Ingrediente: 225 g făină un fenicul un fir de praz două ouă 50 g unt 150 ml lapte dulce 75 g caşcaval…
Read more »

Piftie de porc

22 December 2011
Piftie de porcO reteta delicioasa de piftie de porc din: cap de porc, picioare de porc, ceapa, morcov, telina, pastarnac, usturoi, foi de dafin, piper boabe, ienibahar si sare. Ingrediente: cap de porc 250 g picioare de porc 180 g ceapa alba 80 g morcov 80 g telina 50 g pastârnac 40 g usturoi 2 g foi…
Read more »

Reteta zilei: Omleta umpluta cu ton

22 December 2011
Reteta zilei: Omleta umpluta cu tonO reteta simpla si delicioasa de omleta umpluta cu ton din: oua, ardei grasi, ton in ulei, sare, piper si patrunjel. Ingrediente: 4 oua 2 ardei grasi 1 conserva de ton in ulei 2-3 linguri de ulei sare piper patrunjel   Mod de preparare: Bati ouale, le condimentezi cu sare si piper si presari patrunjel…
Read more »

Dovlecei cu şuncă şi ciuperci

22 December 2011
Dovlecei cu şuncă şi ciuperciO reteta delicioasa de dovlecei cu sunca si ciuperci din: dovlecei, ciuperci, ardei gras, ardei iute, sunca de porc, sos de soia, sare, piper, ulei de floarea soarelui, cimbru, varza murata si sfecla rosie. Ingrediente: doi dovlecei 300 g ciuperci un ardei gras verde un ardei gras roşu un ardei capia un ardei iute mic…
Read more »

Ceafa de mânzat la gratar cu sos

22 December 2011
Ceafa de mânzat la gratar cu sosO reteta delicioasa de ceafa de manzat la gratar cu sos din: ceafa de manzat, oua, unt, tarhon, ceapa, otet, piper boabe, vin alb si sare. Ingrediente: ceafă de mânzat 720 g ouă 2 buc. unt 200 g tarhon proaspăt 10 g ceapă 20 g otet 10 ml piper boabe 5 g vin alb 50…
Read more »

Piept de porc umplut

22 December 2011
Piept de porc umplutO reteta delicioasa de piept de porc umplut din: piept de porc, carne tocata de porc, ceapa, usturoi, patrunjel, cognac, oua, sare si piper. Ingrediente: piept de porc cu os, degresat 950 g carne tocata de porc 300 g ceapa 40 g usturoi 5 g patrunjel 5 g cognac 15 ml oua 2 buc. sare…
Read more »

Trufe cu nuca de cocos

22 December 2011
Trufe cu nuca de cocosO reteta delicioasa de trufe cu nuca de cocos din: ricotta, zahar, fulgi de nuca de cocos, ciocolata menaj si lapte. Ingrediente: 380 g ricotta 100 g zahăr 180 g fulgi de nucă de cocos 100 g ciocolată menaj 3 linguri lapte   Mod de preparare: Pune într-un castron ricotta, zahărul şi 120 g fulgi…
Read more »

Corabioare cu fructe de mare

22 December 2011
Corabioare cu fructe de mareO reteta delicioasa de corabioare cu fructe de mare din: avocado, icre rosii, ceapa verde, amestec de fructe congelate, lamaie, grepfrut rosu, oua, maioneza, ulei de masline si sare. Ingrediente: 2 avocado 50 g icre rosii 2-3 fire de ceapa verde 1 pachet amestec fructe de mare congelate 1/2 lamaie 1 grepfrut rosu 2 oua…
Read more »

Cocktailuri cu sampanie pentru Craciun

22 December 2011
Cocktailuri cu sampanie pentru CraciunPentru ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie Cocktailuri cu sampanie pentru Craciun pe care le puteti incerca pentru a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste minunate Cocktailuri cu sampanie pentru Craciun. Cocktail Flip de Sherry si Alune O reteta delicioasa de…
Read more »

Piept de porc cu os si legume la cratita

22 December 2011
Piept de porc cu os si legume la cratitaO reteta delicioasa de piept de porc cu os si legume la cratita din: piept de porc, morcov, telina, cartofi, ceapa, usturoi, cimbru, foi de dafin, sare, piper, suc de lamaie, demi-glace, ulei de masline, supa de legume, dovlecei si ridiche alba. Ingrediente: piept porc cu os, slanina, sorici feliat 800 g morcov 200 g…

ReteteReteta zileiRetete CiorbeRetete SupeRetete SalateRetete PasteRetete PizzaRetete PesteRetete VitaRetete VitelRetete PorcRetete PuiRetete OaieRetete MielRetete BerbecRetete de postDesertDiete

Sursa:www.restaurantedelux.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu