miercuri, 27 noiembrie 2013

Retete de toamna #57

Retete de toamna:

Reteta zilei: Clatite cu sos de caramel

27 November 2013
Clatite_cu_sos_de_caramel_10Clatite cu sos de caramel din: oua, lapte, faina, zahar, sos de caramel.   Ingrediente: 3 oua 500ml lapte 300gr de faina 2 linguri de zahar Sos de caramel, pentru servire     Mod de preparare: Puneti laptele intr-un castron, adaugati oualele. Se amesteca bine. Adaugati zahar si amestecati bine. Cerneti faina si incorporati usor,…
Read more »





Salată de toamnă cu carne de vită

27 November 2013
Salata_de_toamna_cu_carne_de_vitaSalată de toamnă cu carne de vită din: muschi de vitel, cartofi, ardei grasi, ceapa, morcovi, patrunjel, ulei, frunze de patrunjel si lamaie. Ingrediente: 1 kg muschi de vitel 1 kg cartofi 3-4 ardei grasi (rosii, galbeni, verzi) 3 cepe mari 3 morcovi 2 radacini de…
Read more »





Pacheţele cu legume şi mozzarella

27 November 2013
Pachetele_cu_legume_si_mozzarellaPacheţele cu legume şi mozzarella din: aluat, ardei, unt, mozzarella, busuioc, praz, porumb si galbenus. Ingrediente: 500 g aluat foitaj 6 ardei culori diferite 50 g unt 250 g mozzarella busuioc proaspat un fir praz 125 g porumb dulce un galbenus pentru uns   Mod de…
Read more »





Retete de post: Varză călită cu măsline

27 November 2013
Varza_calita_cu_maslineVarză călită cu măsline din: varza acra, masline, ulei, bulion de rosii, cimbru si piper. Ingrediente: 1 varza acra 100 g masline 200 ml ulei 1 lingura bulion de rosii cimbru piper   Mod de preparare: Speli varza, o tai fideluţă şi pui câte puţin în…
Read more »





Spaghetti bolognese cu parmezan

27 November 2013
Spaghetti_bolognese_cu_parmezanSpaghetti bolognese cu parmezan din: usturoi, ceapa, morcovi, telina, praz, ulei de masline, carne tocata mixta, sare, piper, bulion, rosii, supa de legume, patrunjel, spaghete si parmezan. Ingrediente: 1 catel de usturoi 2 cepe 100 g morcovi 100 g fire de telina 1/2 fir praz 2…
Read more »





Sarmale cu arahide în sos de arahide

27 November 2013
Sarmale_cu_arahide_în_sos_de_arahideO reteta savuroasa de Sarmale cu arahide în sos de arahide din: varza, sare, ceapa verde, arahide, ou, supa de vita, carne de vita, piper, germeni de porumb, lapte, fulgi de cartofi si unt de arahide. Ingrediente: 1 varza (circa 700 g) sare 3 cepe…
Read more »





Supa de rosii cu usturoi copt

27 November 2013
Supa_de_rosii_cu_usturoi_coptO reteta savuroasa de Supa de rosii cu usturoi copt din: rosii, ceapa rosie, usturoi, cimbru, ulei de masline, paprika, supa de legume si smantana. Ingrediente: 1,5 kg rosii bine coapte, taiate jumatati 2 cepe rosii mari, curatate si taiate sferturi 8 catei de usturoi,…
Read more »





Ruladă de ciuperci cu cascaval

27 November 2013
Rulada_de_ciuperci_cu_cascavalRuladă de ciuperci cu cascaval din: unt, faina, lapte, oua, cascaval, ciuperci, ceapa, patrunjel verde, sare si piper. Ingrediente: 100 g unt 300 g faina 400 ml lapte 8 oua 100 g cascaval 2 cutii ciuperci 1 ceapa 1 legatura patrunjel verde sare piper   Mod…
Read more »





Ficat de gasca cu carnati si slanina

27 November 2013
Ficat_de_gasca_cu_carnati_si_slaninaFicat de gasca cu carnati si slanina din: ficat de gasca, untura de gasca, carnati, ceapa, faina, ardei grasi, rosii, sare, piper, orez, patrunjel. Ingrediente: 500 g ficat de fasca 120 g untura de gasca 150 g carnati picanti 4 felii slanina cu sorici 2…
Read more »





File de peste aromat

27 November 2013
File_de_peste_aromatFile de peste aromat din: file de peste, sare grunjoasa, lamai, piper, ulei de masline, usturoi, cimbru si busuioc. Ingrediente: 800 g file de peste sare grunjoasa 1-2 lamai piper negru macinat ulei de masline 6-8 catei usturoi cimbru busuioc proaspat   Mod de preparare: Se…
Read more »





Bors de vita cu legume si leustean

27 November 2013
bors_vita_legume_leusteanBors de vita cu leustean din: carne de vita, morcovi, telina, ceapa, fasole verde, dovlecel, varza, rosii, ulei, leustean si sare. Ingrediente: 400 g carne de vita (piept, rasol) 2 morcovi potriviti ca marime 1 telina mica 2-3 cepe O mana de fasole verde un dovlecel…
Read more »





Reteta zilei: Tacos cu carne de vita

27 November 2013
Tacos_cu_carne_de_vita_05Tacos cu carne de vita din: cartof dulce, ulei de masline, varza rosie, coriandru, limeta, carne de vita, chimen, chili, sare, piper, ceapa, tortilla, avocado, sos.   Ingrediente: 1 cartof dulce , cuburi 1 lingura ulei de masline 1 ceasca varza rosie, tocata 1 cana…
Read more »





Retete gustoase: Muschi de porc cu legume

27 November 2013
Muschi_de_porc_cu_legumeMuschi de porc cu legume din: muschi de porc, sare, usturoi, cimbru, pipet, unt, ulei de masline, vin, miere, broccoli, conopida, morcovi si patrunjel. Ingrediente: un kg muschi de porc sare 4-6 catei usturoi cimbru verde macinat piper negru macinat 100 g unt 2-3 lingurite ulei…
Read more »





Chec cu fistic si cireşe confiate

27 November 2013
Chec_cu_fistic_si_cirese_confiateChec cu fistic si cireşe confiate din: oua, unt, sare, zahar vanilat, zahar pudra, faina, cirese si fistic. Ingrediente: 5 oua 100 g unt un praf sare un plic zahar vanilat 7 linguri zahar pudra 5 linguri faina 100 g cirese confiate 200 g fistic copt…
Read more »





Retete de post: Salată de fasole si andive

27 November 2013
Salata_de_fasole_si_andiveSalată de fasole si andive din: fasole boabe, andive, ulei, rosii cherry, patrunel, otet, sare si piper. Ingrediente: 500 g fasole boabe 3 andive mari 3 linguri cu ulei 300 g rosii cherry 3 fire patrunjel 2 linguri de otet sare piper   Mod de preparare:…
Read more »





Supa de sfecla rosie cu hrean si branza

27 November 2013
Supa_de_sfecla_rosie_cu_hrean_si_branzaSupa de sfecla rosie cu hrean si branza din: sfecla rosie fiarta, ceapa rosie, cartofi, unt, supa de legume, hrean, sare, piper, branza de vaci, marar, castravete. Ingrediente: 500 g sfecla rosie fiarta 2 cepe rosii 100 g cartofi 1 lingura unt 1 l supa…
Read more »





Piept de pui umplut cu mere

27 November 2013
Piept_de_pui_umplut_cu_merePiept de pui umplut cu mere din: piept de pui, sare, piper, ceapa, usturoi, unt, mar, paine, busuioc, rozmarin, faina, suc de mere si cherry. Ingrediente: 6 jumatati piept de pui fara os si piele 1 lingurita sare 1/4 lingurita piper 1/2 cana ceapa tocata marunt…
Read more »





Ciulama de ciuperci cu zeama de varza

27 November 2013
Ciulama_de_ciuperci_cu_zeama_de_varzaCiulama de ciuperci cu zeama de varza din: ciuperci uscate, ceapa, faina, morcov, ulei, zeama de varza acra, sare, piper, cimbru uscat. Ingrediente: 500 g ciuperci uscate 1 ceapa 6 linguri faina 1 morcov 4 linguri ulei 1/2 l zeama de varza acra sare piper…
Read more »





Reteta zilei: Supa de pui cu noodles

27 November 2013
Supa_de_pui_cu_noodles_09Supa de pui cu noodles din: ulei de canola, ulei de nuca de cocos, ceapa, usturoi, ghimbir, supa de pui, lemongrass, piept de pui, varza chinezeasca, frunze de coriandru, frunze de busuioc, suc de limeta, sare, noodles, fulgi de ardei rosu.   Ingrediente: 1 lingurita…
Read more »





Cepe umplute

27 November 2013
Cepe_umpluteCepe umplute din: ceapa, chimen, sare, carne tocata, pesmet, ou, patrunjel, piper, supa, rosii uscate, zahar si busuioc. Ingrediente: 2 cepe 2 lingurite chimen sare 300 g carne tocata 2 linguri pesmet 1 ou 1 lingura patrunjel tocat piper 125 ml supa 250 g rosii uscate…
Read more »





Gratin de cartof cu bacon afumat

27 November 2013
Gratin_de_cartof_cu_bacon_afumatGratin de cartof cu bacon afumat din: cartofi, ulei de masline, bacon afumat, vin, rozmarin, smantana, lapte si unt. Ingrediente: 1,2 kg cartofi (cei albi merg mai bine), taiati rondele de 2cm 1⁄2 lingura ulei de masline 6 felii de bacon afumat, tocate grosier 3 ramurele…
Read more »





Sarmalute cu carne tocata in dovleac

27 November 2013
Retete_1Sarmalute cu carne tocata in dovleac din: carne tocata, morcovi, radacini de pastarnac, ceapa, patrunjel verde, orez, sunca, suc de rosii, varza acra, frunze de vita, ulei, dovleac, piper, cimbru, sare, vin dulce. Ingrediente: 500 g carne tocata amestec 4 morcovi 4 radacini de pastarnac…
Read more »





Bastonase de cartofi

27 November 2013
Bastonase_de_cartofi.pngO reteta delicioasa de bastonase cu:cartofi, smantana, unt, galbenus, branza de oi, sare, piper, pesmet, ulei. Ingrediente: 1 kg cartofi 2 linguri smântână 1 lingură unt 3 gălbenuşuri 150 g brânză telemea de oi sare piper 100 g pesmet ulei pentru prăjit   Mod de…
Read more »





Rulada cu ananas

27 November 2013
Rulada_cu_ananas.pngO reteta delicioasa de rulada cu:oua, zahar, zahar vanilat, sare, faina, amidon, praf de copt, cacao, compot de ananas, mascarpone, zahar pudra, frisca, cacao. Ingrediente: 3 ouă 120 g zahăr 1 plic zahăr vanilinat 1 praf sare 50 g făină 50 g amidon 1 linguriţă…
Read more »





Salată din sfeclă roşie cu mazăre

27 November 2013
Salata_din_sfecla_rosie_cu_mazareSalată din sfeclă roşie cu mazăre din: sfecla rosie, cartofi, morcov, castraveti murati, mazare, ceapa, ulei, patrunjel, sare. Ingrediente: 500 g sfecla rosie 700 g cartofi 1 morcov mare 200 g cstarveti murati 500 g boabe de mazare congelata sau din conserva 1 ceapa mare…
Read more »





Placinta cu urda si spanac

27 November 2013
Placinta_cu_urda_si_spanacPlacinta cu urda si spanac din: ulei de masline, ciuperci, usturoi, ceapa, frunze de spanac, urda, seminte de floarea soarelui, oua, parmezan, nucsoara, ulei de masline, sare de mare si piper verde. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 400 g ciuperci din conserva, feliate sau tocate…
Read more »





Tort de pepene

27 November 2013
Tort_de_pepene.pngO reteta delicioasa de tort cu:blat, gelatina, pepene galben, lichior de portocale, suc de  lamaie, zahar, frisca, zahar vanilat. Ingrediente: 1 blat subţire de pandişpan ( 26 cm) 6 foi gelatină 1 pepene galben 3 linguri lichior de portocale 4 linguri suc de lămâie 75…
Read more »





Reteta zilei: Pulpe de pui pe pat de sare

27 November 2013
Pulpe_de_pui_pe_pat_de_sare_13Pulpe de pui pe pat de sare din: pulpe de pui, sare gronjoasa.   Ingrediente: 4 pulpe de pui 500gr sare gronjoasa salata, dupa preferinta, pentru servire     Mod de preparare: Intr-o tava potrivita se pune sarea, se spala si se curata de grasime…
Read more »





Deruni (Clatite din cartofi)

27 November 2013
Deruni Clatite din cartofi din: cartofi, ou, ceapa, smantana, faina, sare, piper, ulei. Ingrediente: 5 cartofi 1 ou 1 ceapa 1 lingura smantana 3 linguri faina sare piper 50 ml ulei pentru prajit   Mod de preparare: Cureţi şi speli cartofii şi ceapa, după care le…
Read more »





Placinta cu mere si nuci

27 November 2013
Placinta_cu_mere_si_nuci.pngO reteta delicioasa de placinta cu:mere, aluat congelat, nuci, miere, coaja de portocala, albus, zahar pudra, lichior portocale, gem de portocale. Ingrediente: 400  g aluat congelat Ingrediente umplutura: 500 g mere mici 1 lingu­ră nuci  tocate 1 lingură miere 1 lingură coajă de portocicală glasată…
Read more »





Salata de morcov marinat cu usturoi si coriandru

27 November 2013
Salata_de_morcov_marinat_cu_usturoi_si_coriandruSalata de morcov marinat cu usturoi si coriandru din: morcov, miere, otet, ulei de masline, usturoi, boabe de coriandru, sare. Ingrediente: 500 g morcov cate 2 linguri miere si otet 4 linguri ulei de masline 2-3 catei de usturoi 1 lingurita boabe de coriandru 1/2…
Read more »





Tort de mere cu fistic

27 November 2013
Tort_de_mere_cu_fistic.pngO reteta delicioasa de tort cu: mere, oua, zahar, faina, gelatina, mere, zahar vanilat, suc de lamaie, lapte, vin alb, fistic. Ingrediente blat: 2 ouă 60 g zahăr 80 g făină Ingrediente crema: 15 g gelatină 1,5 kg mere 2 plicuri zahăr vanili­nat 5 linguri…
Read more »





Bors de fasole cu carne afumata de porc

27 November 2013
Bors_de_fasole_cu_carne_afumata_de_porcBors de fasole cu carne afumata de porc din: carne afumata de porc, apa, fasole boabe, cartofi, fidea, ceapa, morcov, radacina de patrunjel, telina, rosii, bors de tarate, ulei, foi de dafin. Ingrediente: 500 g carne afumata de porc 1 1/2 l apa 1 cana…


Reteta zilei: Orez cu lapte si aroma de sofran

26 November 2013
Orez_cu_lapte_si_aroma_de_sofran_09Orez cu lapte si aroma de sofran din: orez basmati, lapte, zahar, cardamom, sofran, migdale, fistic. Ingrediente: ¼ ceasca orez basmati 4 cesti + 1 lingura lapte 3/4 – 1 cana zahar cardamom un varf de cutit sofran migdale fistic Mod de preparare: Se inmoaie orezul timp de 30 minute in apa fierbinte. Intr-un bol…
Read more »





Pui cu lamaie si ciuperci la cuptor

26 November 2013
Pui_cu_lamaie_si_ciuperci_la_cuptorPui cu lamaie si ciuperci la cuptor din: hribi, piept de pui, ulei de masline, ceapa rosie, vin rosu, cimbru si lamaie. Ingrediente: 50 g hribi uscati sau 200 g ciuperci de crescatorie 6 bucati de piept de pui, cu tot cu piele 1⁄2 lingura ulei de masline 400 g ceapa rosie, tocata 250 ml vin…
Read more »





Retete de post: Musaca de ciuperci cu paste

26 November 2013
Musaca_de_ciuperci_cu_pasteO reteta savuroasa de Musaca de ciuperci cu paste din: ciuperci, ulei, paste, ceapa, sare si condimente. Ingrediente: 500  ciuperci 100 ml ulei 500 g paste tuburi 4-5 cepe 1 lingura sare condimente dupa gust   Mod de preparare: Cureti ciupercile si ceapa si le tai fideluta, apoi le calesti si le dai deoparte cand…
Read more »





Tarte cu mere si caramel

26 November 2013
Tarte_cu_mere_si_caramelTarte cu mere si caramel din: aluat, sos caramel, zeama de lamaie, scortisoara, zahar si frisca. Ingrediente: 250g aluat fraged gata preparat 8 linguri crema sau sos caramel 2 mere mari, taiate felii subtiri 1 lingura zeama de lamaie un praf de scortisoara 2 lingurite zahar frisca pentru servit (optional)   Mod de preparare: Preincalzeste cuptorul…
Read more »





Vinete cu sote de morcovi

26 November 2013
Vinete_cu_sote_de_morcoviVinete cu sote de morcovi : vinete, crema de branza, morcovi, unt, zahar brun, smantana, sare si ulei. Ingrediente: 4-5 vinete mai mici 125 g crema de branza 5 morocvi 1 lingura cu unt 3 linguri cu zahar brun 2 linguri cu smantana sare ulei   Mod de preparare: Unge vinetele cuu ulei aşază-le într-o tavă…
Read more »





Retete de post: Ciuperci la cuptor umplute cu spanac

26 November 2013
Ciuperci_la_cuptor_umplute_cu_spanacCiuperci la cuptor umplute cu spanac din: ciuperci, ulei de masline, sare, piper, spanac, usturoi verde, verdeata si cascaval de post. Ingrediente: 10 ciuperci mari ulei de masline sare piper 200 g spanac 2-3 catei de usturoi verde verdeata 150-200 g cascaval de post (optional)   Mod de preparare: Speli ciupercile, le îndepărtezi picioruşele şi le…
Read more »





Paste cu ciuperci si smantana

26 November 2013
Paste_cu_ciuperci_si_smantanaPaste cu ciuperci si smantana din: ciuperci, smantana, parmezan, busuioc, paste, ulei de masline, unt, usturoi, nucsoara si sos pesto. Ingrediente: 600 g ciuperci feliate, proaspete sau din conserva 3 linguri smantana 40 g parmezan, ras o legatura de busuioc proaspat, tocat 350 g paste (tagliatelle) 2 linguri ulei masline 15 g unt 3 catei de…
Read more »





Friptură tocată cu sos de ciuperci şi smântână

26 November 2013
Friptura_tocata_cu_sos_de_ciuperci_si_smântânaFriptură tocată cu sos de ciuperci şi smântână din: chifla, ceapa, ulei, carne tocata, ou, sare, piper, cimbru, maghiran, ciuperci, unt, faina si supa. Ingrediente: 1 chifla veche de-o zi 3 cepe 4 linguri ulei 1 kg carne tocata mixta 1 ou sare piper 1 lingurita cimbru uscat 1 lingurita maghiran uscat 250 g ciuperci Champignon…
Read more »





Prajitura cu prune si nuci

26 November 2013
Prajitura_cu_prune_si_nuciPrajitura cu prune si nuci din: prune, oua, zahar, zahar vanilat, sare, unt, faina, praf de copt, nuci si glazura. Ingrediente: 2 kg prune 6 oua 275 g zahar 1 plic zahar vanilat 1 varf cutit sare 200 g unt moale 200 g faina alba 1 lingurita praf de copt 200 g nuci macinate 1 plic…
Read more »





Retete de post: Roşii cu orez

26 November 2013
Rosii_cu_orezO reteta simpla si savuroasa de Roşii cu orez din: rosii, ceapa, ardei gras, ulei de masline, orez, marar, condimente, sare si piper. Ingrediente: 12 rosii potrivite 1 ceapa 1 ardei gras rosu 2 linguri cu  ulei de masline 150 g orez 1/2 legatura de marar condimente sare piper   Mod de preparare: Tai un…
Read more »





Cocktail Limbo Beat

26 November 2013
Cocktailuri_7O reteta simpla de Cocktail Limbo Beat din: sirop de banana, zeama de lamaie si bitter orange. Ingrediente: 5 cl sirop de banana 2 cl zeama de lamaie Bitter Orange       Mod de preparare: Turnam siropul de banana si zeama de lamaie intr-un pahar pentru bauturi lungi, peste cuburi de gheata, mixam bine…
Read more »





Reteta zilei: Ciuperci umplute

26 November 2013
Ciuperci_umplute_06Ciuperci umplute din: ciuperci, ceapa, usturoi, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper, branza de capra, crema de branza, lapte, pesmet, parmezan, patrunjel.   Ingrediente: 1 kg ciuperci 1 ceapa, cuburi 3 catei de usturoi, tocat 1 1/2 linguri ulei de masline 1 lingurita otet balsamic 1 varf de cutit de sare 1 varf de…
Read more »





Vinete in sos de vin

26 November 2013
Vinete_in_sos_de_vinVinete in sos de vin din: vinete, ceapa, ardei gras, rosii, usturoi, pasta de tomate, vin, susan, ulei si sare. Ingrediente: 2-3 vinete 3 cepe 1 ardei gras 4 rosii 1 capatana de usturoi 1 lingura cu pasta de tomate 1 ceascuta cu vin alb susan ulei sare   Mod de preparare: Spală vinetele, şterge-le cu…
Read more »





Placinta savuroasa cu carne

26 November 2013
Placinta_savuroasa_cu_carnePlacinta savuroasa cu carne din: cartofi, ulei de masline, dovlecei, ceapa, usturoi, cimbru, carne de vita, rosii uscate, sare, piper, unt, foi de placinta, iaurt si oua. Ingrediente: 450 g cartofi 4 linguri ulei de masline 400 g dovlecei 2 cepe 1 catel de usturoi 15 fire cimbru 600 g carne de vita tocata 50 g…
Read more »





Sandwich cu sos de mustar

26 November 2013
Sandwich_cu_sos_de_mustarSandwich cu sos de mustar din: vinete, rosii, casaval si sunca de curcan. Ingrediente: 1 vanata 2 rosii cateva felii de cascaval 300 g sunca de curcan pentru sos: 5 lingurite cu mustar 150 ml ulei 5-6 catei de usturoi 1 lingura cu smantana 1 lingurita cu otet sare piper   Mod de preparare: Taie…
Read more »





Retete de post: Snitel de ciuperci

26 November 2013
Snitel_de_ciuperciO reteta gustoasa de Snitel de ciuperci din: ciuperci, pesmet, faina, sare, piper, marar si ulei. Ingrediente: 1 kg ciuperci cu palarie mare pesmet (in post) sau 2 oua (in perioada dulce) 2 linguri faina sare piper 1 legatura marar ulei pentru gatit   Mod de preparare: Speli ciuperci­le, le usuci şi le presari cu…
Read more »





Macrou cu legume si paste

26 November 2013
Macrou_cu_legume_si_pasteMacrou cu legume si paste din: spanac, rosii, broccoli, zeama de lamaie, patrunjel, file de macrou, paste, rosii uscate, sos pesto si ulei de masline. Ingrediente: 100 g spanac 200 g rosii, taiate bucati mici 150 g broccoli, oparite timp de 2 min si taiate bucati mici zeama de la 1 lamaie o legatura de patrunjel,…
Read more »





Inghetata de smochine

26 November 2013
Inghetata_de_smochineInghetata de smochine din: smochine, suc de lamaie, cuisoare, zahar, sare si smantana. Ingrediente: 900 g (circa 20 bucati) smochine proaspete sau 1 cana de smochine conservate (gem) 1 lingurita suc de lamaie 1/4 lingura cuisoare (sau anason/cardamom) 3/4 cana zahar un praf sare 1 cana smantana grasa 1/2 cana smantana semidegresata   Mod de preparare:…
Read more »





Reteta zilei: Placinta delicioasa de legume

26 November 2013
Placinta_delicioasa_de_legume_09Placinta delicioasa de legume din: ulei, faina, supa de legume, ceapa, morcov, telina, fenicul, ciuperci, cartofi, mazare, tofu, mustar, vin alb, cimbru, tarhon, sare, drojdie, piper alb, aluat de patiserie.   Ingrediente : 3 linguri ulei 1/4 cana faina 3 cesti supa de legume 1 ceapa tocata 4 cani morcov, telina , fenicul , ciuperci…
Read more »





Supa de legume cu paste si patrunjel proaspat

26 November 2013
Supa_de_legume_cu_paste_si_patrunjel_proaspatSupa de legume cu paste si patrunjel proaspat din: ceapa, morcovi, telina, ardei, patrunjel, pastarnac, usturoi, sare, piper, paste si ulei de masline. Ingrediente: 2 cepe 3-4 morcovi o telina radacina 2 ardei o radacina de patrunjel o radacina pastarnac 2-3 catei usturoi sare piper macinat 100 g paste mici 2 lingurite ulei de masline 1-2…
Read more »





Friptura de vita cu legume calite

26 November 2013
Friptura_de_vita_cu_legume_caliteO reteta savuroasa si gustoasa de Friptura de vita cu legume calite din: muschi de vita, morcovi, varza, lamaie, sos worcestershire, ulei, sos de soia, boabe de soia si taitei cu ou. Ingrediente: 350 g muschi de vita, fara grasime si taiat fasii de 1 cm grosime 2 morcovi mari, curatati si taiati in jumatate…
Read more »





Pulpe de pui cu cartofi si dovleac

26 November 2013
Pulpe_de_pui_cu_cartofi_si_dovleacPulpe de pui cu cartofi si dovleac din: pulpe de pui, dovleac, cartofi, fasole verde, busuioc, ulei, ceapa, pasta de curry, lapte si concentrat vegetal de pui. Ingrediente: 500 g pulpe de pui, taiate bucati mari 600 g dovleac, curatat de coaja si seminte, taiat cuburi mari 600 g cartofi, curatati si taiati cuburi mari 150…
Read more »





Paste cu sos picant si ton

26 November 2013
Paste_cu_sos_picant_si_tonPaste cu sos picant si ton din: paste, ton in ulei, zeama de lamaie, masline, pasta de chilli, pasta de rosii, sare, piper, ulei de masline, ceapa si patrunjel. Ingrediente: 400 g paste 300 g ton in ulei vegetal zeama de la o lamaie 100 g masline fara samburi o lingurita pasta de chilli 2-3 linguri…
Read more »





Vinete umplute cu piept de pui

26 November 2013
Vinete_umplute_cu_piept_de_puiVinete umplute cu piept de pui din: vinete, piept de pui, ardei gras, rosii, ceapa, usturoi, vin, untura, ulei, sare si piper. Ingrediente: 2 vinete 1 piept de pui 1 ardei gras verde 1 ardei gras rosu 2-3 rosii 1 ceapa 5-6 catei de usturoi 1 cana de vin 1 lingura cu untura ulei sare piper…
Read more »





Retete de post: Fasole frecată cu mămăligă

26 November 2013
Fasole_frecata_cu_mamaligaFasole frecată cu mămăligă din: fasole, ceapa, boia dulce, usturoi, ulei si sare. Ingrediente: 300 g fasole uscata 1 ceapa mare 1 lingurita boia dulce 3 catei de usturoi 50 ml ulei sare   Mod de preparare: Alegi fasolea uscată, o speli şi o pui la fiert în apă cu sare. Când este fiartă, pui fasolea…
Read more »





Sufleu de branza cu sunca si conopida

26 November 2013
Sufleu_de_branza_cu_sunca_si_conopidaSufleu de branza cu sunca si conopida din: conopida, sunca, praz, patrunjel, ulei de masline, lapte, boabe de mustar, pesmet, branza cedar si cartofi prajiti. Ingrediente: 1 conopida mare, rupta in buchetele mici 200 g sunca slaba, rupta fasii 2 fire de praz, taiate rondele subtiri 500 g sos de branza o legatura de patrunjel proaspat,…
Read more »





Halva de fistic

26 November 2013
Halva_de_fisticHalva de fistic din: ulei de masline, faina, zahar, esenta de vanilie, esenta de fistic, apa, sofran si fistic. Ingrediente: 250 ml ulei de masline 400 g faina 300 g zahar esenta de vanilie 2-3 linguri esenta de fistic 300 ml apa un praf sofran pentru culoare 600 g fistic prajit   Mod de preparare: Se…
Read more »





Reteta zilei: Paine dukan

26 November 2013
Paine_dukan_12Paine dukan din: oua, branza dietetica, tarate de ovaz, tarate de grau, drojdie, sare.   Ingrediente: 2 oua 4 linguri tarate ovaz 4 linguri branza dietetica 2 lingurite tarate de grau 2 pliculete drojdie uscata 1 praf de sare   Mod de preparare: Amestecati toate ingredientele intr-un castron pana se omogenizeaza, incalziti cuptorul la 150-160C…
Read more »





Friptura de iepure

26 November 2013
Retete_5Friptura de iepure din: pulpe de iepure, muschi de iepure, slanina, vin rosu, lapte, ceapa, usturoi, otet din vin, ghimbir, salvie si maghiran. Ingrediente: pulpele din spate ale iepurelui muschiul de sub spinare al iepurelui felii de slanina afumata 250 ml vin rosu pentru marinata: 250 ml lapte 1 ceapa mica 2 catei usturoi 4 linguri…
Read more »





Salata cu vinete si ardei grasi

26 November 2013
Salata_cu_vinete_si_ardei_grasiSalata cu vinete si ardei grasi din: vinete, ardei grasi, ceapa, maioneza, zeama de lamaie, ulei de masline, otet si sare. Ingrediente: 2-3 vinete potrivite 5-6 ardei grasi rosii sau ardei capia 1 ceapa 2 linguri cu maioneza 1 lingura cu zeama de lamaie ulei de masline otet sare   Mod de preparare: Spală vinetele, şterge-le…
Read more »





Retete de post: Gogosi cu mujdei de usturoi

26 November 2013
Gogosi_cu_mujdei_de_usturoiGogosi cu mujdei de usturoi din: faina, apa, sare, drojdie, usturoi, ulei, usturoi si zeama de lamaie. Mod de preparare: 300 g faina aproximativ 200 ml apa sare 1 cubulet de drojdie usturoi ulei pentru prajit pentru maioneza din mujdei de usturoi: 1 capatana de usturoi sare 100 ml ulei zeama de lamaie   Mod de…
Read more »





Bors de pui cu smantana

26 November 2013
Bors_de_pui_cu_smantanaBors de pui cu smantana din: supa de pui, concentrat de pui, ardei gras, morcov, ceapa, telina, cartof, ou, bors, galbenus, smantana si leustean. Ingrediente: 800 ml supa de pui  200 ml concentrat de pui, obtinut dintr-un cub de pui  1 ardei gras, taiat fasii  1 morcov, dat pe razatoare  1 ceapa, tocata  1 telina mica,…
Read more »





Cocktail Pussyfoot

26 November 2013
Cocktail_PussyfootO reteta simpla de Cocktail Pussyfoot din: suc de grepfrut, suc de portocale, sirop de grenadine si apa minerala. Este un cocktail non alcoolic. Ingrediente: 12 cl suc proaspat de grepfrut 2 cl suc proaspat de portocale 3 cl sirop de grenadine apa minerala       Mod de preparare: Turnam ingredientele int-run pahar pentru…
Read more »

Reteta zilei: Supa cu galuste

Supa cu galuste din: ardei, ceapa, cartofi, morcovi, pastarnac, telina, tartita de curcan, sare, oua si gris. Ingrediente: pentru supa: 1 ardei rosu 2 cepe 3 cartofi 2 morcovi 1 pastarnac 1 telina 1 tartita de curcan sare pentru galuste: 2 oua 13-14 linguri gris in functie de marimea oualor sare   Mod de preparare:…
Read more »





Reteta zilei: Gem de prune uscate

O reteta de Gem de prune uscate din: prune uscate, zahar, apa si vanilie. Ingrediente: 300g prune uscate fara samburi 100g zahar 150 ml apa vanilie   Mod de preparare: Intr-o cratita se amesteca prunele cu zaharul, iar apoi se adauga apa. Se fierb 30 minute pana cand compozitia se ingroasa. In tot acest timp…
Read more »





Reteta zilei: Frittata cu legume si branza feta

O reteta savuroasa de Frittata cu legume si branza feta din: rosii, zucchini, ulei de masline, usturoi, busuioc, oregano, piper, oua, mozzarella, branza feta si lapte. Ingrediente: 1cutie rosii cubulete 1 zucchini taiat cubulete 1 lingura ulei de măsline 2 cătei de usturoi, tocat fin 1/2 lingurita busuioc uscat 1/4 lingurita oregano uscat piper negru…
Read more »





Reteta zilei: Biscuiti cu ciocolata si pere

O reteta savuroasa de Biscuiti cu ciocolata si pere din: pere, faina, zahar granulat, praf de copt, sare, unt, smantana, ciocolata, oua si zahar. Ingrediente: 3 pere 190 grame faina 50 grame zahar granulat, plus 1 1/2 linguri pentru ornat 8 grame praf de copt 3 grame sare 85 grame unt nesărat, rece,taiat în cuburi…
Read more »





Reteta zilei: Supa de legume vegetariana

O reteta gustoasa de Supa de legume vegetariana din: ulei de masline, ceapa, usturoi, condimente, fasole, rosii, salata, supa de legume, salvie si parmezan. Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline 2 cepe medii, tocate 2 catei usturoi tocati 2 lingurite condimente italiene (amestec de oregano, busuioc, maghiran, cimbru și rozmarin) 2 cutii fasole 1 cutie…
Read more »





Reteta zilei: Ravioli cu legume

O reteta delicioasa si savuroasa de Ravioli cu legume din: fasole neagra, edamame, porumb, ceapa, ardei gras, ulei de masline, otet de vin rosu, coriandru, zahar, foi pentru ravioli si smantana. Ingrediente: 3/4 cană fasole neagră 1/2 ceasca edamame 1/2 ceasca de porumb 1/4 ceasca ceapa rosie sau alba, taiata cuburi 1/2 cana ardei gras…
Read more »





Reteta zilei: Friptura de miel cu legume

Friptura de miel cu legume din: pulpa de miel, ardei, morcovi, vinete, praz, ceapa verde, ardei iute, ulei, vin rosu, busuioc, piper, boia de ardei iute, marar si sare. Ingrediente: 1kg pulpa de miel 1 ardei 2 morcovi 2 vinete albe 2 vinete mai mici 1/2 fir de praz 2 legaturi ceapa verde 1 ardei…
Read more »





Reteta zilei: Gogonele la cuptor cu sos sriracha

O reteta savuroasa de Gogonele la cuptor cu sos sriracha din: gogonele, faina de migdale, condimente, oua, sos sriracha si ulei de masline. Ingrediente: 6 gogonele, feliate aproximativ 2 cm grosime 3/4 ceasca faina de migdale 2 lingurite condimente 2 oua, batute bine 1-2 lingurite sos sriracha Ulei de masline       Mod de…
Read more »





Reteta zilei: Churros cu sos de ciocolata

O reteta savuroasa de Churros cu sos de ciocolata din: zahar, scortisoara, unt, apa, sare, faina, oua, ulei vegetal, ciocolata, lapte si smantana. Churro este un produs de patiserie dulce si prajit in ulei, numit uneori gogoasa spaniola. Ingrediente: ½ ceasca de zahar 3 lingurite de scortisoara 1bucata de unt 1 cană de apă 1…
Read more »





Reteta zilei: Budinca cu dovleac, carnati si ciuperci

O reteta savuroasa de Budinca cu dovleac, carnati si ciuperci din: dovleac, ulei de masline, sare, piper, ieburi de provence, paine, unt, ulei de masline, usturoi, carnati, ciuperci, salata, lapte, oua, parmezan si mozzarella. RestauranteDeLux va recomanda produsul zilei: Robot de bucatarie Philips Ingrediente: 1/2 dovleac taiat cuburi 2 linguri ulei de măsline sare, piper…
Read more »





Reteta zilei: Tort de ciocolata si sos de zmeura

O reteta savuroasa de Tort de ciocolata si sos de zmeura din: pudra de cacao, cafea, albusuri, zahar granulat, ulei vegetal, faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare, zmeura, unt, lapte si ciocolata. Ingrediente pentru blat: 1/2 cească pudră de cacao 1 1/3 lingura de cafea instant ¾ cană de apă caldă 8 albusuri…
Read more »





Reteta zilei: Tofu prajit cu sos sriracha si unt de arahide

O reteta delicioasa si savuroasa de Tofu prajit cu sos sriracha si unt de arahide din: tofu, ulei de arahide, usturoi, ghimbir, ceapa verde, sos de soia, otet de orez, unt de arahide, nectar de agave, supa de legume si sos sriracha. Ingrediente: tofu 1 lingura ulei arahide Usturoi feliat 1 bucată mare de radacina…
Read more »





Reteta zilei: Ardei grasi marinati

Ardei grasi marinati din: ardei grasi, ulei, patrunjel, marar, usturoi, zahar, sare, otet alb si apa. Ingrediente: 1 kg ardei grasi 2 linguri de ulei 1 ceasca patrunjel tocat 1 cană de marar tocat 6 catei de usturoi 6 linguri de zahăr 2 linguri de sare 1 ¼ ceasca otet alb 1 cană de apă…
Read more »





Reteta zilei: Dressing cu iaurt grecesc

Dressing cu iaurt grecesc din: iaurt, nuci, marar, usturoi, sare, piper si legume. Ingrediente: 2 cani iaurt grecesc degresat 1/2 cană nuci, plus mai mult pentru garnitura 3 linguri de marar proaspat tocat 1 lingurita usturoi tocat proaspat Sare si piper dupa gust Legume proaspat tăiate       Mod de preparare: Se toarnă iaurtul…
Read more »





Reteta zilei: Rasol de porc aromat la capac

O reteta de Rasol de porc aromat la capac din: rasol de porc, zahar brun, boia de ardei, piper, chilli, ceapa, usturoi, sare si piper cayenne. Ingrediente: 1 rasol de porc ½ ceasca de zahar brun 3 linguri de boia de ardei afumat 1 lingura piper negru 1 lingura praf de chili 1 lingura praf…
Read more »





Reteta zilei: Salata cu grau, dovleac si ricotta

O reteta savuroasa de Salata cu grau, dovleac si ricotta din: dovleac, ulei de masline, sare, piper, grau, ricotta, otet, apa, sare, zahar tos si ceapa rosie. Ingrediente: 1 dovleac potrivit 5-6 linguri de ulei de măsline Sare și piper negru proaspăt macinat 1 ceasca grau ricotta 1 lingură oțet 1 lingură de apă 1/2…
Read more »





Reteta zilei: Gogosari in otet cu kiwi

O reteta savuroasa de Gogosari in otet cu kiwi din: gogosari, kiwi, otet, zahar, ulei, sare, foi de dafin si piper. Ingrediente: 35-40 gogosari 12 kiwi 1 litru otet 250 ml apa 250g zahar 250 ml ulei 1 lingura cu varf de sare foi de dafin piper boabe   Mod de preparare: Gogosarii se spala,…
Read more »





Reteta zilei: Conopida cu varza rosie pentru iarna

O reteta delicoasa de Conopida cu varza rosie pentru iarna din: conopida, varza rosie, otet, apa, sare, zahar, foi de dafin si piper. Ingrediente: 2 conopide 2 verze rosii 350 ml otet 1 litru apa 2 linguri sare 2 linguri zahar foi de dafin piper   Mod de preparare: Varza si conopida se toaca marunt…
Read more »





Reteta zilei: Conopida cu cartofi in ritmuri indiene

O reteta savuroasa de Conopida cu cartofi in ritmuri indiene din: conopida, cartofi, ulei vegetal, ceapa, ghimbir, rosii, piper cayenne, coriandru, curcuma, sare, punjabi garam masala si seminte de chimen. Ingrediente: 1 conopidă mare 2-3 cartofi medii, decojiti 8 linguri de ulei vegetal 3 cepe medii, taiate marunt ghimbir proaspat, curatat si taiat in felii…
Read more »





Reteta zilei: Salata de varza cu castraveti si ceapa verde

O reteta gustoasa de Salata de varza cu castraveti si ceapa verde din: varza alba, varza rosie, castravete, ceapa verde, ulei de floarea soarelui, otet si sare. Ingrediente: 1/2 varză albă 1/2 varza rosie 1 castravete lung 1 legătură de ceapă verde 4 linguri de ulei de floarea soarelui 1 ½ lingura de otet 1…
Read more »

Reteta zilei: Supa crema de mazare

O reteta simpla si savuroasa de Supa crema de mazare din: ulei de masline, ceapa, frunze de dafin, usturoi, busuioc, oregano, piper negru, patrunjel, mazare, apa, morcovi, telina, cartofi si sare. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 ceapa, tocata 3 frunze de dafin 8 catei de usturoi, zdrobiti 1 lingurita busuioc 1 lingurită oregano…
Read more »





Reteta zilei: Salata de andive cu orz si dovleac copt si dressing cu ceapa verde

O reteta savuroasa de Salata de andive cu orz si dovleac copt si dressing cu ceapa verde din: dovleac, orz, apa, ulei de masline, ceapa verde, otet balsamic, sirop de artar, sare, piper si andive. Ingrediente: 1/4 dovleac 1/4 ceasca de orz uscat 3/4 căni de apă plus, 1/2 ceasca 2 linguri de ulei de…
Read more »





Reteta zilei: Placinta cu rubarba si capsuni

O reteta savuroasa si delicioasa de Placinta cu rubarba si capsuni din: caspuni, rubarba, zahar, tapioca, sare, unt, aluat, galbenus si zahar. Ingrediente: 4 1/2 cani capsune taiate felii 1 1/2 cani de rubarbă, tăiate în bucăți de 1-2 cm 1 cană de zahăr 1/4 ceasca de tapioca 1 linguriță de sare 1 1/2 linguri…
Read more »





Reteta zilei: Briose cu glazura de portocale

O reteta delicioasa de Briose cu glazura de portocale din: faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare, ciocolata, lapte, zahar, unt, oua, vanilie, nuca de cocos, esenta de portocale. Ingrediente: 2 1/2 căni de făină cernută 1 1/2 lingurita praf de copt 3/4 lingurita bicarbonate de sodiu 1/2 lingurita de sare Ciocolată neagra 1…
Read more »





Reteta zilei: Tort cu dovleac, glazura de caramel si ganache de ciocolata

O reteta savuroasa de Tort cu dovleac, glazura de caramel si ganache de ciocolata din: faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare, scortisoara, ghimbir, nucsoara, cuisoare, zahar brun, oua, ulei vegetal, lapte, crema de branza, unt nesarat, sos caramel, ciocolara neagra si smantana. Ingrediente: 3 căni făină 1 plic praf de copt 1/2 lingurita…
Read more »





Reteta zilei: Salata de conopida cu masline si capere

O reteta delicioasa de Salata de conopida cu masline si capere din: conopida, ulei de masline, usturoi, frunze de patrunjel, masline, capere, suc de lamaie, fulgi de ardei iute, sare si piper. Ingrediente: 1 conopida 4 linguri ulei de masline 2 căței de usturoi, tocati 1/4 ceasca frunze de patrunjel tocat măsline Kalamata tocate 3…
Read more »





Reteta zilei: Sarmale delicioase cu carne de vita

O reteta savuroasa si gustoasa de Sarmale delicioase cu carne de vita din: varza, carne de vita, orez, ceapa, marar, ou, bors, sos de rosii, rosii, suc de lamaie, zahar brun, pasta de tomate, boia de ardei,  usturoi, ienibahar, supa de pui, sare si piper. Ingrediente: 1 varza mare verde 500 g carne de vită 1…
Read more »





Reteta zilei: Mancare de linte cu conopida

O reteta savuroasa de Mancare de linte cu conopida din: linte, ulei de masline, ceapa, usturoi, conopida, praz, morcovi, telina, frunze de dafin, cimbru, sare, chimen, ardei iute, piper, supa de legume, rosii, varza si smantana. Ingrediente: linte 1 lingura ulei de masline 1 ceapa mare, tocata 2 catei de usturoi, tocati 1 conopida, tăiata…
Read more »





Reteta zilei: Ciocanele de pui cu dovleac

O reteta savuroasa si gustoasa de Ciocanele de pui cu dovleac din: ulei de masline, unt, ceapa rosie, ciocanele de pui, sare, piper, oregano, patrunjel, usturoi, ulei de masline, otet, dovleac, rosii, vin si fasole alba. Ingrediente: 30ml de ulei de masline 30ml de unt 2 cepe rosii, taiate in patru 6-8 ciocanele de pui…
Read more »





Reteta zilei: Ciorba de fasole cu afumatura

O reteta savuroasa si gustoasa de Ciorba de fasole cu afumatura din: fasole, costita afumata, patrunjel, pastarnac, morcovi, ardei, praz, rosii, sare, cimbru si leustean. Ingrediente: 400g fasole boabe 400g costita afumata 1 radacina patrunjel 1 pastarnac 2 morcovi 2 ardei 1 fir de praz 4-5 rosii proaspete sau o cana de bulion sare cimbru…
Read more »





Reteta zilei: Supa de cartofi dulci cu fasole alba si sunca afumata

O reteta de Supa de cartofi dulci cu fasole alba si sunca afumata din: ulei de masline, ceapa, ardei chilli, usturoi, mustar dijon, supa de pui, cartofi dulci, fasole alba, foaie de dafin, sunca afumata, sos worcestershire si miere. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 ceapa tocata 1 ardei chili, fara semințe și tocat4…
Read more »





Reteta zilei: Mojito cu sampanie si menta

O reteta delicioasa de Mojito cu sampanie si menta din: menta, zahar, suc de lamaie, rom si sampanie. Ingrediente: 1 lingura de menta 1/2 lingurita de zahar 1 linguriță de suc de lămâie rom șampanie     Mod de preparare: Amestecati menta cu zaharul si lamaia, adaugati rom si sampanie. Dati la rece si serviti.…
Read more »





Reteta zilei: Friptura de vita cu unt de usturoi

O reteta delicioasa si savuroasa de Friptura de vita cu unt de usturoi din: fripturi de vita, sare, piper, ulei de masline, unt, praf de usturoi si patrunjel. Ingrediente: 2-4 fripturi de vita sare piper ulei de măsline 1/2 cana de unt 1/2 lingurita praf de usturoi 1 lingurita patrunjel uscat       Mod…
Read more »





Reteta zilei: Ardei iuti murati

O reteta de Ardei iuti murati din: ardei iute, otet, apa, sare, booabe de piper si boabe de mustar. Ingrediente: 1 kg ardei iuti 750 ml otet 1 l apa Sare de muraturi Boabe de piper Boabe de mustar   Mod de preparare: Se spala ardeii, se toaca felii subtiri. Se pun borcane de 400/800…
Read more »





Reteta zilei: Varza de bruxelles la cuptor

O reteta savuroasa si delicioasa de Varza de bruxelles la cuptor din: varza de bruxelles, ulei de masline, otet balsamic, usturoi si sare. Ingrediente: varza de Bruxelles ulei de masline 2 linguri otet balsamic 1 lingurita usturoi, tocat 1 linguriță de sare   Mod de preparare: Incalziti cuptorul la 280 C. Se spală varza de…
Read more »





Reteta zilei: Varza a la cluj

O retete de varza a la cluj din: varza, carne tocata de porc, ceapa, bors, bulion, sare si piper. Ingrediente: 1 varza dulce potrivita 800 g carne toccata de porc 1 ceapa tocata 2-3 linguri bors 3-4 linguri bulion Sare Piper   Mod de preparare: Se toaca jumatate de varza intr-o cratita inalta. Carnea de…
Read more »





Reteta zilei: Prăjitură crocantă cu piersici

O reteta de prajitura corcanta cu piersici din: unt, faina, sare, praf de copt, zeama de lamaie, ou, galbenus, fulgi de ovaz, piersici, miez de nuca, zahar si zahar vanilat. Ingrediente: 250 g unt 400 g faina 1/2 lingurita cu sare 1 plic cu praf de copt (cu sofran) 1 lingura cu zeama de lamaie…
Read more »





Reteta zilei: Muraturi asortate

O reteta de Muraturi asortate din: gogonele, conopida, varza rosie, morcovi, hrean, sare, boabe de piper si boabe de mustar. Ingrediente: 5 kg gogonele 2 conopide potrivite 2 verze rosii 1 kg morcovi Hrean Sare de muraturi Boabe de piper Boabe de mustar   Mod de preparare: Se spala bine gogonelele. Conopida se desface buchetele…
Read more »





Reteta zilei: Ardei bulgaresti murati

O reteta de ardei bulgaresti murati din: ardei iuti bulgaresti, otet, apa, boabe de piper, boabe de mustar si sare. Ingrediente: 1 kg ardei iuti bulgaresti 750 ml otet 1 l apa Boabe de piper Boabe de mustar Sare de muraturi   Mod de preparare: Se spala ardeii, se toaca felii subtiri. Se pun borcane…
Read more »





Reteta zilei: Supa crema de mazare cu crutoane

O reteta de Supa crema de mazare cu crutoane din: mazare verde, telina, morcov, ceapa, cimbru, foaie de dafin, piper cayenne, sare si piper. Ingrediente: 2 cesti de mazăre verde 1 telina tulpină, tocata 1 morcov mare, curatat si tocat 1 ceapa mica, curatata si tocata 1/4 lingurita cimbru 1 foaie de dafin, maruntita in…
Read more »

ReteteReteta zileiRetete CiorbeRetete SupeRetete SalateRetete PasteRetete PizzaRetete PesteRetete VitaRetete VitelRetete PorcRetete PuiRetete OaieRetete MielRetete BerbecRetete de postDesertDiete

Sursa:www.restaurantedelux.ro




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu